kardeşim sağlam ve çok yakan bi motor istiyosan bws 100 al derim diğer ikisi 4 zamanlı zaten diğer ikisininde servis ağına bağlı olarak al derim şahsen
kardeşim sağlam ve çok yakan bi motor istiyosan bws 100 al derim diğer ikisi 4 zamanlı zaten diğer ikisininde servis ağına bağlı olarak al derim şahsen
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
2 zamanlı BWS ile 4 zamanlı Kymco yu nasil kıyaslıyorsunuz anlamadım ? Aynı güçte olan bir 4 zamanlı ile 2 zamanlı kıyaslandığında tüm artılar doğal olarak 4 zamanlıdan yana olacaktır.
Agility i bilmiyorum ama Bws o kadar çok yakmıyor; sakin kullanımda 20 ytl ile 230-240 km gidiyorsun ama benimki 90 ı geçmiyor ve biraz problemlerim var ama çok yakan bi motor değil tabi 600-700 km de 8-10 ytl yağ masrafıda var.
Ben de çok düşündüm ama yakıtı dert etmiyeceksen BWs 100 tavsiye ederim...Ama sen yakıt benim için önemli dersen kymco sana göre derim...
Arkadaşlar bende bir agility125 aldım daha yeni
Motor sürat olarak hızlanma olarak süper ama konfor olarak biraz sert
Diğer motorum Rx125 le rahat kapışıyor
eskiden 2 zamanlı scoter kullanmışlığımda var kesinlikle 50 cc den yukarı iki zamanlı almayın hem benzin hem sentetik yağ adamı iflas ettiriyor 600 cc racing makine benim motordan daha az yakıyordu(peugeot speedfight)
aynı durum bws içinde geçerli....sertliği önemli değilse agility tavsiye ederim
motorun markasında meymenet yokki kayınçı gibi.arkadaşlar akıllanın artık çin malı motor alımaaaaaaazzzzzzzzzzz
Ben de gecen haftasonu aldim Agility 125'i. Bekledigimden daha iyi cikti. Seri makina. 10 YTL lik benzinle 120 km gitti. Bana 3 yil gider bu alet. Sertligini de pek dert etmemek lazim. Zira pek de hissettirmiyor. Tek korkum hirsizlar!
Daha önce yazdığım yazımda cygnus un süspansiyonunun sert olduğunu
bu yüzden de satıp bws alacağımı yazmıştım...
ewet, sattım ve bws aldım. Çok da memnunum.
Bu arada bu konu da almış başını gitmiş, herkesin söylediği farklı.
Kymco kullanan da Bws kullanan da motorundan gayet memnun.
Alacak olanlara HANGİSİNİ BEĞENİYORSANIZ ONU ALIN diyorum.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Çok lafa gerek yok HER açıdan tabiki Agility BWS devri artık teknolojisi gibi eskide kaldı arkadaşım...
Kymco Agİlİty Yİ GÖzÜn Kapali Al.........Şİmdİden Hayirli Olsun Kazasiz Kullanim........
Ben BWS'yi bu yaz Bodrumda 200 km kullandim. Aslinda fena makina degildi. Biraz gurultulu ve dogal olarak yag kokusu vardi. Gecen hafta ise Agility 125 aldim ve BWS'den bence cok daha iyi. Bir kere bacaklariniz gidona degmiyor. koku yok, sesi tok..cizz bizz ses cikarmiyor. 2 kisi simdiye kadar 300 km yaptik. bence klasmanina gore 10 uzerinden 6 puan BWS 8 puan Agility alir.
yamaha bws almanı öneririm
Yanlız bir sorun var parçaları digerlerine göre birazdaha pahallı bide servisimiz kazıkcı en azından buradaki genelleme yapmam hatalı olur eline düşmeyesin servisin düştünmü şansın yok...
BWS 100 daha seri diyenler bu linke bir göz atsın
http://www.motor-info.fr/comparateur.html
BWS ,Xciting 250'den daha fazla yakıyor gözüküyor kağıt üstünde
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
BWS 100 al derim ben, kullandım, eğlencelidir, sağlamdır, YAMAHA dır
Lastiklere dikkat !
bence tartışma yapmak bile yersiz bu zamanda 2 zamanlı motor mu kaldı bi derbinin racing i varr o daaa tercih edilmiyor sadece 2 zamanlı olduğu için ayrıca kymco çok atikk altında durmuyo şahlanıyoo hee bi deee lastiklere bakınn cygnus un ki bile daha ince agility den bws nin kide yorum yapmaya gerek yok cygnus la bile aynı olsa kalınlığı 100 kmnin üzerine çok risk taşır.o yüzden kymco
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)