honda cbr 1000repsol mu honda cbr1000 2007hrc mi?
Reklamlar
-
@EgeKnn
2007 modelinde motorda değişiklik olmayacak nezaman olduki ????
Arkadaşım bilmediğin konulara girme istersen. Forumda değişiklikler ile ilgili detaylı bilgi yazmıştım, ararsan bulursun. Hadi sana kıyak yapayım, linkini vereyim... Honda CBR1000RR Fireblade hakkında herşey... İnternetten daha detaylı bilgi bulabilirsin. Senin yazmış olduğun specler yanlış. Bir kere sıkıştırma oranı 11.9:1 den 12.2:1 e çıktı. Devir 11500rpm den 12200 rpm ye çıktı. Çok daha hafif ve daha güçlü. Beygir gücü aynı gözükse de tekerleğe aktarılan beygir gücü oldukça farklı. Arka dişli daha büyük. Daha birçok değişiklik var. Konu hakkında bilgin yoksa insanları yanlış yönlendirmemek için buraya bu tür şeyler yazmamanı tavsiye ediyorum, ya da iyice araştırıp ondan sonra yaz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
rebsol daha iyi duruyorrrr
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
Boy o ne güzelliktir o ne karizmadır hele o kaskla yok böyle bir olay... Bittim resmen
-
@Carcharoth
Boy o ne güzelliktir o ne karizmadır hele o kaskla yok böyle bir olay... Bittim resmen
Eyvallah
-
Carcharoth adlı üyeden alıntı
ben o güzelligi son 1 aydır masaüstüne taşıdım:
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
[/QUOTE]
hayalimdeki motorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buuuuu (ve 600 rr
-
siyah
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
-
-
tabiki repsol ama o siyah R1 olsa daha ii olurdu
-
Ben HRC'yi en çok beğenmiştim, ama hiç kimseden HRC hakkında ses çıkmadı.. Yok mu hiç HRC'yi beğenen? bi ben mi beğendim yani...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ELINT adlı üyeden alıntı
necdet
yok sagol ben kawasaki almayım. o bu motoru alsak yedek parçasını nerden bulcaz.z motor 1-2 aya buluyormuş
( sanki hemen aldıktaa
). hem ilerde dedigin gibi petrol istasyonu açma gibi bir çabamda yok. ayrıca ulaşamıycam hayali masaüstü resmi olarak koyup hergün işkence çekmekten ise en azından birgün alabilecegim birşeyin resmini koymak daha mantıklı geliyorr
bu arada boy'un ve motorunun iyi reklamı oldu baksana herkez siyah honda diye tutturduuu..zuhahaha
bende bunu istememki almanyada olsam alırdım belki ama türkiyede numara çekip beklemem
-
-
@ELINT
ben o güzelligi son 1 aydır masaüstüne taşıdım
Yaw benim resmin bu kadar ünlü olduğunu bilmiyordum Benim masaüstünde de bu resim var. Birileri de forumda avatar olarak kullanıyordu bir ara benim resimleri. Valla ben siyah rengini tek geçerim. Repsol de çok beğendiğim bir model, hele o turuncu tonuna hastayım ama dediğim gibi teknolojik olarak 2006 model çok daha üstün. O yüzden ben motorumdan çok memnunum.
Bu arada bir Honda'nın çizgilerine bakın, bir de ZX-12R nin çizgilerine... Kawasaki'nin modelleri bana kamyon gibi geliyor. Çok kaba.
-
boy sen 2005 rr la 2006 arasında fark var demişsin repsol kasalar renk olarak güzel ama performansları 2006 lara göre kötü demişsin benim verdiğim veriler 2005 ve 2006 mesajın içinden seçip işine gelen kısmını alıntı yapıyosun ama konu sapmasın tamam dostum senin 2006 RR en iyisi
Hondaya laf yok Yamaha dan daha iyi kawasakilerin çizgileri kötü kamyon gibi
Honda team
sende kompleks haline gelmiş bu honda olayı takıntı yani .... kawasakilere ( ZX ) kamyon diyen ilk defa görüyorum. Bilmediğim konuda yorum yapmam tavsiyelerini kendine sakla 2005 repsol kasayla 2006 RR arasında fark sun konu buradan çıktı 2007 modeli zaten ilgimi çekmiyor benim mesajımda ne demişsem onunla ilgili yaz sen...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkes kendi motorunu sever çok doğal bence daha güzel motorda görse
yinede benim motor daha güzel
şunuda yazmaya unuttum türkiyede herkes honda diyor çünkü başka alternatif
yok kawasaki var ama servis yok yamaha yine o konuda idare eder
ducati bmw çok pahalı burada ama inanın avrupada honda okadar tutulmuyor
yamaha ve kawasaki çok tutuluyor saygılar
-
-
boy,
bu resımde dızlık pantalonun ıcındemı yoksa yokmu?
bıde bukadar bakıldı nazar degıcek motora sıze
Allah nazardan saklasın
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler