Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sizce ne yapmalıyım :(

Motovento
    REKLAM ALANI
    fsdfsd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Birgün yollar benim olacak :)
    Merhabalar ben izmirden Kaan.

Yardımcı olursaniz siz usta motor kullanicilarin fikirleriylede hareket edip karar vermeyi düşünüyorum.

Belki saçma gelebilir ama ben 5,6 yil öncesine kadar peugeot v.s tarzi motorlari cok iyi kullaniyordum. hatta bir iki sağlam kazam bile var onca yildan sonra o rüzgari yeniden yediğimde (Suzuki 1100lük V serisi) "kaan olm sen racingci olmalisin" diye düşündüm ve motor almaya karar verdim.

Deneyim: gözlerim cok iyi ve dikkatli, motor deneyimim vitessizler ve 5,6 yil öncesine kadar dayaniyor.

Amacim: iyi bi racingci olmak..

Düşüncem:

şimdi diyorumki; orta bi motor alsam 125lik filan alim, satimda bir sürü problem ve maddi zarar ki amacimada uymuyor acikcasi. gerek görünüm, gerek ses beni cezbetmiyor. o yüzden baştan sağlam bi motor alayimki en azından 2,3 yil bineyim diyorum. şimdi bi çoğunuz "alım satımda maddi zarar diyorsun ama diğer yanda canın var dahamı önemli" diyorsunuz ama göz zevkime uymadıktan sonrada üstüne para verselerde almam. çünkü ona ben binicem, hakkını ben vermek isterim. o yüzdende iki üç motor takıldı gözüme;

Zevkime uyabilecek motorlar;

Hondanin 600 lük makinasi, Hyosung un 250R, 650R serisi ama hyosungdada bi hondanin verdiği sesi duyamiyormusum. Performans önemli değil sonuçta acemi başliyacağimi biliyorum ama seside duymaliyim ki bi zevk alabileyim diye düşünüyorum.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Allah [c.c] herkezi kazadan beladan koruması dileğiyle... İyi Seyirler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    vallahi bana sorarsan hyosung iyi,honda daha iyi.bütçen müsaitse 1 kere al.sorunsuz,güvenle,zevk ala ala bin.
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Bütçene göre bütçen iyiyse Honda CBR 600F olabilir... Bende vardı... Gümrükten almıştım... Sende Önce paranı cebine koy bir gümrük sundurmalarını araştır... Bulabilirsin belki... Ama bütçe kısıtlı ise Hyosung olabilir veya sana başka bir motor önereyim... COMET motorlar var Racing bayağı iyi... Fiyatları da uygun... Birde Camii Şerif Mahallesinde Halil Usta var ona git... Onda iyi makinalar var... Sana ve bütçene uygun bir motor ayarlayabilir. Yada Osmaniye tarafına git caddeder ayrılma Dağlara doğru genç osman fırınına kadar git fırına sor burada bir motorcu vardı nerde diye Onlarda da enteresan motorlar bulabilirsin... Ama önce ehliyetini al cebine koy bence...
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    250 mct
    entel bu adam izmirde ne camişerifi ne osmaniyesi
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

valla ne Osmaniyesi
    ha bu arada ben de Osmaniyeliyim

yaw burdan hiç grup oluşturamadık yaw

Motosikleti
    ohoo o baba sağolun valla bi motor için osmaniyeye gönderdiniz beni

aslinda benimde hyosung cok hosuma gitti ki taksit olayi filanda çok hoş ama bi türlü gidip gözümle görme olanağım olmadı. ama honda hayat onda ama biraz tuzlu ve taksit olayi varmi bilmiyorum :(

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    valla bana sorarsanız japondan sasma derim ve 600 cc almanı tavsiye ederim

Motosikleti
    zx12r bende aslında honda taraftarıyım ama maddiyatada baglı yani hondada taksit varmı onu arastırıcam. :S

bugün hondanın izmir bayi ve honda türkiye nin numaralarini filan aldim. sorup soruşturup bi karar vereyim diyorum :(
    [B][CENTER]Yollar Gidişime, Kızlar Duruşuma HASTA
    Sacma Ama Zamanı Gelecek :p
    Gerçi Kamyoncu Sözü ama En azından Motorla Aynı Sesi Cikartiyor :)[/CENTER][/B]

Xmaxman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200
    Hondada taksit yok. yapmıyorlar... bence önce bi runner al. sonra 600F 'e geç derim
    [COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Eğer amacın ses ve yüksek performanssa hyosung seni üzer. Honda.. Honda işte.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    250 mct
    honda da taksit imkanı vardır mutlaka.ama bütçeni aşıyorsa hyosung dan memnun çok kişi var sitede.ses içinde egsozu değiştirirsin olur biter

Motosikleti
    Xmaxman : ilgin icin saol ama kararim racing

Ertuğrul_Öz : çok güzel söylemişsin abi benim düşüncemde honda ama belli bi dönem bocalayacağim için şimdilik idare idareten kullanmak için düşünüyorum :s

benkaan : baba bugün bi kac yer ile görüştüm. hyosung için adamlar teknik servis desteği çok az + yedek parçaları çok uçuk dediler.

"gene kararsiz kaldim"

bugün birde gözüme Kanuni racer miydi Mondial racer miydi öyle bi racing görünümlü motor denk geldi gittim cocğun yanına dedim hoca nasil; "walla yokuş mokuş dinlemiyor söküp atıyor" filan dedi vay beee dedim.. adam birde "hadi eywallah" diyip artistlik moduna geçerken motoru calistirdiğinda böyle cooper tarzi bi motorun sesiyle karsilastim dedim acaba baska bi motormu yanasti arkaya filan dedim ama cevrede motor filan yoktu :p yoksa öyle ucuz bi motor alip acemilik evresini parçalamaklami gecirsem hem parçalarida cok ucuzmus. bide tekteker dönemi geçiricem ya

hakpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2006.11
    yav arkadaş sen vitesli hız motoru istiyon..Al sana hondanın cbr 125cc motoru var.. Al sana yakışır satımda da pek zarar etmezsin....
    [B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı hakpek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav arkadaş sen vitesli hız motoru istiyon..Al sana hondanın cbr 125cc motoru var.. Al sana yakışır satımda da pek zarar etmezsin....
    ya insanı güldürmeyin allah aşkına adam a demişsinki vitesli hız motoru istiyon 125 cc lik hondayı tavsiye ediyon adam vites in çokluğunu istemiyor hız ve ses istiyor sen 125 cc ile hangi sesi duycan ve ne kadar hız yapcan ben bunu ancak espri olarak söylerdim birine seninde bunu ciddi olarak söylemediğini kabul ediyorum aprillia rs 125 desen tamam az da olsa ses var ama hız desen çok fazla ayrıca görünümde süper
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    aprilia yı bılmem ama derbı nın 2 zamanlısının sesı gercekten kotu..goruntu ve performans on numara ama ses:(
    cbf 250 yada 500 alsan dırek racele baslamasan bence daha ıyı olur
    neden dersen..hem kendını kontrol acısından hemde race makıneler daha toleranslı oluyorlarmıs
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    herkeze bilgi paylaşımı için tek tek teşekkür eder ve kararımın "Hyosung" olduğunu belirtirim. Kısmetse pazarteside motorla tanışmaya yetkili bayisine gidiyorum. ben bi yeni motor alicisi olarak en azindan gözümle gördüklerimi sizinle paylaşacağım.

Herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim ve Allah [c.c] yolunuzu açık etmesi dileğiyle... iyi seyirler...

Motosikleti
    R1150RT
    Honda CBR 125 benm de hoşuma giden ehven denebilecek br model ama ses ve hız konusunda birşey dyemem tabii ki
    A.S.A.
    :pr:

foglamp51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6
    arkadaşlarımın dediği konuya katılıyorum

Motosikleti
    Arkadaşlar uzun bi zaman oldu ama kusura bakmayin söylemeden duramadim. izmirde hyosung namına birşey yok ! yetkili bayisi denilen motorcuya bile gittim adamda sirf baska markalar var. hyosung un adi bile gecmiyor mekanda. bende o ara ramzey racer ile tanistim. aslinda özellikle daha yeni yeni vitesli motorla tanisacağim icin tercihim hyosungtu ama mantiken bakildiğinda 94 - 95 suzuki gsrx 1100 G veya X serileri 5.000 ytl. o parayi hyosung a vericeme 1100 lük bi makinaya binerim daha iyi. bide temizini buldummu keyif keyiftir. ama gel gelelim 1100 cclik makinaya sehir icinde bu işin ustalari bile binmiyor ki ben bineyim. iki turda şişer kalir makina diye duymustum baktiğimda genelde bütün yariscilar sehir icerisinde skoter a biniyor bendemi binsem :p ama birseye bineceksen zevk almalisin.. içine sinmeli.. benim hem zevkim hemde içime sinende racing motorlar.. daha bugün alsancaktan balcovaya yürüdüm yolda en az 29 ekim dalgasına 20 racing gördüm. sesleri, gecisleri, o arka tarafi yalpalamalari resmen delirtti beni. neredeyse arkadasin sirtina binip yanlicaktim :D

neyse iyi seyirler, iyi eglenceler dilerim

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda'da kampanya vardı. Peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyolardı. Devam ediyor mu bilmiyorum ama açıp sor istersen Honda'ya. Bana kalırsa da Honda al. Japon motoru alıp ta pişman olan birini tanımıyorum.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler