Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yamaha cygnus x ve piaggio skipper 150 e ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    mavivesiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TOXIC,

evet bende yamahanın burdaki bayisine gittim herhangi bi sorun yok herhalde!!!!
    motoru sorduğumda getirtebilecekleri ni söylediler (burası orta büyüklükte bi ilçe olduğu için her modelden getirmiyorlar)

bakalım artık!!!!!!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yamaha aksesuarlarının orjinallerine yakın olanlarını atimoto.com da bulabilirsin.orada herşeyi bulabilirsin.Herhalde...

Arkadaşlardan birisi herhalde scooter sınıfı bir motor arıyor ve zannedersem kararsız.Yamaha diyor ama tavsiye etmem.Yamahanın scooter türünü tavsiye etmem yanlış anlamayın.
    Scooter sınıfında benim nezlimde beş para etmez yamaha.Ben de aerox vardı zaten birşeye yaramıyor arızadanda kurtulamıyordum ama en önemlisi servis senin arkandamı ona bak.Yamaha servisleri artık cin olmuş adam çarpıyorlar.0km Motorda çıkan arızaları sürücü hatası olarak değerlendiriyor ve tamirinden ücret istiyorlar.ben bunu tam 4 serviste yaşadım.yedek parçaları ise tabiri caizse kol gibi.Üstelik bir scooter a 4-5 milyar vermek akıl karı değil.bence sen çin in en köklü motor firması olan zongshen e git oradan kendine 150 lik scooter al.Servis hizmeti neymiş gör.Arkadaş kullanıyor çok cmemnun.Üstelik marka olmadığı için diğerleri gibi köklemiyorlar sevgilerle

ozlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşalar aynı endişeleri paylaşıyoruz görüyorum ki.. BEn de motorun selesine oturmadım, ben de scooter almak istiyorum ve skipper düşünüyorum ama biraz pahalı geliyo,, şu anda fuar indirimi devam ediyo skipper 150 'ler 4400.. Çook daha ucuz markalar var (mesela Asya, Mondial MT150 falan) aslında şrraak diye parayı çıkarıp alabileceğim ama güvenemiyorum.. Healde kendimi biraz zorlayıp Piaggio falan alcam sonuçta.. Peki benzer kalitede ama hiç olmazsa biraz daha uygun fiyatlı alternatif ne var ki acep?? Valla kafam karışıyo herkes başka bişey diyo yaaa..

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    "Ne kadar ekmek o kadar köfte" atasözünün de belirttiği gibi ne kadar kaliteli motor alırsanız o kadar çok verim alırsınız. Bu yüzden şahsi görüşüm bugün 1 milyara bir scooter alacağınıza ertesi yıl (ki daha erken de biriktirebilirsiniz) 3 milyara ancak piyasada sözü geçen bir marka alın daha iyi.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

ozlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben şimdi Honda Beat üzerine düşünmeye başladım.. Honda iyi bi marka.. Tipi güzeel, fiyatı 2650... Ne dersiniz?

Motosikleti
    Kymco Agility City
    Alıntı ali g adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlardan birisi herhalde scooter sınıfı bir motor arıyor ve zannedersem kararsız.Yamaha diyor ama tavsiye etmem.Yamahanın scooter türünü tavsiye etmem yanlış anlamayın.
    Scooter sınıfında benim nezlimde beş para etmez yamaha.Ben de aerox vardı zaten birşeye yaramıyor arızadanda kurtulamıyordum ama en önemlisi servis senin arkandamı ona bak.Yamaha servisleri artık cin olmuş adam çarpıyorlar.0km Motorda çıkan arızaları sürücü hatası olarak değerlendiriyor ve tamirinden ücret istiyorlar.ben bunu tam 4 serviste yaşadım.yedek parçaları ise tabiri caizse kol gibi.Üstelik bir scooter a 4-5 milyar vermek akıl karı değil.bence sen çin in en köklü motor firması olan zongshen e git oradan kendine 150 lik scooter al.Servis hizmeti neymiş gör.Arkadaş kullanıyor çok cmemnun.Üstelik marka olmadığı için diğerleri gibi köklemiyorlar sevgilerle
    aerox güsel bir motordur ama dedigin gibi ariza çikartan bi motor yani daha dogrusu narin bi motor tr sartlarina göre uygun deil.zaten üretimden kalkti.aerox ta neos ile ayni olan motor kulanmis yamaha.her neyse senin yaptigin yamhaya çamur atmak oluor.acaba sen diger modelleride kullandinmi sirf aerox u kullanarak yamaha hakkinda genel bi yorum yapman yanlis olur.
    Sana örnek vereyim yamaha bws 100 çok dayanikli saglam bi motordur.ve sinifinda tektir.
    :bestmt:

freewind kardeşim bana kalkıp aerox un ve bws nin ne demek olduğunu yazıyorsun.Birkere bws dayanıklı değil veya sen dayanıklı motor nedir bilmiyorsun.Zannediyormusun motoru arızalanmayan motor en dayanıklıdır.Benim dayanıklılık kavramım genel kadro anlamındadır ve yamaha bws bu klasmanda sınıfta kaldı.Kadro ve amörtisör ayrıca aero dnamizm yönünden dengesiz ve fabrika orjinalinda sola çektiğini biliyormuydun.Bence bilmiyordun çünki bilseydin bana bu motoru övmezdin.Bu arada yamaha ya çamur attığımımı zannediyorsan yanılıyorsun.Çünki ben xt660x yamaha kullanıyorum.YAmahaya bok atsaydım neden bunu kullanayım canım kardeşim.Ben sizlerinde benim gibi yanlış yapmanızı istemem.Daha ucuza daha kaliteli birşeyler almanızı elbette isterim.Bildiklerimi sizle paylaşmam yanlışmı.BU arada scooter sınıfının babası sym shark tır bunuda bilahere belirteyim.hepinize hoşçakal

Alıntı ali g adlı üyeden alıntı
    o arkadaş benim

yamaha scooterları bu kadar kötüyse vay halimize be dostum biz artık motor falan almayalım
    senin servisle olan sorunların yamahanın değil o serviste çalışan puşt ustaların işi !!!!!!!!
    eğer garanti varsa ve arıza oluştuysa yapmıyorlarmı yada sorunmu çıkartıyorlar tüketici haklarını sanayi bakanlığını vede yamahanın müşteri hizmetlerini arıyacaksın bakalım yapmıyorlarmı!!!!!!!! bu her marka için geçerli sırf motorda değil!!!!! parçaların pahalı olması değil ne kadar dayanıklı oldukları önemli benim için!!!!
    eğer iyi bir scooter alacaksan 4-5 milyarı gözden çıkartmalısın ben bunu bir ay içinde çok iyi anladım (yeni başlayan biri olarak) ayrıca bu çin malı motorların ülkeye girmesinden öncede aşağı yukarı bu fiyatlar vardı!!!!!!!

Alıntı ozlem adlı üyeden alıntı
    Arkadaşalar aynı endişeleri paylaşıyoruz görüyorum ki.. BEn de motorun selesine oturmadım, ben de scooter almak istiyorum ve skipper düşünüyorum ama biraz pahalı geliyo,, şu anda fuar indirimi devam ediyo skipper 150 'ler 4400.. Çook daha ucuz markalar var (mesela Asya, Mondial MT150 falan) aslında şrraak diye parayı çıkarıp alabileceğim ama güvenemiyorum.. Healde kendimi biraz zorlayıp Piaggio falan alcam sonuçta.. Peki benzer kalitede ama hiç olmazsa biraz daha uygun fiyatlı alternatif ne var ki acep?? Valla kafam karışıyo herkes başka bişey diyo yaaa..
    sorun yaşamak istemiyorsan vede benim gibi acemiysen ben derimki git söyledigin motoru al benimde listemde piaggio skipper var ayrıca yamaha cygnus x i öneriyorum şırrak diye para çıkartıpta aldığın motor şırrak diye yolda kalmasın

Mavivesiyah demişsinki yamaha scooter ları bukadar kötüyse motor almayalım.Sen yamaha motorlarına bakarak diğerleri hakkında nasıl hüküm verebiliyorsunki.Zannediyormusun bu piyasada sadece yamaha var.Veya ilk scooter i yamaha yaptı veya dunyanın en iyi motoru yamaha veya en süratlisi.Hayır hemde kocaman bir HAYIR.Benim sizlere asıl anlatmak istediğim bu ve bunun gibi isim yapmış markaların aynı malzemeyi kullanmış fakat isim yapmamış diğer markalardan iki kat daha pahalıya satılıyor olması.Birde neden scooter diye soracam sizlere.Belki zevk gereği belki yapınız gereği ama çok tehlikelidir scooterlar.Virajlarda yatamazsınız çakıl yolu hiç sevmez kasismi aman ha kesin kaza.Biz buyük motorları adamdan saymıyorlar scooter i hiç.Vites atamıyorsun ara gazı sonuna kökleyip kafa kaldıramıyorsun yani bas git.Git ama kazasız inşallah.hadi hoşçakal.

TOXIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia SR50 Ditech
    Auto Express'in scooter testini Türkçe'ye çevirip yazdım, bu forumun 1 ya da 2. sayfasında bulabilirsiniz. Cygnus X ve Honda Beat (Lead) ile ilgili yazılar var. Yamaha'nın scooter'ları ile ilgili bir genelleme de yapılmış Cygnus X yazısında.

Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 250 İE S VE SKİPPER 150

skipper

tabii ki piaggio skipper....hiç düşünmeden al....

Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 250 İE S VE SKİPPER 150

Piaggio Skipper

Tabii Ki Piaggio Skipper Al Ve Tepe Tepe Kullan.memnun Kalacaksin.

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Serhancım naaptın yaa, 2 yıldır düşünüyo mu sanıyorsun arkadaşımız hala hangisini alsam diye

Gerçi belli de olmaz ha, belki de senin yorumunu bekledi bunca yıl karar vermek için
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler