Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

kanuni seyhan 250c-regal raptor DD250E-9 ve jinlun 250 elegance (bi kıyaslayalım mı

REKLAM ALANI
    wolky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL650 V-STROM
    Alıntı chopper_man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar regal raptor ve jinlun'u aynı kefeye koymak biraz yanlıs olmamıs mı regal su soğutmalı jinlun hava soğutmalı ikisi arasındaki fark ilk burda baslıyo zaten ama fiat ve birazda görüntü açısından jinlun 250 cc derim çünkü ;chopper/cruiser diye tabir edilen motorlarda biraz görüntü önemlidir regalde en çok gözüme batan ön lastiği oldu motorun görüntüsünü bozuyo 90'lık ön lastik arka ise 130'luk önü çok ince duruyo motorun heybetini bozuyo yamaha virago 250ye benzetmeye çalısmıslar sanki regal raptor'u jinlun'da ise 110'luk ön lastik var en azından heybetli ve orantılı duruyo suzuki marauder in kopyası olduğu herkesce bilinir zaten görüntü motorları hepsi zaten çin menşeği motorlardan o kadar çooooooookk güç beklemek yanlıs olur ama

kesinlikle jinlun ile regali aynı kefeye koymak yanlış olmadı . zira biz bu kıyaslamayı yaparken, belirli birfiyat aralığındaki çin malı cruiser.lar olarak yapıyoruz. bu bağlamda bence gayet tabi kıyaslama yapılabilir.
    bunun yanında jinlunun vibrasayon sorununu hatırlatırım size. 100km/sa hıza yaklasıldığında aletin her bi parçasının sallandığını, civataların gevşediğini, size hatırlatırım. regal raptorun su soğutmalı bir sisteme sahip olması en büyük avantaj tabiki. ama bunun yanında da ön frenlarde mejanik abs diye nitelendirilen bi sistem vardır ki, bildiğimiz abs olmamakla birlikte buna benzer bi sistemdir. servis sorunu yaşayan arkadaş olduğunu ben hiç hatırlamıyorum. parçaları ucuz. bir bu aletin ingilterede polisler tarafından kullanıldığını da eklemek isterim . görüntü larak gayet hoş bir alet bence, sırf görüntü içinde açıkçası RR yerine jinlun almak ne kadar mantıklı, bunun yorumunu da size bırakıyorum..

herkese keyifli sürüşler..
    İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe ::pala::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................

kanuni

seyhan 250cc artık satılmıyor sanırım onun yerine tiger var!
    bence keeway de güzel v-twin motor avantajı nedir bilmem ama v motor iste
    keeway supershadow
    keeway landcruiser
    masai grand eagle 250cc horizontal motor
    regal de güzl su sogutma fiyatını bilmiyorum?

Incredible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Üzgünüm ama yok!
    Herkese merhabalar,
    Ben bu motosikletler arasında kalsaydım, Kanuni' yi seçerdim. Neden diye sorarsanız çok güzel çünkü. Yakından inceleme fırsatı bulmuştum. Bir hocamızda vardı. Çok güçlü motoru, gerekse sesi, beni çok etkilemişti. Ancak Regal Raptor' u da unutmamak gerekir. Saygılar...
    [b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
    [COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]

canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    Alıntı gazman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cin mali degilmi...ucude bes para etmez...

kardeş parası olan var olamayan var..böyle yorum yapman cok yanlış..bende regal var..20,000'de hala tık ses yok şimdi cıkar durmadan 1000km daha yaparım arkama bile bakmam...japon makina elbette her zaman tercihim olur ama çinleride okadar cok kotulemem..çunku regalle gezip gormediğim yer kalmadı gibi bişey....

kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA 535, SUZUKI GSR 600
    arkadaslar bence servıs problemi bu gün bütün motorlarda var bence bu motor olayı şans olayı allah servislerin eline düşürmesin arkadaşlar yeter benim motorum yamaha 535 nerdeyse 6 aydır parça bekliyoru m gecen servis aradı gelmiş
    ama yinede ikinci elde olsa japon derim ben

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    regal su sogutmalı we fanlıı yanı cının kalıtesı

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Hocam ben jinlunun ilk gelenlerinden aldım ve hanımla beraber bide bi dünya yükle dag bayır taş toprak çamur çökek asfalt aklına ne gelirse uzun yolda kullandım halada kullanıyorum ve degiştirmeyi düşünmüyorum.
    Kıyaslamaya gelince seyhanı bilmem bişey diyemem.
    Regal görüntü olarak jinlundan daha güzel ve selesi daha rahat.
    Ama çok alçak benim gibi asfalt dışıda kullananlar için pek iyidegil. Su sogutmaya gelince hava sogutmalı bile zor şartlarda ki en zoru iki kişi bide yükle bozuk toprak yolda yavaş yavaş ve uzun süre dik rampa çıkmaktır, hava sogutmalı problem çıkarmıyorsa su sogutmalı ek yük ve problemlemden başka bişey degildir. Ama raptor su sogutmalı olmasına ragmen motor blogu büyük yani bence motor sudan ziyada gene havayla soguyor.
    Servis yöreye göre degişir ama jinlunun distribütörü çok iyi.
    Bence ikiside güzel ama benim gibi kullanacaksanız jinlunu tavsiye ederim.
    Topiçleri pek takip edemiyorum ama özelden ulaşırsanız bildigim kadarıyla elimden gelen yardımı yaparım
    Hayırlı sürüşler.
    Yaşa ve Yaşat

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Merhaba arkadaşlar, ben de bu konuda ciddi kararsız kalmıştım bu topic biraz olsun ilgimi açtı. Sanırım ben de Regal sahibi olacağım şimdi iş benim emektar arabayı satp ikinci el bir regal satan arkadaş bulmaya kaldı saygılar :D
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    Arkadaşlar kanuni seyhan 250c iyi motordur
    ahanda bakin 27.000 seyhan resim yok ama
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2712564
    14.000km seyhan 250chttp://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3369748
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3369748
    13.650km seyhan 250c
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3248437
    bir yandan iyi demişken şimdi bu motorlarin bakimlarinin aksatilmayarak özen gösterek kullanirsan 50.000 belki
    100.000 olur ben görmedim şimdi seyhan çinmi bilmem ama görmedim

deepimpact - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal reptor
    tabii ki regal derim arkadaşlar.

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Tabiki Regal raptor derim...
    Saygılarımla...

wolky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL650 V-STROM
    arkadaşlar regal raptor bu aletler arasında en iyi tercih olacaktır. uzun arastırmalarım sonunda ben de buna kanaat getirdim, mart başı motoruma kavuşuyorum, ne mutlu RR'm var diyene

herkese kazasız sürüşler
    İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe ::pala::

arkadaşlar kanuniden uzak durmaya bakın . bence çinlilerin en iyisi regal

Motosikleti
    jl marauder 250-5
    arkadaşlar bende bi şeyler eklemek istedim jinlun görüntü ve heybet açısından çok mükemmel bir motosiklet tabi bu araca iyi bakmanız şertıyla alıp kullanabilirsiniz regale sözüm yok güzel ve güçlü bir araç jinlundan daha iyi olduunu söyleyebilirim ama fiyat olarak jinlundan pahalı gerek sıfır gerek 2. el olsun seyhana gelince çok bi bilgim yok neyse bye
    ...Karanlığın pezevenk olup yanlızlığı bana satmasına,...
    ........yanlızlığın orospu olup benimle yatmasına,.........
    ............düşlerimin piç olmasına alıştım artık..............

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    regalin tipi hiç güzel değil :S vibrasyon u da kötü bana itici geliyor

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    merhaba arkadaşlar bende regal taraftarıyım ve çok yakında kısmetse regal sahibi olacağım. daha önce kanuni 250 kullanan biri olarak neredeyse beni motor kullanmaktan soğutacaktı diyebilirim. motordan kurtulmak için neredeyse bedavaya verdim diyebilirim. motor güçlü, gösterişli, sesi mükemmel fakat yakıtı çok yüksek (km'de 0,25 tl yakıyordu) bir defasında 20tl lik benzin ile sadece 76 km yol yapıp yolda kaldım. yedek parçasını rahat bulabıliyorsun fakat çok pahalı ve motorda 90 / 100 kmden sonra inanılmaz vibrasyon var. ama yakıtı önemli değil diyen varsa alabilir.

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    2007 de Regal sahibi olacağım yazmışım buraya Oldum. Zerre de pişman değilim. Jinlun, Kanuni ile kıyaslamak elma ile armudu kıyaslamak kadar farklı. Her çin malı motosiklet aynı değildir. Bu üçü arasında kalan arkadaşlar tereddütsüz Regal Raptor u alabilirler.
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

SELAMINALEYKÜM arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olmanızı istiyorum bir arkadaşımda kanuni 250 seyhana benzeyen CHITUMA CTM 250.3 VAR MOTORU ÇOK ÇOK TEMİZ HİÇ BİNİLMEMİŞ DİYEBİLİRİM ÇİZİK HADİ YOK BUNU ALMAK İSTİYORUM EN KISA ZAMANDA FAKAT BU MOTORUN ÜRETİMİ 2007 YILINDA BİTMİŞ PİYASADA YOK DİYEBİLİRİM BU MOTOR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI ÖZELLİKLE YAKITI HAKKINDA MOTOR ŞANZIMAN OLARAK 250 SEYHAN UYUYORMUŞ AMA PLASTİK AKSAMI UYMAZ SANIRIM BANA YAKITINI SÖYLESENİZ YETERLİ OLACAKTIR ALIP ALMAMAMA ŞİMDİDEN TŞKLER

Motosikleti
    Sağdan Soldan Takılıyoruz işte >
    Konuyu yeniden canlandıralım dostlar

Bugün yakından baktım RR dd250e-9b ye çok güzel göründü gözüme 2011 km si düşük fiyatı 5 bin lira gidip Ankara dan alacağıma bizim burda tanıdıktan alırım daha iyi dedim kanımca

Yere fazla yakın gibi ama seleye binince o ayağımızı koyduğumuz yere ayağımı koydum tuttum gidonu sağa sola çevirmekte zorlandım durduğu yerde doğayla yolla iç içe

Ayağımı fazla ileriye atmadım yani oturuşu iyi

Ama o karbüratörün oralar fan vs çok kablo hortum vs var ufak çocuklar için oyuncak

Kanuni tiger 250 yede baktım o daha dabi heybetli kaslı ama Metal yığını gibi geldi gözüme

Siz hangisini önerirsiniz yani başlangıç ilerisi ne gösterir onu bilemem

22 yaşındayım B ehliyet sınavlarını geçtim A2 için eylül ayında gireceksiniz büyük ihtimal dedi sürücü kursu
    İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    üçünüde al vur birbirine, götür denize at. Motormu onlar?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler