Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hayabusa-1000Rr-1100XX

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    rahatlık düşünüyorsan cbr1100 alcan spor touring artcı içinde çok rahat
    bir motor bende bunu düşünüyom ilk baharda bende rahatlık arıyom

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Falla hayabusa ile 1000RR tek kişiliktir bence. yani bunlar dehşet makinalar.
    Ama 1100XX biras Turing hem arkadakide rahat edebiliyor. Sepetli olan gördüm mükemmel yakışmıştı.

Ama 200 yeterli diyorsan 600f,600RR,Fazer,CBF1000 yada CBF600 Bunlarada bak derim. Zati 600RR ile ark.ım 285km yaptı.
    Soda Ayran Cool

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum o boyla super sport makinanın üzerinde çok zorlanırsın. Akşam eve gittiğinde bileklerinin, boyun ve sırt bölgenin ve dizlerinin ağrısından duramazsın çünkü boyun hakikaten çok uzun nerdeyse 2 metre az değil.Sana BMW nin büyük enduroları çok yakışır.Çok ta rahat kullanırsın. Ama illa super sport istiyosan 1100xx sana en uygunu bana sorarsan.1000rr çok güzel makina ama onda zorlanabilirsin.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

repsolcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım dorado gibi 250 cc lik bi makineden direk 1000 lik racerlara geçersen kısa yoldan öbür tarafı boylarsın!!! çünkü o makinelerin 1. viteste ulaştığı hız, senin makinenin maksimum hızına eşit gibi bişey.bende de senin gibi bi racing hastalığı var ama ben olayın ciddiyetinin farkına vardım.bunlar çok seri makineler ve en ufak bi hatanda ölürsün, bunu aklından çıkarma sakın!!!

boyum çok uzun, motor benim altımda ufak kalmasın mantığıyla gitme ve bu kısa yaşamını daha da kısaltma.benim sana tavsiyem al bi hyosung gt250r takıl.çık biraz yol yap tecrübe kazan.çünkü racing makinelerin tepkileri doradoya benzemez.sonra alırsın bi 600 lük takılırsın.sakın 250 lik bi motordan (racing dahil) 1000 liğe atlama!!!

1000'likler çok farklı bi sınıf çünkü;

600'lükler 0-100'e 3.5 sn civarında çıkıyor (ENZO 3.7 de çıkıyor!!!)
    1000'likleri yazmama gerek yok herhalde

tamerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR'dn HayalBuysa HayAbuSa ya Terfiiiiii
    600lk maknlarda boy olarak cok rahatsızım problem yasıorm..bn gelecğide düşündüğümden dolayı bu modelleri sordum sizlere..(daha pederin onaylıcağı bile belli değil.)süper sprt düşünmüorm aslında.amacım hız değil.herkes sölenicek eminim hız yapmam deme o aleti aldıktan sonra..tabbiikii zamanı gelince yapılacaktr..ama bu zmaanla .illa 1000lik alıcam da demiorm bana uzun süre kıllanıcam dediğimde sölenen modeller bunlardı..hayabusa ve 1100xx bnm aklımda olan modellerdii..1000rr hıc dusunmedım desem yalan olmaz.iri bir motor istediğimden 1100xx suanlı tercihim ama onay cıkmdan kesın karrımı vermicem tabiii ki..
    [B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    Kesinlikle hayabusa nn en iyisi oldugunu dusunuyorum.tipiyle performansıyle bnce yeri baska...

muratrepsol1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 1000 repsol design
    arkadasim CBR 1000RR daha karizmatik duruyo bence tercih senin

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]:) [/FONT][/COLOR] [email]mikailoguzhan@msn.com[/email] (dileyen ekleye bilir)

tamerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR'dn HayalBuysa HayAbuSa ya Terfiiiiii
    dediğim gibi benm hayalım racing kullanmak ancak boy dezevantajı oldugundan sorun yasamaktan korkuyorum.baska bi problemim yok..
    [B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler