Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Presto - Asya - Mondial

REKLAM ALANI
    Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    grand dınk harbidende pahalı yani...Kymco agılıty demiştim ama dikkatini çekmedi beğenmedin galiba...Bende gran dnke 5700 öpseler vermem...haklısın...sana direkt model öneriyorum...Şimdi bi öneri daha sana...sen yine bu motor müsveddelerini alma...git Honda Beat veya activa al...Actıvaya kebapcı motoru deme temiz motordur...Bakımdan bakıma servis yüzü görürsün...Yamaha BWS iki zamanlı ve arı gibi vızıl vızıl gürültülü motor...Beat de küçük belki...Peki Honda İnnovaya ne dersin...3200 ytl...yarıotomatik...125 lik...4 vites debriyaj yok...ben geçen sene sattım...pişmanım şimdi...
    mete abi ben en fazla 2.500 verebilirim motora oda taksitle alicam.. su sogutmaliya da en fazla 3,000 verebilirim dedigim gibi ogrenciyim calistigim yerden aldigim maas ile oducem taksitleri..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    150 t-3 modelinin fiyatını bilen var mı ?

kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    Alıntı Dogan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi ben en fazla 2.500 verebilirim motora oda taksitle alicam.. su sogutmaliya da en fazla 3,000 verebilirim dedigim gibi ogrenciyim calistigim yerden aldigim maas ile oducem taksitleri..
    kask,ehliyet,giyim koruma vs gibi masrafları unutma sadece kask en aşşağı 200tutuyor, bende ögrenciyim 2.el aldım(asya), memnunum herkesin honda almaya imkanı yok. ama tuzu kuru arkadaşlar birtürü bu durumu anlayamıyor.

cancagliyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99 Honda XL600 Transalp-11 Honda Cbf 150
    metehan abının dedıgıne katılıyorum kymco'nun agility 125 modeli var peşin fiyatı 2,490 hem sorun cıkarmaz bıde uzun omurlu bınersın lınkı burda bır bak derim ben ödeme şekli kolay gelirse dusunmekte fayda var
    http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html

Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    Fikirleriniz gercekten cok onemli mesala motorum tabi istemem ama ariza yapti servis bulunmasi! yedek parca siparisi verdigindeen fazla 1 gun sonra gelmesi! serviste guzel karsilanmak vs bulari isterim ben motorun servis yonunden.. ben her 1000 km yagını degistiririm bakımını yaptiririm buna ragmen ariza yaparsa motorum cok uzulurum cunku ben ogrenciyim vergisi benzini taksiti herseyini ben oducem bide ariza yaparsa vay halime
    Evet durumunu anlıyorum ama bu servis konusunda pek takıntın olmasın. Benimde mondialım vardı ve bu servis olayı çokta önemli değil çünkü kimse adam gibi ilgilenmiyor, o yüzden gidip motosiklet tamircisine yaptırmak daha mantıklı en azından işini hakkıyla yapıyorlar.

oguzhanabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gillera runner 200 vxr
    arkadaşım benden sana tavsiye yazdıklarından hangisini alırsan al hep aynı problemleri yaşayacaksın ben asya 150t aldım hayatımı zindana çevirdi sürekli problem sürekli ağrıza sonuçta yazdığın motorlar çin malı 5 para etmez sakın alma derim başına iş alırsın servislerden çıkamazsın demedi deme sakınnnnnnnnnnnnnnn

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    bende asya 125t var çin malı bi aldım işte ama sen alma yaramaz arkadaşım honda cbr125 al japon olsun sağlam olsun ben kurtulmaya calışıyorum sen kafadan girme bari çin işi bozmasın seni.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ula cevap yazmayalı 3 ay olmuş ha...zaman su gibi akıp gidiyor sanki dün yazmış gibiyim...neyse hocam baktımki en son dün girmisşin siteye...

Son Aktivitesi: Dün 17:15 PM

demekki takiptesin...ben önerimi yapayımda vebal kalksın üzerimden...inşallah almadın bişey...bak cbf 150 1800 adetsattı Türkiyede...YBR yi ezip geçecek yani...al Honda bak keyfine...sonra bana dua et ama...

düşünmeden al...biriktir veya bişeyler yap bu motoru al...scooter diyosanda kymcı agılıty 125...yada yarıotomatik ikinci elde tertemiz innovalar var...2000 ytl istiyolar...taş gibidir hepsi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadasim bnece en iyisi asya.bnce 150t-1 daha iyi 125 t den.hem bide mondial sakin alma.mondial batmak üzere. grubun 60 milyon dolar borcu var ama hiv kimse bunu bilmiyo.simdi bazi arkadaslar sacmalama fln diyecekler.hatta 11 ekim 2006 da cok yuklu odemeleri vardi.unutma asya motor sektorde 24 saat yol yardimi olan tek firma.ayrica artik asya motor cinde haojine urettirmeyecek.aklasik 2 aya kadar uretime geciyolar.bana sorucak olursan as150 t-1 al derim.ama ama mondial alacagina 125t alman daha iyi bence...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alırsan mahşerde iki elim yakanda olur...

muratd ben seni değil senin benimle aynı fikirde olabilme ihtimalini sevdim...

Es-Es Tugayına selamlar... sevgiler...
    sacmalama beeeaa

Motosikleti
    Mondial 150zc
    Bence mondial tercih et servisleri gün geçtikçe çoğalıyor, tip olarakta diğerlerine göre daha güzel modelleri var. Ve şu abs olayına değinmek istiyorum arkadaşlar. Yurt dışında yapılan bi ankete göre en çok kazayı abs fren sistemli araçlar yapmış, sebebi ise sürücülerin frene bastığı an aracın duracağını zannetmeleri . Ama tamamen yanlış bir düşünce çünkü abs aracın en kısa sürede anında durmasını değil frene basıldığı an disklerin kitlenmemesini sağlıyor (hayatımda 1 kez kaza yaptım Peuguet speed fighter ile sebebi ise dsiklerin kitlenmesi ve benim arabaya arkadan yapışmam )

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Asya 125Tnin performansından ve rahatlığından memnunum. Oldukça rahat bir motor. Direksiyon açısı ve oturma pozisyonu güzel. Motoru sağlam. Ancak güçsüz. Ayrıca direksiyon tutuş pozisyonu nedeniyle virajlarda bileklere fazla yük binmesine ve motoru yatıramamanıza neden oluyor. Ayrıca geniş gidonu dar alanlardan dönüşü zorlaştırıyor. Ancak Motorun genelinden menunum. Mondial veya diğer markaların motor olarak birbirlerinden bir farkı olduğunu sanmam. Ben şu ana kadar 2 defa servise gittim. Servisi rezalet. Servis elemanlarının bilgisi yetersiz ve ne yazıkki bunu kabul etmek istemiyorlar. Eğer biraz bilginiz yoksa, sizi ellerinden geldiğince servise bağlamaya çalışıyorlar. Bu nedenle marka veya model dışında özellikle servis konusunda tercih yapılmaılıdr. Çünkü bu motorlar tamamen şans. Çevremde 2000km'de dökülen motor da var. Benim motorum 9200km'de ve şu anda (besleme ve yüksek hızda kesilme dışında) sorun çıkarmadı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler