DÜRT ürünleri hakkında bilgisi olan?
Reklamlar
-
internette gezerken denk geldiğim aşırı derecede fiyat performans ürünü olarak gözüktü
yok eldiven yok pantolon hediye etmeler anlam veremedim dedim acaba bilindik markalar bizimi öpüyor?
biraz paketçi giyim mağazası gibide geldi aklıma ama neyse ürününe sahip olup bilgilendirebilecek arkadaş varsa yorumunu bekleriz
Reklamlar
-
-
işte beklediğim tarzda bi cevap :D kore ürünü olduğu için herhalde bu kadar ucuzlar,
aklım almıyordu çünki 250 tl ye yazlık motosiklet ceketi satıp yanında yazlık motosiklet pantolonu vermek.
AVM lerde bile kaliteli bir ceket 500 TL
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Yıllaaaar önce ilk piyasaya geldigi zaman bi bakalim diyip, arazide kullanmak için mont almıştım.
İlk düşüşte 3 parça oldu
Bi daha da hiç görüşmedik kendisiyle
.
Aynı kazanın 2 kat daha siddetlisini Rev'it ile 2 yada 3 defa yaptım, kumaşında bile bozulma yok
Bilmem açıklayıcı oldumu dostum
Hocam sizde motorun üstünde duramıyorsunuz. Kendinizi mi atıyorsunuz bilerek anlamadım. : )
-
hasangazili adlı üyeden alıntı
Hocam sizde motorun üstünde duramıyorsunuz. Kendinizi mi atıyorsunuz bilerek anlamadım. : )
Valla arazide uzun süre düşmeyince rahatsız oluyorum, ara sıra kimseye söylemeden atıyorum kendimi yere :D
Şaka bi yana, arazide her 100km'de 2-3 defa takla atmayan insan, 3. Vitesi görümüyordur net
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Bende denemeyi düşünüyorum bu markayı
yerli üretim yapması sebebiyle
bizim gibi düşük cc ile çok zorlu şartlarda kullanmayanların işini görecektir muhtemelen
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Valla arazide uzun süre düşmeyince rahatsız oluyorum, ara sıra kimseye söylemeden atıyorum kendimi yere :D
Şaka bi yana, arazide her 100km'de 2-3 defa takla atmayan insan, 3. Vitesi görümüyordur net
Arkadaşım normal insnalar gibi düz yoldan gitsene, Ne keçi gibi dağa taşa vuruyorsun kendini ? :D Şaka bi yana Arkadaşımda Dürt ün kışlık eldiveni var, bende Spidi H2out var... Geçenlerde ki çanakkale ye sürüşümüzde elleri ıslak ve morarmaya başmamıştı soğuktan... bende parmak uçlarım soğuktu sadece...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Mlhbl07 adlı üyeden alıntı
biraz paketçi giyim mağazası gibide geldi aklıma ama neyse ürününe sahip olup bilgilendirebilecek arkadaş varsa yorumunu bekleriz
Forum yönetimi okuması olmayıp da sadece yazması olan kişilerin üyeliğini engellese iyi olacak.
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Arkadaşım normal insnalar gibi düz yoldan gitsene, Ne keçi gibi dağa taşa vuruyorsun kendini ? :D Şaka bi yana Arkadaşımda Dürt ün kışlık eldiveni var, bende Spidi H2out var... Geçenlerde ki çanakkale ye sürüşümüzde elleri ıslak ve morarmaya başmamıştı soğuktan... bende parmak uçlarım soğuktu sadece...
Motorun mecnunuyum ben alamadim kendimi dağdan taştan :D
Valla ürün ne kadar ekmek o kadar köfte misali, bekletiye göre başarılı yada başarısız olmasi kisiye göre değişir.
50-100 liraya eldiven alıp elim soğuk görmesin islanmasin düşüncede zarar görmesin felan dersen, gülerler :D
-
Hiç bir fikrim yok, lakin dürt kelimesinin tırt kelimesine yakınlığı hiç güven vermiyor ne yalan söyleyeyim...
Bi de dürt diye bir iskambil kağıtlarıyla oynanan bir oyun yok muydu yahu?
-
Kergit adlı üyeden alıntı
Bende denemeyi düşünüyorum bu markayı
yerli üretim yapması sebebiyle
bizim gibi düşük cc ile çok zorlu şartlarda kullanmayanların işini görecektir muhtemelen
Aman kardeşim düşük cc ya da "zorlu şartlarda kullanmıyorum zaten" deme. Bırak gitmeyi durduğun yerde bile düşsen kendine zarar verebilirsin. Tabi ki bu işler bütçe meselesi ama sıfır olup da sıkıntılı bir ürün alacağına bence temiz olmak kaydıyla kendini kanıtlamış bir markanın 2. eline yönelebilirsin. Bu arada genelleme yaptım, Durt hiç kullanmadım, belki iyidir belki kötüdür bilemem.
-
kim kore malı demiş... siz hangi kore malını dandik yada ucuz gördünüz.. çoğunuzun evinde elinde kore malı samsung lg tv telefon var.. memlekette bir ton kia ,hyundai arabalar var hangisi kötü.. motorda hysoung var daelim var hangisi kötü... hysoung distirübütörden çok büyük sıkıntılar çekdi ama motorla ilgili bir şey değil.
neyse konumuza dönersek bu markayı saga motor getirtiyor sitesinde yazan aşağıda.. ürün pakistan malı.
SAGA MOTOR VE SÜRÜCÜ EKİPMANLARI TÜRKİYE OPERASYONUNU AÇTI
PAKİSTAN SIALKOT BÖLGESİNİN EN BÜYÜK MOTOSİKLET AKSESUARLARI ÜRETİCİSİ ve KUMAŞ İTHALATÇISI GRUP TÜRKİYE PAZARINA DURT MARKASI İLE GİRİŞ YAPTI.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)