kawasaki ZZR 1400 mü honda 1000 RR mi ?
Reklamlar
-
25 Haziran 2008, 23:47
Reklamlar
-
26 Haziran 2008, 03:18
[QUOTE=TEK TEKER AGİ;1142554]
coq adlı üyeden alıntı
hayabusayı kimse kale almıyo demek yani ? pist konusunda her yönden haklısınız. ama otobanda warsa aranızda 1000 lik sahibi hafta sonu yaklaştı bi deneyelim bende biraz eğleniyim
kesinlikle bencede hayabusa apayrı bişey onu gp makinalarla kıyaslak dogru olmaz ve hakkı yenilemez,bi kere denge konusunda cbr,ninja,gsxten cokdaha iyi ve konfor acısındanda rahat oldugunu düsnyorum,büyk makinalar konsunda cok bilgm yok ama buda benm görüsüm saygılar...
-
26 Haziran 2008, 03:45
grand prix ve grand touring motor sınıfları arasında bir kavram karmaşası içinde olduğunuzu düşünüyorum.
-
26 Haziran 2008, 03:51
5 daha koy MV agusta al al
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
biz hayabusayı tanıyoruz başlı başına bir marka dehşet bir makina ama har yol otoban değil kullunı olarak 1000 diyorum k4izzet
-
k4izzet adlı üyeden alıntı
biz hayabusayı tanıyoruz başlı başına bir marka dehşet bir makina ama har yol otoban değil kullunı olarak 1000 diyorum k4izzet
sen Türk degilmisin amcam, bu nasil bi Türkce böyle! burdaki insanlarin okuyacagi anlayabilecegi sekilde yazarsan katkida bulunmus olursun.
Türkcemizi düzgün kullanalim kullanmayanlari uyaralim lütfen.
Saygilar...
hakanuzun adlı üyeden alıntı
bide bi kaç arkadaş zzr 1400 e sport touring demiş oda bi super sport şaşırmayın lütfen
Hakan arkadasimizda neredeyse belki onun yasinda olan zzr`i süper sport yapdi gercekden sasilir buna (ZZR yillardir üretimde olan kawasaki´nin sporttouring modelidir) insanlari yaniltici bilgi iceren seyler yazmayin sirf yazi olsun diye bilmiyosaniz arastirin öyle ahkam kesin burda...
-
hem para bakımından hem kalite bakımında hondayı tercih etmen lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler