arkadaşlar bianchi mach 1 hakkında bilgisi olan ve varsa kullananlardan yorumlarınızı bekliyorum..
arkadaşlar bianchi mach 1 hakkında bilgisi olan ve varsa kullananlardan yorumlarınızı bekliyorum..
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
http://www.bianchi.com.tr/2006/motosiklet/m_mach.asp
bu kadarını gördüm bende
fiyatıda 1980 galiba
Merhaba Jar ,
Uzun zaman önce yazmışsın mesajını ama ben şimdi gördüğüm için cevap yazmak istedim. Ben Bianchi Mach1 kullanıcısıyım. Biliyorsun Bianchi İtalyan markası ama motorsikletlerini bir çin firmasından alıp markalıyor. Yinede kendi kalitesine yakın bir kalitede olsa gerek. Motorun kadranı 140 gösteriyor. Ben en fazla 80 'e kadar çıktım. Çok fazla koruyucu ekipmanım olmadığı için daha fazla basmadım.Ama motor daha fazla yapabilirmiş gibi geliyor. Gerçi scooterlar çok aerodinamik makineler olmadığı için direk rüzger direncinimaruz kalıyorsun. Son olarak bence o paraya alınabilecek iyi scooterlardan biri...
[B][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]" Sana gül veren elde herzaman biraz güzel koku kalır..."[/FONT][/COLOR][/B]
bianchi de fena degıl dıyolar ama pıyasada henuz yenı beklemek ve gırmek lazım
Birde şu var Jar ,
Adamlar gerçekten motorlarının arkasında duruyorlar . Benim aldığım ilk motorda karbüratör arızası vardı. Adamlar kendi pick-up larıyla defalarca evmine geldiler ve en sonunda da motoru kompla değiştirdiler. Gerçekten etkileyici bir uygulama. Ortada bu kadar çin malı varken , bu kadar iyi bir hizmet şaşırtıcı doğrusu...
[B][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]" Sana gül veren elde herzaman biraz güzel koku kalır..."[/FONT][/COLOR][/B]
servısın fılan nasıl yedek parca sorunu varmı bunların kaskası bıraz daha degısık dıye bılıyorum
Devilrider ,
Servisle çok işim olmadı , ama dediğim gibi gayet ilgililer . Ben direk izmir merkezi arıyorum , onlar servisi ayağıma gönderiyor .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)