Rakipleri ile kıyas yaptığımda iki makinadan başka tercih edilecek makina yok zaten.
R6 geçmişden gelen karizmasıyla motosiklete binen binmeyen herkesçe sevilen bir kimliğe sahip.
Zx6r değil ancak kawasaki de aynı şekilde bilen bilmeyen herkes tarafından kawasaki mi bu öff şeklinde oturmuş bir isim karakteridir.
Her iki motosiklet için servis adımında istanbul için tek sorun malzeme fiyatları olacaktır. Bu diğerleri içinde geçerli. Yaygın bir servis ağına sahip honda servis fiyatından bir tık fazla ödersiniz. Cbr 650r baktım şimdi sizin konunuz için neden tercih etmiyorsunuz merak ettim, aradaki kocaman fiyat farkına rağmen tercih edilmeyecek kadar saçma bir makina olduğunu gözlerimle gördüm.
Her iki markayı da aldığınızda herhangibir kaza çizik vb. (Allah göstermesin) olmadığı sürece mutlu olursunuz.
Kawasaki kullanıcısı olarak size şunu söyleyebilirim iyi günlerde mutluluğunuz en üstt seviyede olur. Zx6r çok gösterişli ve sürücüsü için konforlu tam şehirli bence.
Kötü günlerde Zmoto üzmeye devam eden yapıdaki Kötü gün de tüm servisler üzer Z moto bir tık daha üzer.
Cbr 250r eski motosikletinizden sonra kendinizi bu makinalar için uygun görüyorsanız, Kawasaki zx6r sizi mutlu eder.
Satarken fiyat düşüşü bir miktar olur ve daha yavaş satılır. R6 yükselen bir ikinci el fiyatıyla çok beklemeden satılır herşey bugün olduğu gibi devam ederse.
Benim umudum kawasaki'nin Türkiyede, Japonya veya Avrupadaki pazarına kavuşması.