Kawasaki z750s mi_? Ducati ST4S mi?
Reklamlar
-
23 Ağustos 2006, 01:54
arkadaslar önce kawasaki diodum ancak kawasakinin üzerindede cok iri durdugumu sölediler( 2 Mt boy var ).sonra kızıltoprakda dolsmaya devam ederken zor bi kararla ducati mağzasına grdik..orda karsıma 2002 model 3900 kmde ST4S cıktı hem görünüş hem özlellkler itibaryle cok hosuma gitti..bana bu konusda yardımcı olabiklirmisiniz?olumlu olumsuz yanları neler olcaktr bu motorların.. . Ducati 2002 model ve 3900 kmde..Kawasaki 0 km.ancak 2side aynı fiyat..8000 EURO istenio
http://motorcycle-web.com/ducati/spo...uring-ST4s.jpg
http://blog.so-net.ne.jp/_images/blo...ke/1085179.jpg
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Reklamlar
-
23 Ağustos 2006, 02:19
arkadaşım parça yönünden sıkıntı çekmeni istemem. izmirde z750 si olan bir yakınım kaza yaptı motoru ancak 2 ay sonra eski haline geldi. ben de er5 alcaktım bi ara kawasaki almayın parçası zor geliyor dedi. ducatinin de bu tip sorunları kesinlikle vardır. çünkü st4 kaç tane var türkiye de bilemem
parça sorunu beni ilgilendirmez dersen ducatinin karizması yeter bence. bence diyorum çünkü ducati kullanmadım hiç.
z750s değil ama z750 kullandım grenajsız modeli. ivmelenmesi dengesi gayet güzel. bende de 185 boy var üstünde o gayet iyi durduğumu söylemişlerdi.
fakat 2 m boy için turing motorlar daha iyi gözüküyor.
ustaca fikirler veremem belki ama bana sorarsan acele etme ve yedek parçası, servisi daha iyi olan bir marka seç.
st4 favori motorlarımdandır bu arada görünüş olarak. (teknik bir açıdan bilgim yok)
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
23 Ağustos 2006, 22:41
Doğruyu sölemek ggerekirsee Ducati benm icin araba olarak ferrari gibi bi markadır..özel bi motor oldugu icin herkesin kullandıgı br marka deil.ancak benim arkadaslarımda var bikackişide ve kazrma dediler onlar..acıkca kawasakiden daha daha cok hosuma gitii..istanbulda toplam 120adet ducati varmıs..ducati kullanan arkadsların sölediği kadaryla..özel klupleri var..parca konusunda arastrma yaptım az cok eğer büük bi sorun cıkarsa herhangi bi markada genel olaerak parca sorunu cıkıo.stokta büük parcalar yok..bakalım kısmet.ama aklımdan ve gonlmden geccen Ducatii tabii..
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
-
24 Ağustos 2006, 13:17
cevap veren olmamış. sitede bir kawasaki düşmanlığı var yedek parçadan dolayı. ducati de zaten 120 taneymiş istanbulda. yani sağlıklı bir cevap vermek pek mümkün gözükmüyor. bence ducati kullananlardan yardım almak en mantıklısı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
24 Ağustos 2006, 13:27
Dostum iki motor hakkında da fazla bilgim yok hatta hiç yok
Ma ducati dedin mi ? akan sular durur !!!
-
25 Ağustos 2006, 10:59
walla kimsee sallamadı sizin dısınızda canları saolsun..ne dielimm.. motoru ilk gordugumde gene ducati kullanan arkadsım var aynnı zmanda ducati owners club uyesi arkadsımı aradımmotoru anlattıgımda bana sorun olmuo pişman olmıcağın bi motor bnfdan emin olabilirsin dediler..buda hosuma gitti.ancak dün yeniden motora bakmaya gittiğimde 2 aydır dükkanda yatan motora baska bimüsteri bakmya gelmiştii cok sinirim bozuldu..kacırırsam üzülürüm acıkcasıı..ama kısmet demekten fazlasını yapamayız tabiiii..Cvplarınız için tekrar tesekkürrlerr..
-
30 Ağustos 2006, 15:26
bence ducati sonuçta o bir italyan!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler