Keeway ARN 150 mi Mondial 150 HS mi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba ben eskiden 93 lerde honda 600 F 95 lerde 900 RR kullanıyordum. Evlenince sattım ama şimdi trafik derdinden bastırılmış motor duygum patladı ehliyet için başvurdum şindide erenköy iki telli arasında gidip gelebilmek için bir scooter almak istiyorum. Bana göre bu iki marka uygun siz kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olursanız sevinirim.Hangisi 90 larda gitmeme daha uygun. İyişallah konuyu doğru forumda açmışımdır.
Reklamlar
-
Keeway 2 kişi binmek pek hoş değil selesi ufak çünkü duruş açısı olarak bana keeway daha mantıklı geliyo
hs 150 ise mondialden biliyorum talika gibi be kardeşim sallanmadık yeri yok nerdeyse bunlar sade benim fikrim kimseyi kızdırmayım
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
Yeni yine yeniden
-
-
okan4037 adlı üyeden alıntı
Uyarı alcaksın okancım
arkadaşım keewayın sıfırına bakçana 2. el hondada bakabilirsin.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
bnce arn 150 çok iyidir
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
-
ikiside gusel ama ikisini de forumlari var oku bilgi edin hangisi sana cazip geliosa onu al.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
mondial 150 HS kullanıcısıyım bence keeway
-
Kanuni Trex 150 yada 125 e de baksana.Motor almadan önce çok ii araştır abi.Tüm markalara bak.En önemlisi de satış sonrası hizmetler.
-
27 Temmuz 2006, 23:59
murattt adlı üyeden alıntı
ikiside gusel ama ikisini de forumlari var oku bilgi edin hangisi sana cazip geliosa onu al.
Tüm formları okudum ama hiçbiri günde 80km otobanda yol yapabildiğinden bahsetmiyor baştaki yazımda benim için bunun önemli olduğunu kullanan arkadaşların bana otoban konusunda yardımcı olalabileceğini düşünerek yazmıştım.
-
karabatu adlı üyeden alıntı
Tüm formları okudum ama hiçbiri günde 80km otobanda yol yapabildiğinden bahsetmiyor baştaki yazımda benim için bunun önemli olduğunu kullanan arkadaşların bana otoban konusunda yardımcı olalabileceğini düşünerek yazmıştım.
ben temmuz ayında aldım şu ana kadar çok ciddi bi sorun çıkartmadı.yoldada bırakmadı.bi günde 140 km yol yaptım banamısın demedi.bence 150hs
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
-
Keeway arn motor olarak sağlam,mondininde arkası sağlam.. Yalnız 125 mt ve 150 zat için sorsaydın mondi ağır basardı. Bu modelleri sağlam. Eski stoklardan teminat vergisiz olan kimde varsa onu al da alırken kazan bari.
-
5000km. geçen çinliler başlığı altında kullanıcıların raporlarını incele. Lakin 5000'i geçemeyen Çinlileri de unutmamak gerek.
-
Bence keeway çok sağlam bi makina...
Discovery Detailing Adana
-
bence 150 hs güç açısından arn den daha iyidir.
-
alan almıştır motorunu zaten arkadaşlar boşuna uğraşmayalım mesaj tarihi 14-07-2006 ama bence de keeway
-
abilerim bende haziranda motor alıcam keeway arn 150 ye görür görmez vuruldum önceden yamaha bws 100 kullanıyodum ama biraz ufak kalıyodu hem güç hemde boy olarak biraz ufak sizce arn 150 nasıl 125 istemiyorum çünki zaten 100 lük kullandım biraz büyük istiyorum arn nin bi sorunu varmış arka amortisörü tekmiş jigle varmış yanında bu yüzden fazla yük bindiğinde jigle kırılıyomuş bunun çözümü vamı diye sorim dedim şimdiden teşekkürler kazasız bir ömür dilerim. SAYGILAR...
-
17 Haziran 2008, 22:09
slm
2 side iyimotora benziyor ama dukulur gider bunu unutmayın cin malları almayın arkadaslar ben o hataya cok dustum. benim arkadaşlarım şimdi kymco agility 125 kullanıyor bende kullandım super motor 130 goruyor alın sıfır alırsanız motorunu acarken guzel acın. çin mallarına inanmayın. benden bu kadar tşk.
-
18 Haziran 2008, 21:42
dostum otobanda 80 km yol mondial kesinlikle 2-3 kereden fazla yapamaz. keeway yapar ama onda da perişan olursun yollarda.. ben motorum servisteyken 1 hafta boyunca bir keeway matrix 150 kullandım canım çıktı ordan biliyorum.
mondial 150 hs de eski motorumdu. haftada iki kere servislerdeydim, yollarda kaldım devamlı otobanda falan.
böyle yani. ikisi de süper sayılmaz ama keewayin ömrü ve yol gidişi mondialden kesinlikle mondialden daha uzun olacaktır buna garanti verebilirim.
-
25 Haziran 2008, 17:49
eğer sadece ikisi arasında kaldıysan ben derim ki keeway ama buna iki kişi
binmek zor olur başka bir ihtimal seçenek varsa mondial 150 ZC derim çok güzel bi motor bizzat kullanıyrm hiç sorun yaşamadım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler