arkadaşlar benim boyum 1.90 ve sizin yorumlarınızı okudum.o yüzden bana bisiklet gibi geleceğini düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım.yeni bir motor bakmaya başlamalımıyım.sizin önerebileceğiniz başka bir motor var mı
arkadaşlar benim boyum 1.90 ve sizin yorumlarınızı okudum.o yüzden bana bisiklet gibi geleceğini düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım.yeni bir motor bakmaya başlamalımıyım.sizin önerebileceğiniz başka bir motor var mı
önyargıyla bakma olaya..bı honda bayısınde bı bak dene daha dorusu..ıcıne sınerse al..olmazsa hyosung alabılırsın bence gt 250
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
190 mı hiç düşünme ....gt 250 veya gt 250 R
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
KesinlikleBBRR adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Barış abi doğru söylemiş CBR125 ufak motor başlangıç için ideal. Benim boyum 1,70 54 kiloyum bende fena durmuyordu bu gün bir arkadaş bindi benim motora oda yaklaşık 1,90 onun altında hepten oyuncak gibi durdu motor :D Sen iyisimi imkanın varsa bi Hyosung bak bende geçmeyi düşünüyorum. CBR'dan sıkıldığımdan ya da bıktığımdan değil Hyosung'u çok beyendim
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)