bence nexus. tartisilmaz bir makina. ustelik fiyat olarak da burgmandan avantajli. bir de bu yıl nexus ithalatını ferco yapmaya basladi. nexus u tek geciyorum.
Gilera Nexus 500
Suzuki AN400 Burgman
bence nexus. tartisilmaz bir makina. ustelik fiyat olarak da burgmandan avantajli. bir de bu yıl nexus ithalatını ferco yapmaya basladi. nexus u tek geciyorum.
ya bu sorumu ya tabıkıde nexus yanı
sadece tipinden dolayı bile Burgman derim
son nokta şudur ark lar
nexus-ferrari burgmann-mercedes dir bunun ıkısı kıyaslanmaz
Arkadaşlar tanıdığımda nexsus var durduğu yerde ön fren sıkılı iken pati çekiyo alet race motor gibi hatta lastik ten duman bile çıkıyo
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
nexus üstüne tanımam
alacaktık almadık parçası çok pahalı dedi sahibi vazgeçirdi
yamaha tavsiye etti arıyoruz şimdi
ACABA nexus u kaçırmasamıydım ?
2004 model
7000 km
5.000 ytl
oyumu nexus'a verdim ama alacak olsam kymco exciting 500 alırdım...
dünya ve içindeki tüm motorlar senindir...
bence bu topic yanlıs açılmıs nexus bir yarıs scooter'ıdır.
an400burgman nexus gibi kalkıs yapabilirmi sizce?? nexus zaten 500cc motorda zaten 180 kadran var
gözümüz biraz nexus görsün
çanta yakısmamıs
Bu scooter'ların motorları oturduğunuz kısmın gerisinde siz ve arkanızdaki yolcuyla resimlere kanarda motoru yatırırsanız, ağırlık merkezi ve küçük tekerlek sorunundan asfalt ağlar aman dikkat arkadaşlar..
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Servis, parça, yakıt avantajı ile her zaman suzuki....
İtalyan motor almak cesaret işi vallahi.
Ele alan batıyor, Motomaxın hali ortada...
Nexus un maxi olmamasının nedeni ne sence , ne gibi bi kriterin var senin bir motorun maxi olması için. ???
Nexus maxilerin GTI ıdır. Gidip burgman ile karşılaştırmak abes olur. Burgman ı silverving le xciting 500 le veya t-max ile karşılaştırırsanız aynı sıkletlerdeki oyuncuları kapıştırmış olursunuz.
hız ve adrenalin istersen ilacın nexus.
Yok ben aheste takılırım , touring den zevk alırım diyorsan yukarıda saydığım makinalardan gönlüne ve kesene uygun olanını seçersin güle güle kullanırsın.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
selam
tabiki nexus 500 ün de hakkını yememek lazım çok güzel bir airo dinamik e sahip ve bilmediğimiz birçok artıları olabilir fakat bir burgman 400 kullanıcısı olarak son derece memnunum...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
burgman,burgman,burgman,burgman,burgman,burgman,bu rgman,burgman,burgman,burgman,burgmanalın italyan malını ocağınıza incir ağacı diksin. Parça diye ağlayıp durun
nexustan başkasını tanımam.biz incir ağacını bahçeye dikiyoruz.nexus sahibi olarak bir kere daha sorunla karşılaşmadım.biz servise anca yağ değiştirmeye gideriz
yaş 29 ,10 sene daha nexus 40 dan sonra tabiki burgman
Stil ve zevk neticesi burgman 400 derim ,ancak herkese saygı duyulmalı nexus da çılgın bir makina . saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)