HONDA foresight mı yoksa APRİLLA atlantik mi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkeze merhabalar
buraya daha çok yeni üye oldum biraz bulabildiğim kadar araştırdım forumlardan fakat tam bir cevap alamadım.
bir scooter tercih etmeliyim bu iki model arasında teknik destek yedek parça ve ikinci el satış hangisinde daha avantajlıdır. aprilla atlantik kullanan arkadaşlar memnunmusunuz.?
Honda daha pahalı bu farkı vermeye değermi? şimdiden teşekkür ediyorum saygılarımla
Reklamlar
-
foresight'ın çinli klonlarından bahsetmeme gerek yok di mi?
ama Honda teknik servisi var tabi arkasında
Aprilia'da ise inanılmaz fiyat avantajı var şu anda
-
evet hondanın scooter ının taklitleri çok. aslında aprilla çok güzel fiyatı uygun fakat satış sonrası ve elden çıkartma durumunda ne olur bilinmez
bide kymko xciting var aslında 250 lik onun fiyatını bulucam bakalım ne kadar
-
aprilia atlantik
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Moderatör (forrap)
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
O kadar para verip T1 bi binmiş muamalesi görmektense, atlantic gibi bir modele kurulup keyfini sürmek en iyisi....
hem öyle denildiği gibi aprilla da parça problemi yaşamazsın
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
şu andaki kampanyadaki atlantikler 2006 modelmi yoksa elinde kalmış modeller ve bunun için kampanya yapmışlar? ben pekı anlamadım. Fiyatlar göz önüne alınırsa kesinlikle atlantik derim ben. Hele 2006 modelse direk atlantikdir. normal olarak atlantikin fiyatı 5225 euro. yani honda daha pahalı diye bişiy yok. Atlantik daha pahalı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler