Arkadaşlar herkese selamlar. Bir senelik 125 cc. Kanuni Hussar kullanıcısıyım. Yaklaşık 10.000 km. yol yaptım.Bu 10.000 km. esnasında sitedeki marka model karşılaştırmalarına baktım. 125 cc. nin en iyisi 'ni (fiyat-performans açısından) bulmak adına. Geçtiğimiz günlerde kardeşim ile benim hussar ile İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu saat'te 20 km.lik bir yol yaptık 30 dk.da. Ve kardeşim motosiklet almaya karar verdi. Tabiki bana sordu ' abi ne almalıyız' diye . Aklımda olan ve gözüme kestirdiğim, fakat Hussarın borcunun bitmemesinden dolayı kursagımda kalan ' Daelim History' ye ikna ettim. Aslında biraz oda düşününce 'kampanyadaki' bu motosikleti kaçırmak istemedi ve İstanbuldaki SON Daelim History' yi alabilmeyi başarabildik.Dün akşam 21:00 civarı motosikleti teslim aldık. 25 km. yol yaptık ve History yi kullanmak nasip oldu.
3 km. deki bir motor bir kullanıcısına bu kadar mı keyif verir ? 3 km.deki bir motor ' yoldaki çukurları hissettirmeyip, yoldaki çukurların bitmemesini kullanıcısına nasıl istetebilir? (Çukur manyağı değilim bu arada- Hussar ile çukurlardan köşe bucak kaçarım.Çukura giriş ve çkış eziyettir. kullananlar bilir)
Emin olun arkadaşlar yolun bitmesini istemedim yol boyunca. Kısacası Tofaş Şahin den inipte Mercedes 200 SLK ya binmiş gibi oldum.
Hussar'ı geçen sene 2.450 ytl peşin fiyat ile almış idim. (8 hp)
History ise 2.750 ytl hemde bu sene. (11 hp), diğer kalite özelliklerinden bahsetmeyeceğim bile.
Bu duygu ve düşüncemi sizler ile paylaşmak istedim.
Kardeşim adına ' Motomax ' a teşekkür ediyorum. Hussarın borcu biter bitmez bende Daelimci olacağım. Okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla kalın.