180km yapmıyor fakat 173-175km civarı max hıza ulaşıyorFakat bu 250l'ik bir makine unutmamak lazım,bu kadar zorlanması makine için pek hayırlı olmaz.Makine bu şekilde zorlanarak uzun süre Red-Line'da kullanılarak kullanıcı hataları yüzünden krank kitleyen 1-2 gt250r(comet kullanıcıları gaza gelip makinelerini o kadar zorlamıyorlar herhalde) olmuştu sonra makinelere mok artmışlaradı,hyosunglar krank kitliyor diye.160-165km'yi geçmemek lazım.250'lik bir makine için gayet tatmin edici bir hızı ve güzel bir ivmelenmesi var zaten.
Abiler eger bu konuya tekrar yazma işlemınde bulunursanız sewınırım. ben cbr 125 almak ıstıyorum ıkıncı ellerının fıyatları falan nasıl ? kullanan arkadas warmı max. hızları ne kadar ? yardımcı olursanız sewınırım
abisi al cbr keyfine bak ,bırak bisiklet desinler yok ince lastikmiş yok sadece grenajmış falan filan , valla ben keyifle biniyorum , parası olanda alsın 600cc lik atsın havasını
konu hortlamış ama madem ki bilgiye ihtiyacı olan var yazayım...her iki motoruda kullanmaktayım (bende namıdeger cıbır arkadasımda hyo var)ıkısı asla kıyaslanamaz mevzu o deıl...egerkı ılk kez motor kullanıcaksanız ve yasınız fızıgınız henüz gelişmekte ise ve ilk motorunuz olacaksa cbr alın sorunsuz bınersınız hızıda tatmın eder yakıtıda kalıtesıde ama eger daha once motor kullanmışsanız (benım gıbı) ve fızık olarak gelısmışsenız kesınlıkle hyo onerırım zevkı farklı daha serı ve kg olarak agır bır makına ben cbr aldım ama benden gecmıs farkına gec vardım o kadarda söledıler gel sanada hyo alalım dıye dınlemedım ama yınede memnunum olay su cc buyutme fıkrın varsa kesınlıkle hyo al yok benı taşısın yeter dıyosan cbr al ömur boyu bın
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)