Kanuni Seyhan 150-c / Keeway 150 Superlight
Reklamlar
-
Kanuni Seyhan 150-c / Keeway 150 Superlight
Biliyorum bu motosikletler farklı kategorilerde fakat kullanan arkadaşlar kıyaslama yapabilirlerse çok memnun kalacağım.
yakıt tüketimleri
arıza çıkarma sıklıkları
küçükte olsa motosikletlerde ki arızaları yazabilirseniz çok sevineceğim..
ben alacağım için şu ana karasızım sizin yorumlarınız beni kesinlikle hangisini alacağım konusunda yönlendirecektir..
Reklamlar
-
motorun teknik özelleklerini yayınlamalısın yoksa kilitlerler.
keeway i bilmem ama kanuni seyhan 150-c kullananlar memnun.benim hoşuma gidiyor o motor.toz toprakta falan iyi gidiyor motor.ama yine de ybr öneririm.nede olsa yamaha.yeni honda cbf 150 de alabilirsin
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
Keeway Superlight 150 Teknik Özellikleri
Motor Tek silindir, 4-zamanlı, hava soğutma
Silindir Çapı x Strok 62 X 49,5 mm
Motor hacmi 151 cc
Max. Güç 13.4 HP/9000 rpm
Fren Ön disk, arka kampana
Ön lastik 110/90 - 16
Arka lastik 130/90 - 15
Max. Hız 94 km/h
Yakıt sarfiyatı 2,5 l/100 km
Yakıt tankı kapasitesi 15 lt
Ateşleme CDI
Sıkıştırma oranı 9,2:1
Çalıştırma şekli Elektrikli ve ayaktan
Vites 5 vites
Akü 12 V 6 Ah
Uzunluk 2200 mm
Genişlik 800 mm
Yükseklik 1025 mm
Dingil aralığı 1440 mm
Taban yüksekliği 120 mm
Net Ağırlık 134 kg
Diğer Çift korna, motor koruma demiri, deri yan çantalar, alüminyum jant, uzaktan kumanda ile çalıştırma, alarm
Garanti 2 yıl
PEŞİN FİYATI 3.000 YTL
-------------------------------------------------------------------
SEYHAN 150-C
Motor : 1Silindir.4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 149,4 cm3
Silindir Çapı ve Strok : 62 X 49,5mm
Sıkıştırma Oranı : 9,2
Maks. Güç : 12,5HP / 8500rpm · Maks. Tork : 10Nm / 7000rpm
Soğutma Sistemi : Hava
Çalıştırma : Pedal ve Elektrikli
Ön Fren : Disk · Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ pompası
Ateşleme : Elektronik CDI
Akü : 12V / 9 Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik · Arka Süspansiyon : Hid.Çift Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 12.5 lt.
Ön Lastik : 90/90-18 · Arka Lastik : 110/90-16
Boyutları : 2100x820x1170
Ağırlığı : 122kg
PEŞİN FİYATI : 2.720 YTL
Bu arada Zealsun Zs 150-19 Cruiser güzelmiş fakat birazcık gelişmiş teneke parçası gibi görünüyor...
yorumlarınıza bunuda katabilirsiniz..
yorumlarınıza ihtiyacım var..
şimdiden sağolun..
-
keeway daha hos duruyor ama seyhanda daha atık duruyor dag tas sür dermis gibi... ben olsam keeway i tercih ederdim üstünde aksesuarları daha fazla daha 15 gün önceye kadar keeway 2.600dü kampanya bitti zam geldi...
istersen birde ikinci ellerine bak temiz keeway bulabilirsin.
www.sahibinden.com
-
-
Kesinlikle keeway al derim üstelik hala bazı yerlerde kampanya devam ediyor 2499 ytl bence çok makul bir fiyat
-
-
herkes keeway al yazmışta nedenleri yok...
bu şekilde yazılmaya devam ederse bana bir yararı dokunmayacak arkadaşlar..
nedenleriyle yazarsanız somut bir şeyler oluşacak kafamda..
şimdiden sağolun....
-
valla bende kanuni 150 c denen rezalet var bölgede gezmediğim servis kalmadı ortalama haftada 1 ampul değiştiriyorum satıcam ucuza gidiyor keşke ybr yi satmasaydım hem daha ekonomik hemde sattığın gün para ediyordu şimdi bi şekilde satıp ybr yada yeni honda cbf 150 almayı düşüyom yinede karar senin.ben alma derim
-
selam bende seyhan 150 var.birde cbr 600f var. inan bana kanunı ıle gezmesını cok daha sevıyorum. seyhan senı asla yolda bırakmaz.ama cok tıtrıyor hemde acayıp. keeway de fena durmuyor ama tabı arıza falan durumu onemli. benım kanunı sımdıye kadar 2 sorun cıkarttı. on dısk yag haznesı delindi ki bu galıba kardesımın sucu. birde konneftor yandı. gıdıyoosun motorcuya alıyorsun yenısını kendın bıle takarsın. ben sımdı alacak olsam zealsun 150 alırdım. hatta al ıstersen benımm motoru bende gıdıp zealsun alayımmm
-
Dost açıkça Kanuniyi kullanmadım ve bilmiom ama bana sorucak olursan herkes gibi insan kendi motorunu almansını söyler bende keeway diyorum ara sıra sorun çıkıyor ki benim debriyaj teli kopmuştuki belliydi çok zorlandı yokuşta 2kişi buna rağmen motorumdan memnunum ben fiyat konusunda kampanya kalkmış ama bazı yerlerde krem rengi chooper ları 2.500 e falan stılıyomuş ama siyahları revaçta olduğundan 3 ytlmiş diye dedi yetkili bir motorcu.....
-
Arkadaşlar her kes keeway diyor dikkatinizi cekim yedek parçası hemen bulunuyormu ? Bende keeway sahibiyim motorumdan hiç memnun değilim 1 kaza yaptım motorum 3 ay serviste kaldı bu konuları atlamayın sorun sormadanda hiç bir marka motosıklet almayın !!!!!!!!
-
Tekten_teker adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar her kes keeway diyor dikkatinizi cekim yedek parçası hemen bulunuyormu ? Bende keeway sahibiyim motorumdan hiç memnun değilim 1 kaza yaptım motorum 3 ay serviste kaldı bu konuları atlamayın sorun sormadanda hiç bir marka motosıklet almayın !!!!!!!!
dostum topiği cok guzel hortlatmışsın şimdi de ben hortlatığım
-
Topiği Mecburen Hortlatmak zorunda kaldım Bu model Kanuni 150c nasıl arkadaslar lutfen duyan bılen kullanan varsa bı yardımcı olabılırmı acabaaa tşk ediyorum
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler