Keeway mi Yamaha Bw's mi?
Reklamlar
-
14 Ağustos 2006, 22:35
Reklamlar
-
14 Ağustos 2006, 22:56
Super Moderator
1-Keeway'in hangi modeli?
2-Yamaha BW'S 150 değil 100 cc.
-
14 Ağustos 2006, 23:21
Yamaha bw's 100 ile Keeway in en yüksek fiyatlı modeli arasında bile büyük fiyat farkı var. Yamaha 3000 ytl civarı Keeway matrix ise 1900 olması gerek bana soracak olursan Keeway çünkü indirimde ve hep olumlu görüşler okudum. Ayrıca 4 zamanlı ve 150 cc. Sakal adlı kullanıcıya ulaş ve fikrini al daha yeni 'kw.matrix' aldı.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
15 Ağustos 2006, 02:07
-
16 Ağustos 2006, 13:02
bws nin tek sevilmeyen yanı yakıtı bence. yamaha tercihin varsa keewayi de tercih etme derim.
bi sn önce sen karar ver kaç cc istiyosun?? bws 100cc çünkü.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
16 Ağustos 2006, 13:16
yamaha istiyosan bws almanı tavsiye etmem onun yerine nouvo al oda yamaha ama yarım otomatik gayet seri bi motor 150cc fiyatı biraz pahalı ama yamaha işte genede sen bilirsin
-
16 Ağustos 2006, 13:30
ben keeway matrix 150 kullanıyorum sorunsuz fakat yolda çok dikkat ediyorum.
yamaha olsa batoslama giderim bişey olmaz
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
16 Ağustos 2006, 21:46
keeway matrıx veya focus yamaha nouvo danda iyi cevaplar geliyp yani pek sorunlu degil nouvo lar yarım otomatik viteslimi acaba???????ha bide yamaha cygnus rs yeni modeli var 150 cc lik 4 zamanlı onlar hakkında bilginiz varmı bws den ucuz yalnız bu
-
16 Ağustos 2006, 23:58
nouvo lar vitessiz tam otomatik scooter gibi kullandığım bi motor çok güzel seri güçlü bi makina alcaksan nouvo al taş gibi motor yıllarca sorunsuz kullanırsın.
-
20 Ağustos 2006, 16:24
benim önerim honda activa
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
-
20 Ağustos 2006, 18:17
aynen manyağın dediği gibi bencede activa ya da focus100 veya matrix
-
arkadaşlar kusura bakmayın ilk motorum olucagı için biraz kafanızı agrıttım nouvo bws ve arkadaşımdan duydum skipper mortor varmı bunlardan sizce hangisi?????
-
bence bws al keeway den bin kat daha ii we çok seri arkadaşta kırmızısı wardı daha motor açılmadan 2 kişi 100 km geldik amam keeway o kadar yaparmı bilmem yalnız bws de biraz fazla yakıyo ama hakkını weriyo motor
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
-
ben sana şöyle anlatayım:eğer kentsel bir alanda yaşıyorsan bws tutkunu olmadığın sürece bws nin yanına bile yaklaşma yakıt tüketimi çok fazla tekerleri büyük tam bir off road-scooter karışımı gibi birşey yani o motoru asıl toz toprakta kullancan en iyisi honda activa tam senlik olacak nedenler:tekerler küçük(asfalt yapılı yola uygun)ekonomi çok iyi motor 100 cc ye göre güçlü(100 cc 7 bg) ve çok da sağlam makinalardır küçüklüğüne bakma 7 bg çok iyi mondial 151 rs nin 7.5 olduğunu düşünürsek bayağı bir iyi yine de karar senin arkadaşım ben kırsal kesimde yaşıyorum ama şehirde yaşasam scooter olarak düşünmeden activa alırdım bu arada beat de alabilirsin unuttuk onu
saygılar...
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
-
arkadaşım yamaha bws 100lük motor yeteneğin yoksa eğer motor alma derim)....
-
arkadaşım sana mı sorcam motoru güzel kullanıp kullanmadıgımı param varki motor alıyorum ben sadece sizden görüşlerinizi almak için motorların çeşitlerini yazdım ve bunların iyilerini sordum.soru sormakta suçsa ben üyeligimi kaldırırım
-
ben sana bişe diim mi bak keeway matrix de kullandım cok saglam makine ama bi arkadasımda yorumda yasmıs dikkat li gitceksin tekerlekleri 130/70 yanak genişligi de ii cok güsel yatabiliosun motorda fakat dedim ya dikkat ediceksin yamaha 2 zamanlıda kullandım motorda bas ya o kadar diiim sana hiç korkma yanak genişligi 60 yatmak cok daaha kolay serilik desen matrixle kafa kafa ya gidio manevra kabiliyeti 10 numara;)) kardes sen şimdi buraya ne aradıını yaz performans isterim şehir içi gezicem biras da tatlı bi makine olsun dersen yamaha dan(bws) den şaşma ama uzun yolada cıkarım diosan 4 zamanlı al cunku bildiim kadarıyla bws hava sogutmalı uzun yolda ugrastırır seni;) e biliosun yağı da var;) 150 lik matrix te cok güsel yakıtı da 2000 km de iice düşüo;) performansından da cok buyuk ihtimal memnun kalırsın! baska sorun varsa sor elimden geldiiince yardımcı olurum hadi selametle
-
selam arkadaslar bws kıyaslanacak bir motor degil bunu söyliyebilirim ben gecen ay 1900 ytl ye hafif kazalı sattım (2004) cekiş olarak cok iyi kalkıslardada keeway yalan olur arn benim arkta var bir günde 270 km gezdigimizi biliyorum ve inanın 5 ytl benzim fazla yaktım üsküdar-sile-riva-anadolu kavagı-üsküdar vede ben yolda ondan rahat geldim virajlarda yanından gülerek gecersin lastiklerin dişli olmasına ramen ve simdi benim sattıgım fiyatın 350 ytl altına satamıyor hemde motoru 2006 model yani 2. eldede karlısın baya YAMAHA dayanıklı-seri-2. eli degerli vede her yola uygun gilera runner almasam satmazdım SAYGILAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler