Touring Zealsun mu YBR 125 mi
Reklamlar
-
Marka : Zealsun
Model: Diğer Modeller
Tipi: Touring
Yıl: 2016
Km: 0
Motor Hacmi: 126 - 150 cm3
Motor Gücü: 25 hp'e kadar
Fiyat: 3250 TL
Marka: Yamaha
Model: YBR 125
Motor Hacmi 124 cc
Motor Özelliği Tek Silindir, 5 Vites
Motor Gücü 10.05 hp @ 7800 rpm.
Tork 9.6 Nm @ 6000 rpm.
Ağırlık 126 Kg.
Merhabalar,ortalama 3000 lira bütçem var.Motora başlayacağım.Ehliyet teorik bitti,sınavı bekliyorum.Sizce yüksek km (30-50 bin) Ybr mi 0 Touring Zealsun mu almalıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim?(Scooter düşünmüyorum onun haricinde marka/model önerebilirsiniz) Herkese iyi forumlar.
Bu arada ehliyetim A1 yani 125CCnin üstüne çıkamamaktayım.
Reklamlar
-
Ben olsam.anlayan biri ile bütçemin yettiği ybr lere gider bakardım.
Baktım olmuyor, ci li alternatiflere öyle bakardım.
-
Bütçemin yettiği YBR'ler 40 50 binde.İlk tercihim tabiki YBR ama sağlam bulma konusunda çok ümitsizim.
-
35 binde 2012 model ybr aldım geçen ay 3500 e çok memnunum ama motordan hafif bir ses geliyor yüksek devirde ustaya gösterdim km ye göre normal dedi yani motor rektefe bile olsa 200 300 tl ye patlıyor onun için ben ybr aldım tavsiye ederim.
-
Bu soruya ''Az daha koy Ybr al." diye cevap vermeyecek bi Motosiklet.net Forum üyesi yok. Favori motorumuz sitecek
-
Erky Perky adlı üyeden alıntı
Bu soruya ''Az daha koy Ybr al." diye cevap vermeyecek bi Motosiklet.net Forum üyesi yok. Favori motorumuz sitecek
E nasıl olmasın arkadaşım.
Bin lira ucuz diye gidip çaki çuki diye motorlar alacağına arkanıza bakmadan ybr alın derim.
Bugün uğurladım eski motorumu 67.000 kmde, hala saat gibi çalışıyordu.
Bu km'de çinli bir motor getirin... Getirin de African Folk Music dinleyelim..
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Umarım 50bin altında güzel bir YBR bulabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler