Bilmiyorum. Foruma daha yeni üye oldum yazıları yıllardır okumama rağmen fotoğraf atabilirsem atarım motorla alakalı
Bilmiyorum. Foruma daha yeni üye oldum yazıları yıllardır okumama rağmen fotoğraf atabilirsem atarım motorla alakalı
Kağıt üzerinde rks nin verileri, MAKSIMUM GÜÇ
2.95 HP @ 8000 rpm
MAKSIMUM TORK
2.60 Nm @ 5000 rpm.
Kuba Blueberrynin kağıt üstü verileri daha güçlü olduğunu gösteriyor. Stock halde. Doğru olabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Buarada rks sniper ve pro arasında 700kusur liralık farka değecek bir ayrım var mı acaba?
Yaklaşık 3 aydır mondial Tab 50 kullanıyorum. Güzel motordur aslen Lexmoto Nano modelinin yeniden isimlendirilmiş versiyonu o yüzden piyasadaki diğer 50 cc ler ile arasında ciddi bir kalite farkı var ben çok memnunun ama bu motorda yükseltme yapamıyorsunuz 80 cc ye çevirmek gibi bir düşünceniz var ise mümkün değil. Bu haliyle de iki kişiyi taşımaz bilginiz olsun.
Boyut olarak yuki enzo, performans olarak cup bi motor altai tank 50 öneririm. Diğer motorların tamamı ihtiyacınızı karşılamakta zorlanacaktır.
Büyük ihtimal rks Bolero alacağım dostlar 80cc yaptırıp.
vitesli surebilir misin X-bos lar cok guzel büyükte görüntüsü var ve onu 110cc yapıyolar daha hızlı ve guclu oluyor. ben sesini dinlemistim guzeldi bi bak derim
Zaten yazlık için alacağım yani yakın yerlerde gezmek için vs. O yüzden vitesle falan uğraşmak istemiyorum açıkçası ama yine de teşekkürler dostum yardımın için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)