arkadaşlar motordan çok anlamıyorum. ama anlamak istiyorum. şimdi efenim ,işin acemisiyiz.2500 ytl üzerinde bi rakam düşünmüyorum kralı gelse en çok 2500 veririrm.sıfır mondial mi daha uygun olur 2. el honda mı mesela?
ve hangisi iyi yokuş çıkar.?
arkadaşlar motordan çok anlamıyorum. ama anlamak istiyorum. şimdi efenim ,işin acemisiyiz.2500 ytl üzerinde bi rakam düşünmüyorum kralı gelse en çok 2500 veririrm.sıfır mondial mi daha uygun olur 2. el honda mı mesela?
ve hangisi iyi yokuş çıkar.?
2. el honda bence...
Bencede tercihini 2. el Honda dan yana kullanmalısın. Ama 2500ytl düşük bir rakam gibi gözüküyor. En azından 3000-3500ytl civarı bi para ayırmalısınki doğru dürüst bişeyler bulasın. Çok eski modellere yönelme ayrıca astarı yüzünden pahalı olabilir. Yokuş konusunda tabiki beygir gücü konuşur.. Seçimin ne olursa olsun umarım hayırlı uğurlu olur senin için.
yamaha al derim ben bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta kampanyaya gidecekler ybr 125..
ya da cbf 150 yi bekle gelmek üzere..
Bence sıfır motor almak en iyisi. Sonuçta motorun 2. eli olmaz. Tabii kaliteli ve yüksek modeller için böyle bi ayrım söz konusu değil. O fiyatada alabileceğin honda scooterlar var ki bir gidip gör. Kask, mont, eldiven ve dizlik parasıda var. İş motor almakla bitmiyor. Korumalar 700 tutsa geriye kalan paranlada motor alırsın. Eh buda sıfır mondial olur bence.
İyice incelenerek alınacak 2. el bir Honda üzmez.
Sıfır Mondial ise baştan piyango. Şansın varsa uzun süre kullanırsın. Nerede kullanacaksın, yılda kaç km. yol yaparsın bir hesap yap. Servislerin durumunu öğren. Yılda 10.000 km. üzerinde yol yapacaksan Honda bak.
Honda... Hayat onda... (Ama dikkat et alacağın makine kazasız motordan problemsiz olsun... Yoksa Başını çok ağrıtır.)
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
2. ele gerek yok
SIfır Honda Beat 2925 YTL zaten.
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
cevap veren herkese teşekkür ederim. biz 5 yakın arkadaşız.merak sardık bu motör işine.acemiyiz naapalım da bu işi öğrenelim derken birimiz haydi herkes 500 ylt versin 2. el bi motör alalım tepe tepe geberte geberte binelim sonra satarız herkes kendine bi tane alır dedik ve sıfır mondial ile 2. el honda arasında karasız kaldık. snaırım honda düşünücez
2nci el honda derim japondan şaşma çine bulaşma demişler
125 cc den aşşası iyi yokuş çıkmaz denmiyor doğru mudur acaba? (2 kişi ile)
az mesafe yapıcaz ama çok hırpalarız heralde.
hırpalamayı düşünüyorsan fazla eski olmayan(max 3 4 sene) kazasız, problemsiz bir honda düşün,titan falan olabilir bence, yada 2. el temiz bir yamaha ybr125 de düşünebilirsin
mondialinm hırpalamaya pek geleceğini sanmıyorum açıkçası
sizin onu hırpaladığınızdan daha fazla o sizi hırpalar
ve evet ehliyet durumu nedir
öncelikle kurallara uymak açısından
sonrasında ise 5xceza=sıfır honda parasını geçer zaten
motosiklet güzeldir ama şakası yoktur
önce bilinçli kullanıcı ol her zaman
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Dostum 2.500 ytl ye 2.el honda nın scooter larını zor bulursun gibi.
Ama sıfır mondialin sanırım viteslisini bulursun 2.500ytl ye.
Fakat honda herzaman için en iyisidir. Aynı şey bende motor alırken başıma gelmişti. Herkes diyordu...
"Sıfır Çin alacağına, 2. el japon al daha iyi" demişlerdi bende sıfır 3.000 olan 250cc lik chopper mondial yerine gittim, 2.el 4.000 ytl ye honda cbr 125 aldım. Ve inan bana cokda memnunum cunku sağdan soldan duyduğum kadarı ile mondialler ufak tefek sorunlar cıkarıyormuş, bu ilerde buyuk sorunlar cıkaracağı anlamına gelir.
Ama mont, kask, eldiven, kilit vs.. bunlar yaklaşık 1.000 ytl gibi tutuyor ben motoru alırken sahibi bunları bana hediye etmişti yani motor bana mondial parasına gelmiş oldu o yusden cok memnunum.
Ama son bir tavsiye yamaha ybr 125 2.el e de bir bak derim cunku oda çin malı deil oda honda gibi sağlam ve 2.000 ytl ye var hemde vitesli.
Soda Ayran Cool
keeway matrix 150 bakın derim
ben kullanıyorum fakat yollar çok bozuk sağlamlığından içim rahat değil
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kardeş bencede 0 çin malı alacağına 2. el honda yada yamaha al.mondial alırsan paranla rezil olursun.ama yinede sen bilirsin.seçimini iyi yap.sonra pişman olma.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)