valla bana göre ilk akla gelen ybr 125 onun hastalıgı var ama bende ilerde mutlaka alacagım kadrannı cok hosuma gidiyor arkasından tvs apache tercihim bunlar gersisi hikaye
valla bana göre ilk akla gelen ybr 125 onun hastalıgı var ama bende ilerde mutlaka alacagım kadrannı cok hosuma gidiyor arkasından tvs apache tercihim bunlar gersisi hikaye
Yav Apache Mi Ybr Mi Hangisi Alınır
Yeni enjeksiyonlu innova teknik ve sürüş kalitesi olarak tartışmasız lider.Tabii cupu motordan saymayanlar illa vitesi zorla değiştireceğim diyenler için Ybr 125
Kanımca Cbf150 dir.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Cbf Mi Ybr Mi Diye Düşünürken şimdi Bide Tvs Cıktı şimdi Daha Kararsızım
cbr 125
birader RAmzey 150-2150 baqq adam gibi bakarsan manyaq cihazz
[B]HECTORRR[/B]
cagiva mito diyorum ve susuyorum.
Racing olmayacak denmiş cagiva raptor ozaman.
kymco ck 125 i tavsiye ederim taş gibi motor yolda bırakmaz .kaliteside ybrden hondadan aşağı değil .
Gene herkes kendi motorunu tavsiye etmiş....
Arkadaşlar Kawasaki Er125 alın...En sağlamı o............. Gerçi yapılmadı henüz ama.... Baskı yaparsak üretirler heralde........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o kadar çok seçenek varki ! bence sen ne istediğini bilmiyosun
baktığın motorlardan 2000 ila 5000 arası fiyatlar var diyosanki benim maddi olarak bi sıkıntım yok o zamn neden listeye kanuni ve mondial ekledin derim..
elemeleri kendin yap bu şekilde bu konu uzar gider her kafadan bi ses hesabı ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)