CBF600 ne yakar yahu bir cevap.. Hic mi kullancisi yok bu aletin..
CBF600 ne yakar yahu bir cevap.. Hic mi kullancisi yok bu aletin..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Fazer istersen yazayım.
5-6 lt 100 km de 2 kişi ile 0,5 daha ekle 130-140 dan sonra biraz daha eklemen gerekecek. Yani devamlı 180-230 arası 7-8 lt yakar.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Anladim tesekkur ederim..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Arkadaşlar bu konuyu hortlatmışsınız bilmem taaa ne zamanın konusu adam motoru almış satmıştır gibi yorumları yapacağımız konulara lütfen dikkat edelim CBF600 & FAZER kıyaslaması gibi konular hiçbir zaman demode olmayacağı gibi herzaman birilerine yardımcı olur. Bakın 3 yıl önce açılan konuyu ben bugün araştırıyorum çünkü her motorcu bu aşamalardan geçiyor.
Neyse yorumlar için herkese teşekkür ediyorum. ben de transalp düşünürken FAZER ilgimi çekti tarzı hiç başlamadan değiştirmeye karar verdim ama açıkçası CBF 600 ü sanki uzun yolda insanı daha rahat ettirecek bir motor gibi görüyorum. şimdi
FAZER
CBF600
GSF 650 BANDİT
SV 650
ER 6 F
bu motorları biraz daha araştırmam gerekecek ama bunların içinde er6 fiyatıyla CBF rahat görünümü ile Fazer da gücü ile beni çekiyor ama bir yakınım fazerla şehir içinde çok rahatsız olduğunu sürekli yarım debriyaj kullanması gerektiğini söyledi. CBF ağır basıyor biraz ama sahibinden e baktığımda fazer CBF in 5 katı kadar bu da daha çok tutuldugunu gösterir. :S
Arkadaşlar konuyu hortlatmak istiyorum... 6 yıl olmuş bu konu konuşulalı... Benim sormak istediğim şu... Zamanında bu makineleri tartıştınız, kıyas yaptınız, bindiniz , tecrübe edindiniz. Hatta bazıları hala kullanıyor görünüşe bakınca. Sormak istediğim; Aradan 6 yıl geçti ve makineler en az 30 -40 bin km leri gördü. Biraz yaşlanmış olmalarına karşın performans durumları nedir ? Bugün 2006 - 2007 - 2008 bir makine alsak hangisine daha sorunsuz ve daha az masraflı binebiliriz ?
2005 model Fz6 40k km civarinda 10 senedir kullaniyorum. (ikinci motor oldugu icin fazla kullanmiyorum) Epey saglam, daha bir 30 sene gider gibi duruyor. Tavsiye ederim. CBF'yi de hep merak etmisimdir, daha uysal ve kullanisli oldugunu okudum hep, ama hic kullanmadim.
Daha önce ne yazıldıysa bunlar halen geçerli, motorlar değişmedi ki bilgi güncellemesi gereksin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)