Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yamaha cygnus x ve piaggio skipper 150 e ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    mavivesiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar scooter almamda bana yardımcı olurmusunuz!!

teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Yamaha daha yaygın olduğu için önerebilirim ancak çok da iyi bilmiyorum bunları. Kimse de cevap yazmamış kullanan yok sanırım. Onun yerine başka modeli kullananlara bak derim. Örneğin yine Piaggio kullanıyodur ama farklı modeldir.

Not: Hişşş çaktırma
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    piaggio yu kullandım ve tavsiye ederim. hem görüntü hem özellik bakımından güzel ama yamahayı bilmiyorum.
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

iNfiNite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    No Moto No Cry
    cygnus çok kaliteli piaggio da güzel ama yamaha kadar kaliteli ve dayanıklı değil....

her ikiside 12,5 ar beygir bence yamaha almalısın fiyat olarak yamaha daha avantajlı ve estetik....
    The Power of Dreams

iNfiNite,

bende yamaha yı listeme almıştım tabi piaggio da varda galiba biraz fazla para verip sağlam bi marka almak gerekiyor hele benim gibi ilk kullanıcıysan . bu çin malı ucuz motorlarda artık gözümü korkutmaya başladı daha yeni bir siteye girdim
    (http://www.yukpa.com/tr/urunler.htm) asyamotorun bikaç modelini almışlar arkadaş bu ne yaa aynı motor ismini değiştirip satıyorlar bunlar tam üç kağıtçı mondialde var tabi bu arada dün satıcısıyla görüştüm benim bi arkadaş almış bayiliğini tesadüfen öğrendim arkasında uğur soğutma firması varmış falan filan arkadaş iyi biridirde ya ne bileyim ucuz etin tiridi misali 2-3 ay sonra motor elinde kalırsa bide arkadaşınla papaz ol biraz uzak kalıyorum bu konuya

Prometheus,

evet aslında yamaha adı bile almak için yeterli şu çin malı motorlardanda artık korkmaya başladım açıkcası bakalım artık!!!!!!

batucan,

arkadaş oda çok para yaa iki gün önce bayisine gittim 2005 kataloğunu aldım falan ama skipper 150 bile 5 milyar içimdeki şeytan al diyor ama bi seste ya arkadaş çok para ne gereği var diyor (üzerine iki milyar daha koy araba alırsın!!!)

Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya mavisiyah.. senle verelim kafa kafaya YBR 125 alalım.. siyah renk..

Mel-a-ku,

oldu gözlerim doldu yahu ben niye scooter diyorum arkadaş bide vites değiştirmeyle uğraşmayayım

ama güzel motor hani !!!!

Mel-a-ku,

zaten motorun üzerinde nasıl durucam onu düşünüyorum sen vitesli alalım diyorsun

tam bir acemiyim adamım anlıyorsun beni

hersey istemekle baslar.. ben daha motorun selesine oturmadım...

Mel-a-ku,

hadi yaa o zaman ikimizinde işi zor desene

hiçte zor değil. bizim burda o kadar kulturlu , medeni , zengin, yarı sosyetik bi adam vardı. bi arkadası BMW motor almış.. cruiser .. adam ananı ___, has sktr , vs vs kufurleriyle 2 haftada ogrendi. hemde su anda misler gb kullanıyor.. yani istersen herşeyi yaparsın. adam onca işi arasında zaman buldu. aksamları yarımşar saat antrenman yaptı .. rampada, duzlukte fln fln.. SEN YETERKI ISTE! YAMAHA

BEYLER BU YAMAHA NIN ORİJİNAL AKSESUARLARINI BULABİLECEGİM BİYERLER VARMI YABANCI SİTELERE BAKTIM

herkese iyi akşamlar

TOXIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia SR50 Ditech
    Yamaha Cygnus X ve Skipper 150 benim de çok ilgilendiğim modeller, fiyatları da aynı. Bildiğim kadarıyla Cygnus X şu anda sıfır km olarak mevcut değil, Maslak Yamaha'daki satış görevlisi bu yıl ithal edilmediğini söyledi. Bağdat Caddesi Göztepe'de Korlas (North Shields'ın yanı) 950km'de 2004 model bir tane satıyor, fiyatı 3500 YTL, top-case'i var, motor çok temiz fakat bir kez sol tarafına düşürülmüş. Oturdum, gidonu çevirir çevirmez bacaklarıma değdi, boyum 177cm. Tahminimce 173'ten daha uzunsanız kullanmak mümkün değil. Bu motorun yeni bir özelliği var, eksoz gazını tekrar emişe döndüren (bazı otomobillerdeki gibi) bir sistem. Bu sayede 60km sabit hızla 1 litre ile 46km gidebiliyor. 55-60W farı var, tasarımı da harika. Boy problem olmazsa düşün derim.

Skipper 150 daha güçlü ve daha fazla yakan bir motor, bunun dışında detaylı bir bilgim yok, çok güzel bir motor...

TOXIC,

boy olarak pek uzun sayılmam 170 cm herhal kullanırım !!!!!

0 km ithali niçin durmuş nedenini söyledilermi ?????

yani bu motoru unutayımmı????

Motosikleti
    Aprilia SR50 Ditech
    Beldeyama'yı arayıp bir sor istersen, ben satış görevlisinin söylediğini aktardım, belki de ithal ediyorlardır, sitelerinde model görünüyor...

Japon sitesinde sürücü örneği vermişler, boy 173, kilo 55

170 bence bu motor için çok ideal. Göztepe'ye yolun düşerse Korlas'taki motora bir bak derim.

Motosikleti
    Aprilia SR50 Ditech
    Maslak Yamaha'da dün sıfır Cygnus X gördüm, demek ki getiriyorlar

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler