Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaslar yardım..

REKLAM ALANI
    tamerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR'dn HayalBuysa HayAbuSa ya Terfiiiiii
    yaklasık 2 ay once üye oldum ve dorado corvus V3 aldım.. ara sıra bindim 40 günden fazla binme fırsatı bulmadım nedeni ise diz yan bağlarımda yırtık olması.neyse asıl soru ben 2mt boy 108 kg birisiyim.ve dısardan gören herkes motorun cok kücük durduğu benim altımda..bende motora binmem bisüre yasaklandıgı icin satma kararı aldımmotor suan850 kmde ve eylülde kısmetse yeni bi motor almak istiorm.ama model konusunda tereddüt icindeyim..2 haftadır arastırıorm.herkes bana enduro almamı söledi10 kişiden 6 sı..bende Cruıser tarzı motor tutkunu olmamadan dolayı bu model baktım ve yamaha dragstar aklıma takıldı. .fikirlerinizi bekliorm.bana yardımcı olursanız sewinirim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle geçmiş olsun ! Dostum dragstar hakkında yardımı albatros-fb nickli arkadaştan alabilirsin

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Ben menunum zevk meselesi ama kendine bi tarz belirle öyle devam et 0533 410 04 26 ara detaylı konuşalım
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

Motosikleti
    Cevaplarınız için Teşekkürler öncelikle..Benim en büüyk sorunum boyum oldugu icin su olsun diyemiorm.Aslna bakarsanız dün sçle bi kadıkoy tarafına gecip baktım motorlara..motocityde dragstara bindim anck görünüş acısından pek güsel durmadıgının farkına vardımki görenler aynı düşüncede..aynı yerde suzuki vstorma binme frsatıda buldum ve boy olarak enduronun daha mantıklı olucağına karar verdim.kafamdaki ilk motor şimdilik bu ..allah kısmet ederseede alıcam bisüre icinde..hayrlısı olsn demekten baska dicek bişiy yok bakalım görcez ilginiz icin sagolun...
    [B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    hyosung 650 cruisera bir bak gemi gibi birmotor.o da sana yakışmazsa sanırım seni as 950 paklar(turbo intercooler)

Motosikleti
    aleti yakından görmedim tipi hosuma gidio ama üzerinde nasıl dururum bilmiorm..
    [B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]

ironsquall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151 Rs
    öncelikle selamlar.enduro almaya karar verdım ama model secımındde tereddutlerım var..farklı bı baslık acıp kalabalık yaratmak ıstemedıgımden dolayı aynı baslık altında devam etmeyeı terch ettım arkadaslar...ben 2 model arasında kaldım aslında 3 ama 3. cok agır maliyetli oldugundan saymıorm bıle sıralama su sekilde..1) Suzuki VStORM 2)honda Transalp 3) Varadero söle bişiy var simdi.3gun once kadıkoy yakasında korlasa gittim.2004 model 10.000kmde aksesuarlı bı VSTORM baktım hosuma gıttı.istenilen rakam 12000YTL.ama 2006 model "0" km aynı motoru korlas 15000 YTL ye veriyor ve kampanyadaymıs.hangisini almak mantıklı olur.. endurolın sağlam motorlar olduklarını ıkıncı elde fazla sorun cıkarmadıklarını bılsemde aradaki ufak sayılabilcek fark nedenyle aklım "0"a kaymıs durumda..kısmet ollursa.1-2 hafta icersinde almak isteddğim motorlar hakkında fikrinizi istiorm..selamlar..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler