merhaba arkadaşlar,
ben motorsiklet kullanaya yei başlayacağı.ama honda cbr 125 ile aprilia rs 125 arasında karar veremedim.sizce hangisini almalıyım?
merhaba arkadaşlar,
ben motorsiklet kullanaya yei başlayacağı.ama honda cbr 125 ile aprilia rs 125 arasında karar veremedim.sizce hangisini almalıyım?
aprilia125rs 2 zamanlı bir makina cbr125r ise 4zamanlı makina aprilia dahacok yakar cbr ye oranla ve aprilia cbr den daha hızlı ve atik bir makinadır eğer yeni başlıyorsan cbr 125r al derim hem aprilia daha pahalı cbr den
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
2 si de 125 lik olmasına rağmen ayrı sınıf makinalar, bir nevi elma ve armut gibi.bence cbr 125 daha uygun çünkü rs hem daha çok yakar, hem daha çabuk ömrünü bitirir.
cbr 125 le başla, sonra üst sınıf bir motora geç derim ben.
rs için o kadar para verilmez çünkü...
( bu arada neden aynı topicten birkaç tane açtın??? )
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
2 motoru da yakından inceledim ve biri sahibi diğeri galeriden bilgi aldım
cbr 125 4 zamanlı rs 125 ise 2 zamanli - aprillanın son hızı cbr 125 e göre fazla 210-200 km falandı ama 2 zamanlı olduğu için ömrünün cbr 125 e göre kısa olduğu söyleniyor.....
benim teorik bilgim bu benden daha tecrübeli olanlar buraya yazacaktır
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)