karar weremiorum yaw
Bence Mondial al ve kırmızısını al.Çok güzel duruyo
bu arada özür dilerim resimlerin altında belirtmedimde SARI OLAN ASYA MOTOR-SİYAH OLAN MONDİALDİR
hiç biri desem kızar mısın ? ? ? bence en güzeli kanuni hussar 125
neden dersen motora 2 kişi bindiğinde bazen sığamıyorsun
hussarların ön tarafından kenarlardan ayak konulacak yerleri var onun için çok hoşuma gidiyodu... şimdi bi başka motor kullanıyorum ama sattığıma çok pişmanım
kanuniler diğerlerinden biraz daha pahalı ama şimdi aynı tipleri mondial ve ramzeyde gördüm.. diğer markalarda da olabilir bi araştır derim.. fiyat olarak daha uygun olabilir..
ayrıca bu motorların arkasına çanta koyamıyorsun koysanda hoş görünmüyo bence onu da düşünmen lazım..
yoq kardeş kızmamda ne bilem bunların tipleri çok hoşuma gidiojuniyear adlı üyeden alıntı
haklısın tipleri çok güzel ama kullanışsız gibi geliyo bana... bide bence nasıl scooter(doğru mu oldu bilmiyorum) alırsan al arkada çift amortisörlü olsunmarefb adlı üyeden alıntı
bunlarıda göz önünde bulundur... virajlarda motoru yatırırsan altından çıkıp gidiyo..
saol hersey için ama saten benim bu modeli istememdeki en büyük etken kız ark.ım çok sewioda bu modelleri ona hediye etcemjuniyear adlı üyeden alıntı
peki dostum mutluluklar
ikiside değil niye mi? kısa bir süre sonra Uzel firması MIRAGE adı altında bu motosikletlerin aynısını Metro marketlerde satışa çıkaracak motor diğerleriyle a'dan z'ye aynı sadece ismi farklı ve fiyatı ikisindende çok ucuz olacağına eminim, 2 ay kadar önce 5 farklı model getirdiler hepsi emsallerinden daha ucuz ve HSBC karta 20 taksit ile satıldı bence takip et derim. Bende yeğenime alacağım beklemedeyim.
Sen bunları nerden biliyorsun dersen; motorların kullanma kılavuzlarını ve servis cüzdanlarını hazırlıyorum.
Karar veremediğin iki motor arasındaki 7 farkı bulursan isteğin motoru hediye edeceğim.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bulursam alcan amaErtuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Servis, yedek parça hikaye...
En ucuzunu al.. Hepsini, aynı fabrikadaki, aynı yaşlı çinli monte ediyor.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
boşver hiç birini alma
yada ertuğrulun dediği gibi olanı al.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
doğru diosun aslında he ama 1 tane alim içimde kalmasın sonraErtuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
bende bu modellerden istiyorum hem ucuz hem çok hoş duruyo..bu tarz olanların arkada çift amortisör yok mu?
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
Ben mondial derim...
Gerçi aynılar ama ASYA nın kapandıgı hakkında soylentiler var ne kadar dogrudur bilmem...Bi kaç kişiden duydum...
Eğer ASYA motor hakkında duyduklarım yanlışsa söyle bi onerim var...
İkisinide git yakından bi incele...illaki malzeme kalitesi vs. farklar cıkacaktır...
veya birinde beğendigin rengi diğerinde bulamayabilirsin...
En İyİSi Gİdip yakINDan incelEMek...
[QUOTE=jar]bende bu modellerden istiyorum hem ucuz hem çok hoş duruyo..bu tarz olanların arkada çift amortisör yok mu?[/QUO
çift amortisör bende yok biliorum wala ama olsun yol tutusu kötü ama tipi yeter
Merhaba bence hangisi ucuzsa onu al. Ama ginede bu iki motoru tavsiye etmiyorum.
ewt asya iflas etmiş söylentiler doğru yani o yüzden tek secenek bana mondi kaldımaxx75 adlı üyeden alıntı
kusura bakmayın ama bi laf vardır. "bok değil kaka" diye. yani aynen böyle olmuş ikiside aynı bunaların ve Ertuğrul un dediği doğru git en ucuzun al abi cebin rahat etsin.
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)