ER-6n vs. Fz6 Fazer (yardım lütfen özellikle kullanıcı arkadaşlar)
Reklamlar
-
15 Temmuz 2006, 14:50
fazer kullanıcısı olarak yine fazer derim , birde akrapoviç oldumu super fazer derim
Reklamlar
-
16 Temmuz 2006, 04:31
Er6f-n 2 silindir . fazer ise 4 silindir bence kıyaslama mantıksız olur.Fakat gozden kaçırılan ve aynı fiyat aralığında başka bir makina varki oda Suzuki GSR600. Bunuda göz ardı etme derim....
SUZUKI - Ride The Winds Of Change
-
16 Temmuz 2006, 22:59
suzuki gsr 600 de gerçekten çok iyi bir makine ama nedense ben onu daha baştan eledim tipi ve kullanım özelliklerini pek beğenmedim...
-
KaWasaki Er-6 Mi?yamaha Fz 6 Mi?
Arkadaslar Bu Model Motorlari Kullananlar .sizlerin Tecrubeleri Benim Icin Onemli 2 Model Arasinda Kaldim Birini Alicam Bana Lutfen Yardimci Olun Er 6 Diyenler N Mi? F? Lutfen Yardimci Olun .ilginize Simdiden Tesekkur Ederim.
-
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Yeni bir başlık açmadan önce arama yapınız. Başlıklar birleştirildi |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
ikisinide kullanmadım ama bence kesinlikle FZ6 kawa distiribitörü Z-Moto'nun ilgiliz ve alakasızlığı dillere destan....ve aynı zamanda FZ6 - ER6 dan çok daha üstün özelliklere sahip...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Arkadaslar Fazerin 2006 Modeli Grenajsiz Olan Fz 6 Si Ile Kiyaslasak Daha Doğru Olur .siz Olsanin Fz 6 (granajsiz ) Mi? Kawasaki Er 6 Granajli Ayni Fiyat Olsa Yada Cok Az Fark Olsa Tercihiniz Ne Olur?
-
Ne kadar acemice sorular
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
ikisi de sport touring ama alakaları yok.
bahsedilen türe daha yakın olan er6, fazer dik oturulan bir süpersport gibi.
-
tartismaya bile gerek yok er6 tabii ki,
servisi parcasi bol olabilir ama fazer alip frenler nedeniyle yerle ve servisle akraba olmak hic de mantikli gelmiyor. ayrica r6 motorundan kirma oldugu icin surekli gaz acmak gereken devir isteyen bir motor oldugunu duydum. sehir icinde er6 ile daha kivrak gezersin, selesi de bence daha rahat. fazer sardiysa (varsa) abs lisini alin veya yeni kasasini bekleyin zira senelerdir ayni motoru sattilar ... bu arada 2 silindir fark nedeni ile yakit tuketimlerinde daglar kadar fark var er6 orada da avantajli
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
dou147
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
Fazer almış.
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Fazer almış.
Bu başlığa son nokta budur
-
abi fazer derim ER6n e 10 gün bindim abi max hızı 200-220 2 kişi rahatsız ediyor uzun yolda yakıt yüksek otobanda gaz kesmedim yaklaşık 200 km h hız ortalamasında 50 YTL / 180 km de lamba yandı
* hararet göstergesi yok
* benzin göstergesi yok
* fazer kalkışta daha dengeli er6n atıyor arkayı
* eksoz en altta ortayı vurursan rahat zarar görür (bence)
* ama şehir içi bisiklet gibi çok rahat kullanımı
* görüntüsü güzel - ilgi çekici
live to ride, ride to live
-
nightwatcher adlı üyeden alıntı
abi fazer derim ER6n e 10 gün bindim abi max hızı 200-220 2 kişi rahatsız ediyor uzun yolda yakıt yüksek otobanda gaz kesmedim yaklaşık 200 km h hız ortalamasında 50 YTL / 180 km de lamba yandı
* hararet göstergesi yok
* benzin göstergesi yok
fazere bindinmi peki............
-
evet fazere de ibndim çok keyifli makina o yüzden yazdım foruma
-
evet fazere de ibndim çok keyifli makina o yüzden yazdım foruma
er6 ya binmek henüz nasip olmadı.
fazer bizim arkadaşta var. iyi hoş ta racing motoru var üstünde. yani touringle pek alakası yok direksiyon benzerliği dışında.
kasa- motor uyumsuzluğu var sanki.
er6 daha güvenli gibi geliyor bana.
sonuçta hız yapmak isteyen gider süpersport alır, enazından 600f daha uygun bu işe, fiyatları da aynı.
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
* hararet göstergesi yok
* benzin göstergesi yok
bende yeni bir er6 kullanıcısıyım tecrübem az ama ilk izlenimlerim ile yorumunuz benzer ,
er6 evet sert kalkılırsa arkayı atıyor belki ağırlık merkezi öne yakın diye olabilir
kullanımı kontrolü çok zor bir makine değil
benzin göstergesi olsaymış iyi olurmuş hakkaten
abs siz modellerde arka fren sert basılınca sallıyor cok sert basılınca kitliyor
ama ikisi arasında benim tercihim yinede düşük devirlerde yüksek tork olduğu için er6 olur
-
abicim üzerinde gelen lastik pek iyi değil gibi. kaymak asfaltta frene dokunmaya başladığında kuğudansına hazır ol adana da ben 2-3 başıma geldi zor zaptettim aklında olsun ama güzel motor yine de. dikkatli ol kardeşim ben son yolum da dörtyoldan girdim otobana depoyu orda fulledim (50 YTL aldı) tarsusa kadar durmadan bastım yaklaşık 180 km lamba tekrar yandı tekere rahat gleiyor makina 2. viteste göğsünde bil makinayı basar basmaz geri çekersen kendini tek tekere kalkıyor.
-
ben ER6N'i tercih ederim.
Fazer kullandım, beygir var ama tork yok,veya devamlı devirli kullanacaksın dolayısıyla benzin sarfiyatında artış.
Mersin-Adana-Mersin 220 km yaptım otoyolda 30 ytl yaktı ve ortalama 180 gittim
Şehir içi bisiklet gibi, kullanımı çok kolay,çok dengeli, çok düşük hızlarda bile ayağını yere koymaya gerek kalmıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler