As The Years Go Passing By...
ya bırakın arkadaşlar fiyatları kimse hesaba katmıyo mu?! bence er5 fiyatını hakıını daha çok veriyooooooooo
Konu pörtlücek : ) Ama gerçekten fiyatına göre çok iyi bi motor CBF 500 Kaba geliyor bana
gerçekten de pörtlemiş
Life is what happens when you are busy making plans
Bende konu hazır pörtlemişken bir iki şey yazayım istedim..
uzun sure F650 GS (ki hala aklım ondadir) ve F650GS e gore fiyati nedeniyle CBF500 kovaladıktan sonra ER-5 sahibi oldum.
Hızlı fikir degisikliginin en onemli nedeni kesinlikle fiyattı. Ayni model ve yakin km.de CBF ile ER5 arasında 1500-2000 lira fark var. Bu fark ile;
1. yeni baslayan biri, kisisel ekipmanlarinin tamamini gayet duzer
2. cc. yukselten biri hep istedigi turu (benzin, konaklama, yeme icme vb.) gayet rahat yapar hatta biraz kasarsa iki tur bile yapar
3. parcasi pahalı diyenler bi suru parca alır
4. hiz vs. diyenler 160-170ni 6. viteste 5-6 bin devirde gorur daha derse biraz daha gaz acar (ben denemedim o yuzden son surat nedir bilmiyorum)
5. yakit diyenler epey litre yakit alır bol bol gezer ki benim bi suredir tuttugum kayitlara gore coook zorlamadan karisik kullanımda 4,5 (5) lt/100 km yakıyor ER-5; sanirim az yaktigi hep soylenen F650 GS'e cok yakin bir deger
Bu arada benim scooterdan sonraki ilk motorum. Kullanımı gayet rahat ve dengeli, sadece fren konusunda dikkatli olmayı gerektiyor, okuduğum, duyduğum ve birazda gördüğüm kadarıyla.
Bakim, parca vs. zaman zaman beni de korkutsada, biraz mevzudan anlayan ve elinden is gelen biriyseniz bence buda sizi korkutmamali...
yani 6000-7000 liraya bu kalite ve konfor bence gayet makul.
saygilar
Temiz se al derim.... hemde hiç durma... Çok iyi fiyat...
Şu günkü fiyatlarla 20 milyona şehir içi 140-150 km gider... Ş dışı kullanıma göre (Kendimden söyleyim 100-140 km hız) 160 km civarı..... ama 100-120 arası süper ekonomik.... Er 5 in tek gerekeni k&n hava filtresi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Alp abi çok gidip geliyorum ybr 250 ile Er-5 arasında ; dediğin yakıt tüketimi gerçekten çok iyi ; bunun için k&n hava filtresi mi gerekiyor sadece; bide gazla fazla oynamamak
Hay o kampana kafanıza düşsün..... Yaw bi disk fren için kaldı ki o da arka fren kampana... Hadi ön olsa neyse....
Bi disk için 4000 lira fark verip cbf alacağıma bin lira daha verir fazer alırım.... 2 bin lira daha verir gsr alırım....
Nedir bu cbf fanatikliği hala anlamış değilim.... 500 segmentinde en gereksiz motor(türkiye şartları için ).... Muadili fiyatına 600 lük makine alınabiliyor....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------
K&N filtre şart... Birde bujilerin denso 9 nmara ise Motorunda herhangi problemin yoksa bu miktarın üzerinde asla yakmaz...... Gazla oynamadan olmuyor..Ama uzun süreli sıkmak aşırı yakmalara neden oluyor her makinada olduğu gibi....
Ybr ile arasında ki fark hız-tork-güç.... Eğer devamlı şehiriçi kullanacaksan ybr derim..Er5 i sokma ş.içine... Hem makinaya yazık hem de sana... Ellerin kolların ağrır makina üzülür.....
Ama ağırlıklı ş.Dışı diyorsan Er5...
bende 1 hafta önce er5 aldım telefonunu yada msn adresini verirmisin bir takım bilgiler soracaktım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
başka bir mavi renkte 25 bin kmde krom ve orjinal ekzost lu tek el er5 aldım 6250 tl para verdim sıfır ayarında..ama hava mualesetinden dolayı henüz binmek kısmet olmadı herkeze iyi forum lar
allahım yarabbimmmm er 5 mi hondamı mahvoldum bittim gittim yardımcı olunn :(
Ride to Live , Live to Ride...
:bounce:
kesinlikle er5 tavsiye ediceğim bir makinadır. temizse eyer masraflı baş belası birşeye bullaşmamak şartı ile cbf 500 ün yarı masrafında bir motosiklettir.
topik hortlamış
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
nasıl hortlamasın abi ER 5 ler çoğalmaya başladı piyasa yapıyor.eskiden 2005 model bulmak zordu bu aralar çoğalmaya başladı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Motoru sattık altın oldu heeee....
aynen öyle ER 5 satmak için sadece cc büyütmek lazım yoksa satılacak motor değil kesinlikle.hem sağlam,hem kaliteli,hem'de ekonomik.
ben motorumu satmaya kalksam 7.500 altına vermem kesinlikle.cbf 500 de neymiş.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)