hadi bakalım burgman400 mü silverwingmi
Reklamlar
-
07 Temmuz 2006, 22:50
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
Sevgili Altan bir SUZIKI YETKİLİ SERVİSİ olarak benim tercihim SILVERWING desen anında yetkili servisinin başındaki YETKİLİ kısmını suziki söker alır. o yüzden bu yorumun hiç birşey ifade etmiyor.
Arkadaşlar bakıyorum forumlarda, burgman güzel honda kaba majesty nin gözleri çekik çinliyle karışıyo falan gibi ifadeler kullanılıyo. açılan tartışmalarda eğer bir sonuca ulaşılmak isteniyosa böyle göreceli kavramlar değilde, ölçülebilir bi takım kriterlerden yola çıkılması gerekiyor.
örneğin beygir gücü, tork, silindir sayısı, valf sayısı, euro normları, lastik çapı, ivmelenme, konfor sürati, son sürat, bagaj kapasitesi, motor teknolojisi, yakıt sarfiyatı, servis aralıkları, servis hizmetinin bedeli vs.
Saygılarımla...
Reklamlar
-
10 Temmuz 2006, 15:09
mgmg adlı üyeden alıntı
Sevgili Altan bir SUZIKI YETKİLİ SERVİSİ olarak benim tercihim SILVERWING desen anında yetkili servisinin başındaki YETKİLİ kısmını suziki söker alır. o yüzden bu yorumun hiç birşey ifade etmiyor.
Arkadaşlar bakıyorum forumlarda, burgman güzel honda kaba majesty nin gözleri çekik çinliyle karışıyo falan gibi ifadeler kullanılıyo. açılan tartışmalarda eğer bir sonuca ulaşılmak isteniyosa böyle göreceli kavramlar değilde, ölçülebilir bi takım kriterlerden yola çıkılması gerekiyor.
örneğin beygir gücü, tork, silindir sayısı, valf sayısı, euro normları, lastik çapı, ivmelenme, konfor sürati, son sürat, bagaj kapasitesi, motor teknolojisi, yakıt sarfiyatı, servis aralıkları, servis hizmetinin bedeli vs.
Saygılarımla...
Değerli arkadaşım mgmg
forumun tamamını okumadın heralde zaten Burgman 400 diğer makinadan iyi derken senin sözettiğin özelliklerden de bahsettik. kıyaslama kağıt üzerindeki teknik özelliklerle olmaz, olması da düşünülemez zaten. kıyaslamayı her iki makinayı da şehir içi ve uzun yolda kullanan ve motordan anlayan kullanıcılar yapabilir. dış görünüşü için herkesin zevki konusunda saygılı olmak gerektiği ayrı konu. bizde katiplik yapıp kağıt üzerinde değil yolda kıyasladık makinaları ve kendi görüşümüzü arkadaşlara fikir verebilmek amacıyla foruma yansıttık. bunlara saygı duyup duymamak sizlerin bileceği birşey.
keyifli sürüşler....
-
pursue tam senlik bi motor biliyorum kymco people s 200 fiyatı :3750 ytl 2ci el ama daha 3 aylık 970 km de bence kaçırma harika bu numara ile irtibata geçe bilirsin:0536-569-65-05
-
honda silverwing evetttttt
-
burgmanları öven arkadaşlara şu 2 soruyu soruyorum
1- burgmanlarda kullanılan piston ve silindirin markası nedir? hangi ülke üretimidir?
2-yağ yakmadan burgman kaç km yapabilir?
Hız virüsü bulaştırdı bu motorsiklet denilen meret..
ama doğayla teknolojiyi aynı anda yaşamayı da ondan öğrendim..
-
yanıt yok
2008 yılında yazdığım soruya halen yanıt gelmemiş.
sayın burgman cılar.. sizi seviyorum
-
Top Scooter'ın Mercedesi Suzuki Burgmandır (400 - 650 cc)
İki kişi ile çok rahat uzun yol yapılır tarafımdan denenmiştir.
ama yinede küçük çaplı tekerlerden ve scooterlerin hepsinden uzak durmak gerekir..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
konu başlığımız neydi?
hadi bakalım burgman400 mü silverwingmi?
herkes bişeyler yazmış. foruma olan ilgi çok güzel,
okuyanlarada yazanlarada teşekkür ediyorum ama
başlık en iyi veya en hızlı scooter hangisi değildi
forumdaki konunun açıldığın bu güne yeni teknolojiler ve yeni scooterlar çıktı
onlarıda inceleyeceğiz moderator arkadaşlarımızdan yeni başlıklar bekliyoruz.
saygılar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler