Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kymco-Kewaay-Sym ?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar ilk önce movie 150 düşünüyodum ama, motosikletin görüntüsü aynı çin motorlarına benzediği için vazgeçtim şimdi 1-2 model arasında kaldım

Kymco Agility 125 - aklıma en yatana motor bu oldu
    Kymco Movie 150 - İlk başta istediğim modeldi ama görüntüsü gerçekten çok kötü
    Kewaay Arn 150 - son tercihim olabilir görüntüsü hoşuma gitti
    SYM - VS 150 - fiyat performans bakımından diğerlerinden üstün gibi ama sym adını fazla duymadım ve görünüşü hakkında bi fikrim yok

Arkadaşlar bana yardım ederseniz çok memnun olurum, ayrıca 3,500 YTL'lik bütçem var,başka alternatifler sunarsanızda iyi olur.. Herkese teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

super shadow 250

ben motoru yeni aldım 10ünlük 800 km de istersen sana satarım acil kredikartı borcum var

0543 304 94 52
    212 380 04 51
    faruk_oral@hotmail.com

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    agility al derim ben ama movie 150 de çok sağlam motordur goruntusunu bende begenmıyorum ama super, kymco agility de çinden gelen motorlardan tabıkı çin malı değil ama fiyat düşürme için uygulanan polıtıkalardan dıgerlerını bosver servis,dayanıklılık kymco da var
    Ride your way

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    kymco people 200 öneririm , şıklarında yok ama olsun

gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    sym diğerlerine fark atar bunların içinde en iyisi sym ama başka seçenekler varsa onları bilemem...hayırlısı olsun
    dongul murat

kenan0014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Yaklaşık üç aydır movie xl 150 kullanıyorum 3100 km yol yaptım, yağ değiştirmekten başka hiç bir şey istemedi tek bir civata dahi sıkılmadı. Piyasadaki her motorun olduğu gibi movie xl nin de çinli kopyaları var. Sağlamlık ve can güvenliği (Motorun garantisi 100.000 km) arıyorsan Kymcodan şaşma.

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    kymco ve sym ile diğer çingçang markaları bir tutmamak gerekir. İki marka da gerek kalite gerek performans açısından diğerlerinin çok üzerinde.....

İki markanın da ürün yelpazesinde neredeyse her cc den motor var. Diğer uyduruk çingçang lar gibi 125- 150 cc aralığında motor üretip her kayasa aynı motoru koymuyorlar...

kymco ve sym nin arasından gözüne hoş geleni rahatlıkla alabilirsin.
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    keeway matrix 150
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    bende sym joyride 200 var motoru sıfır yapıldı gri renkte 19 binde altan motorda yaptırdım! ilgilenirsen mesaj atarsın
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    movie 150 derim ben.binincefarkını anlarsın.zaten üstündeyken aklına görüntüsü gelmiyo.ama yol tutuş, sağlamlık ve en önemlisi kesinlikle problem çıkarmaması.8500 km deyim 125 lik movieyle kesinlikle on numara bana göre.daha servis yüzü görmedi.

Kymcp aklıma yattı gibide, kymco'nun hiçmi kötü yanı yok ?
    2- 2007 modelleri farklı olabilirmi yoksa 2007'lerimi bekleyim ?
    3 - bagaj hacmi nasıl ?
    4- kontağın yanındaki yer benzin deposumu ?
    5- bide kymco nasıl okunur

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Hocam nacizane Kymco agılıty 125 önereceğim...Taş gibi bir motor olduğunu bizzat test ederk anladım...İşçilik tok motor sesi seri kaçış...abartı gibi olmasın ama inanılmazdı...Bu tayvanlılar işi biliyor...2350 ye peşin alabilirsin...Seyrantepede Mor motosikletde fiyatı bu...movıe ve yamaha rs diye acayip minyon küçük lastikli salak modelleri inceledim bu fiyatı hakedecek ne yapıyorlar hiç anlamam...sanki vespa şerefsizler...minnacık motor işte kim alır...bizim kültürümüzle ilgisiz modeller bunlar...İlk su birikintisinde hooop yerdesin...People 200ünde Kymco paylaşım topiğinde arkadaşın biri Ömerli tarafında akü sorunuyla yolda kalmış bir arızasıyla modeli sildim kafamdan...

SYM gts 250 çok seksi motor ama pahalı biraz...sbütçe olarak sana uygun değil...SYM ve Kimkoyu eşit tutarım...

Bu arada yasin ve faruk oral sana bişeyler yazmış...cevaplamamaışsın...paylaşım için açtığın topikte bu soruları cevapsız bırakma bence...

Agılıty 125e hayran olmamın bir sebebide arkadaşımda 30.000 kmde Agılıty olması...tık yok...ben 117 o 90...bi rampa çıkışı var...arı gibi...o an itibariyle benimde bir Kimkom olacak dedim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

2.el motor düşünmediğim için cevap yazmadım kusura bakmayın arkadaşlar

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    sym vs150 kymco movie xl ile ön far hariç görüntüsü birbirine benziyor 12hp sym

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler