14 yıl aradan sonra tekrar merhaba!
Bu siteye üye olduğumda 20'li yaşlarda genç, bekar, motor tutkunu bir delikanlıydım. Elde olmayan sebeplerle bu tutkudan koptum. Son motorum YBR'ydi.
Şimdi çoluğa çocuğa karışmış bir dinazorum. Yıllardır kafesçiyim. İki tane kafesim var. Şimdi kafeslerden birini satıp yeşil sahalara dönme planları yapıyorum.
Yaş kemale erdiği için eski tutkum yok tabi. Ufak tefek bir şeyle avunma derdindeyim. Adını sanını duymadığım bir sürü yeni marka piyasaya girmiş. Bu yaşlı dinazora yazrdım ederseniz çok sevinirim.
Arama kriterlerim şu şekilde:
* a2 ehliyetim var, ama mutlaka 50cc altı bir motor istiyorum.
* garajımda arabamın yanına sığacak küçük bir şey olsun. beni çarşıya pazara götürsün. hızmış, torkmuş bunlar bana hitap etmiyor artık.
* 5000-6000 tl civarında bu işi çözmek istiyorum. çoluk, çocuk, kredi ödemeleri falan filan derken bütçem oldukça kısıtlı.
* eski bir today50 hastasıyım. hep içimde kalmıştır. scooter tarzı olursa tercihimdir. cup tarzına da göz kırpabilirim.
* tangır tungur etmesin, kısmen de olsa sağlam olsa iyi olur. zaten ben motorlarımı zorlayıp üzmem, iyi bakar, temiz kullanırım.
kağıt üzerinde değil de, kullanıma bağlı tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.