Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Yamaha BWS mi, Kymco Agility 125 mi

REKLAM ALANI
    sedatss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Pcx 125
    Agility inanın çok sağlam bir motor.. 2 defa kaza yaptım, birinde araba bana çarptı motorda çok şükür hiçbirşey yok, diğer kazada ben yayaya hızlı denilebilecek şekilde çarptım ve motorda yine hiçbirşey yok..

Bws de harika bir motor ama artık üretilmediğini duydum ve 2. zamanlı olması bana kalırsa dezavantajı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK

kymco suz hayat kimsesiz hayattır

bende 8ay araştırma yaptım daha önce honda beat yamaha bws scooter larım vardı sonunda kymco movie 125 lik aldım vede biniyorum kymcodan çok memnunum onun için kymcoya binmeyenler anlamazlar bindikleri şeyin motor oldugunu sanırlar eminim onlar bir kere kymco ya binseler bir daha kymcosuz duramazlar zira kymconun verdigi zevki diyerlerinde bulamazlar kymcolar ekonomik suratli türkiye yol şartlarına uyumluparçası bol ucuz yakıt cimrisi kolay kolay arza yapmaz insanı üzmez performasyonu harika olan motorlar italyada almanyada amerika vede diyer avrupa ülkelerinde çok tutulan marka kymcoda neararsan emin ol fazlasını bulursun birdaha motor alacak olsam gözüm kapalı olarak kymco derim

Mustafa ÖZEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X MAX 250 2020
    Alıntı kamasuta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun markasında meymenet yokki kayınçı gibi.arkadaşlar akıllanın artık çin malı motor alımaaaaaaazzzzzzzzzzz
    Ne kadar cahilsin ya hadi bilmiyorsun okuma yazmanda mı yok.Taiwan çinde bir şehirmi yoksa ayrı bir ülkemi ? Birde senin kullandığın Bws altta yan tarafında bir etiket var MADE in TAIWAN yazıyor.Şöyle vara yoğa kulaktan dolma cahilce yorumlar yapmayın Bilmediğin konularda ahkam kesip insanların da kafasını karıştırma!!

Arkadaşım bence kymco da karar kıl bws ye bindim çok seri 2 zamanlı olmasının verdiği çok büyük avantajları var yok değil ama kymco diyoru ben çok kullandım bws çokda memnun kaldım 100 bws diyordum alırkende tekraradan ama kymcoyla tanıştım bendede movie XL var 125 yol tutuşu olarakda yakıt olarakda ki yoldaki akması mükemmel 100 bws yle kıyaslanamaz bile derim yani kimse gücenmesin

Motosikleti
    Kymco Agility
    Alıntı kamasuta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun markasında meymenet yokki kayınçı gibi.arkadaşlar akıllanın artık çin malı motor alımaaaaaaazzzzzzzzzzz
    Taiwan dünyanın en çok motosiklet kullanılan ülkesidir. Ve Kymco scooter konusunda dünya pazarında Yamaha'nın, Honda'nın yada Suzuki'nin çok çok önünde bir konumdadır. Scooter dendiğinde önce Piaggio sonra Kymco gelir.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    peki bws nin kronik yada sıradan sorunları nelerdir..

Motosikleti
    HERO HUNK

modası geçen motorları es geçsek

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bws nin kronik yada sıradan sorunları nelerdir..
    artık kymco çıkalı bu motorların havası bitti zira fazla yağ yakmasından dolayı çevre kirliliği yarattığı için bazı avrupa ülkelerinde kullanılması yasaklandı

Motosikleti
    KYMCO AGİLİTY 125
    arkadaşlar kmyco hakkında bilgisi olmayanlar lütfen saçma sapan yorumlar yapmasın çin değil taiwan malıdır bws yamaha kadar sağlam seri hizlı vs. niye dünyanın parasını verip 2 zamanlı motor alayım yağ koymakla ugrasayım be 4aydır agility 125 kullanıyorum çok seri sadece amortisörü srt gerisi harika

Motosikleti
    HERO HUNK

bazıları okuduklarını anlayamama özürlü

Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık kymco çıkalı bu motorların havası bitti zira fazla yağ yakmasından dolayı çevre kirliliği yarattığı için bazı avrupa ülkelerinde kullanılması yasaklandı
    BAZI AVRUPA ÜLKELERİNDE YASAKLANAN YAMAHANIN BMS MODELİ GİBİ OLAN MOTORLAR YAĞ YAKMALARINDAN DOLAYI HAVA KİRLİLİĞİ YARATMAKTA

Arkadaşlar bende de movie xl 150 var.Çok memnunum daha önce beat kullanmıştım.movie xl 150 çok seri bir scooter.

Benim sormak istediğim yaklaşık 1 depo benzinle kaç km yol alıyorsunuz?
    Ben genelde kısa mesafeli kullanımda yaklaşık 170 km filan yapabiliyorum.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    2 zamanli seri ama degmez yag koymaya onlami ugrasacan en iyisi 4 zamanli kayinço hem az yakar bws ye göre al bin

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    Bir agility kullanicisi olarak ;

Motor almadan once cok arastirdim ve sinifindaki muhadirlerinin hepsini test ettim.

BWS ciler motorlarina aci veren bir tutku ile baglidirlar.Peki bu tutku neden aci verir ?

- Yag ile ugrasir dururlar.
    - Satin aldiklari benzin ve yag parasi neredeyse kymco nun yari fiyati kadardir 1 yilda.
    - Motor daha cabuk biter. 100000 km yapan ve tadilat gormemis bir bws gosterin bana.
    - Markaya aldanip 1 ton para sayarlar fakat her sey etiket degildir.
    - Seri derler fakat agility i gecebilecek bir bws tanimiyorum.Tuning olmadikca.
    - Kalin lastikler arazi tipidir ve sempati olusturur fakat ayni lastik tipini agility e uyguladiginizda araziye cikip daha iyi sonuc alirsiniz!
    - Bws kullanmak pentium 200 mmx kullanip halen need for speed 1 oynamak gibidir... Agility kullanmak cift cekirdekli bir macbook pro kullanmak gibidir.
    - Agility 4 zamanlidir ve ce certifikali , cevreye duyarli ve devrinin teknolojisini tasiyan 9 bg uzerinde bir motora sahiptir. Son hizi 135 olan agility ler gordum bizzat ; BWS 2 zamanli ve 7.5 civari olan beygir gucu ile ancak cok kisa mesafe ve kesif motorudur. Bu motorun zevki yazlik ufak bir belde de kullanmakla cikar. Agility sahibini sehir ici trafikte ve e-5 te arizasiz bir bicimde tasir.
    - Agility nin suspansiyonu serttir,neden ? Sportif kullanimda sahip oldugu gucu asfalta aktarirken sert suspansiyona ihtiyac duyar bu makina. Yol tutusu ve surus guvenligi icindir.
    - Agility nin sele altina 1 adet tam kask sigar. Bws de bu alan cok dusuktur.
    - Agility 125cc scooter kategorisinde fiyat / performans olarak rakipsizdir. Bws ile karsilastirmakta gereksizdir. Eger 2 zamanli 50cc yada 100cc lerden bahsedersek klasman lideri olarak Bws i tek gecebiliriz.
    Her 2 motoru da kullanmis biri olarak Agility i gozum kapali secerim.
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

Motosikleti
    HERO HUNK
    bırakın herkes gönlüne göre motor alsın nasıl olsa masrafını kendi çekecek

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    Abi dediğini anlıyorum fakat , bws , beat ve cygnus kullanıpta sürekli benim motoru merak eden arkadaşlarım var... Hepside bi kez üstüne binince keşke diyorlar...

Ben de daha önce çin çan çun kullanmış biri olarak yolda bi agility görünce bakakalır,acaba bundan mı alsaydım? neden almadımki ? harbiden anlattıkları gibi mi ? gibi sorular sorardım kendime.

Aldım,denedim,memnunum,gerçektende öyleymiş...

Kymco bana para ödemiyor reklam için ama ben onlara her ay taksit ödüyorum

Buradaki tek amacım insanlara doğru fikir vermek.

Elbette zevk meselesi,mesela kız arkadaşım bu motoru hiç beğenmiyor görünüm olarak. Ama ben üstünden inmek istemiyorum desem doğrudur
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

Motosikleti
    HERO HUNK

Kymcosuz Hayat Kimsesiz Hayat

[QUOTE=buraxdj;1019179]Abi dediğini anlıyorum fakat , bws , beat ve cygnus kullanıpta sürekli benim motoru merak eden arkadaşlarım var... Hepside bi kez üstüne binince keşke diyorlar...

Ben de daha önce çin çan çun kullanmış biri olarak yolda bi agility görünce bakakalır,acaba bundan mı alsaydım? neden almadımki ? harbiden anlattıkları gibi mi ? gibi sorular sorardım kendime.

Aldım,denedim,memnunum,gerçektende öyleymiş...

Kymco bana para ödemiyor reklam için ama ben onlara her ay taksit ödüyorum

Buradaki tek amacım insanlara doğru fikir vermek.

Elbette zevk meselesi,mesela kız arkadaşım bu motoru hiç beğenmiyor görünüm olarak. Ama ben üstünden inmek istemiyorum desem doğrudur [/QUOTE bak kardeşim doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar bana kalırsa kız arkadaşın motordan anlamaz motoru sürücüsü anlar onun bu motoru anlaması için kendinin kullanması lazım o zaman motorun gerçekten kaliteymiş der seni de böyle bir motor almışsın diye eminim münasip yerinden öperek kutlar

Motosikleti
    Kymco Agility
    BWS ile Agility karşılaştırılamaz bile.

Bu kategoride Agility rakipsizdir beyler!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Y-A-M-A-H-A (B)İG (W)HELEE (S)COOTER

bws

Bu kıyaslamayı yapmak bws ye hakaret oluyor arkadaşlar bws japon malıdır birkere önünde koskoca YAMAHA yazıyor 2 zamanlı olması hiçbirşeyi değiştirmez 2 zamanlı çevreyi kirletiyor diyorsunuz normal hayatta çevre kirlenmesini önlemek adına kaçınız önlem alıyorsunuz ? 2 zamanlının yağ yakması vs gibi cümlelerin arkasına saklanmayın lütfen...

RAKİPSİZ BWS
    KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:

heredot1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns200
    eski bir kymco kullanıcısı olarak sana dicem tek şeyy acaip sağlam bi motor mutlaka al derim hee birazdaha param var diosan TVS apache al ben agility i satıp apache aldım ikiside sağlam motorlar bws iki zamanlı iki zamanlı motor kalmadı piyasada bunuda unutma cygnustan da kimse memnun değil fiyatına göree
    maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur

kdzli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bw's100'den X-max 250 & Suzuki TR50
    BWs kullanmak bir hastalıktır..
    ·sevgi eylem ister·

heredot1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns200
    doğruu diosun arkadaş kafada sorunmu varr die düşünüyorumm ben çok abartılıyor bws artık teknolojik olarak gerii benzin yağ derken maddiyatıda fazla tek avantajı vergisi yokk
    maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler