Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki Er 5 Mi Honda Cbf 500 Mu

REKLAM ALANI

Serkanİ ArkadaŞim BugÜn Kawasakİ Motor Kullanan TÜrkİyede KaÇ KİŞİ Var Bİlİyomusun Hondaya Nİspeten Çok Çok Az Hondanin Her Yedek ParÇasi Servİsİnde Bulunur Sen Dİyosun Kİ Hollandadan SİparİŞ Üzerİne Gelİr 1 Hafta Onumu Beklİcez Gelcek Dİye Hondada Öle Bİ Sorun Yoktur Bende BugÜne Kadar Çok ParÇa DeĞİŞtİrdİm En GeÇ 1 GÜnde İstedİĞİm ParÇayi Aldim Servİs AĞinda ŞÜphesİz Hondadir Konu Hiza Gelİnce Kawasakİ 1 Numaradir Ama Hondadan ŞaŞmayin Derİm Yedek ParÇa AĞi Garantİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 151 rs siyah
    honda cbf 500 derim tipi kawasakinin daha gzl ama hondanın da özellikleri daha fazl8yani daha iyi:D)

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    İBRAHİM_4343 Serkanİ ArkadaŞim BugÜn Kawasakİ Motor Kullanan TÜrkİyede KaÇ KİŞİ Var Bİlİyomusun Hondaya Nİspeten Çok Çok Az Hondanin Her Yedek ParÇasi Servİsİnde Bulunur Sen Dİyosun Kİ Hollandadan SİparİŞ Üzerİne Gelİr 1 Hafta Onumu Beklİcez Gelcek Dİye Hondada Öle Bİ Sorun Yoktur Bende BugÜne Kadar Çok ParÇa DeĞİŞtİrdİm En GeÇ 1 GÜnde İstedİĞİm ParÇayi Aldim Servİs AĞinda ŞÜphesİz Hondadir Konu Hiza Gelİnce Kawasakİ 1 Numaradir Ama Hondadan ŞaŞmayin Derİm Yedek ParÇa AĞi Garantİ

ben diyorum ki; hondanın da bir hafta bekleyeceğin parça olayı olur.bu ithalatçı firma ile ilgili.biz burada ithalatçı firmaların hizmetini değil hangi markanın daha doğrusu hangi modelin tartışılmaz bir şekilde daha kaliteli olduğunu tartışmıyormuyduk?

eğer tartışma benim dediğim konusya siz de şunun açıktan söyleyin; tamam Kawasaki daha kaliteli ve ciddi bir markadır, makinadır ama honda türkiyede şu şu sebeplerden tutulmaktadır.siz de kurtulun biz de
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ıı-ıııııııhhh er5 canavar makina...

Tammam Madem Konu Hiz Yol TutuŞu GÜvenİlİrlİk GÖsterİŞ Ozaman Kawasakİ Er-5 Kayitsiz Şartsiz Ama Honda Fİyat AÇisindan Daha Cazİp Her İstenİlenİ Verİyor Ben Olsam DeĞİŞmezdİm Hondayi

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sıktı bu parça servis muhabbetti, her baslıkta aynı tartışma,aynı bayan muhabbetler.
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    Arkadaşlar emin olun parca bekleme sorunu hondada var bi arkadaşım debriyaj balatasını 20 gün bekledi bu sadece kawada yok ama bu ikisinin arasında terciğim cbf olurdu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Her markanın parça sorunu vardır hepsi ithal makineler biz üretemediğimiz sürece yani dışa muhtaç olduğumuz sürece bu sorunlar bitmez parçalar geç gelsin yeterki gelsin.

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pazar günü hayatımda ilk defa cbf 500 gördüm yani harika bir makina arkasından bakakaldım vallahi
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

nolursa olsun honda dan şaşma bence cbf 500.;)

öncelikle herkese slmlar ve saygılar siteye yeni üye oldum ve uzun zamandır araştırdıgım ve henüz karar veremedigim hangi motosiklet daha saglam .güvenilir vede kullanımı rahat
    bu konuda bana yardımcı olursanaız sevinirim çünkü uzun zamandır düşünüyorum
    ihtimaller ise bildiginiz gibi suzuki gs500 kawasaki er-5 vede honda cbf500 var
    honda cbf500 görünüş olarak ikisindende önde bu tabiki benim şahsı görüşüm
    ama dıger 2 motosiklette hiç yabana atılacak motosikletler deil ve ben halen bi karar veremedim ya bıraz daha para biriktirip 2.el honda cbf500 alıcam yada diger iki motosikletlerden birini
    yardımını bekliyorum

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    dostum zaten 5 sayfa yazılmıs bu konuya sımdı mıllet gene aynısını yazıcak yanı gerek varmıydı sence gene acmaya neyse

yanlız ıkıncı el pıyasası er5 gs500 aynı fakat cbf500 cok pahalı ötekı 2 motora oranla 2. el bu 3 den bırını alıcak olsam er5 alırım cok tutuluyor her ne kadar yedek parca sıkıntısı var yada olmasada kendı görusum tabi

ve zaten bakalım suan aklımda er5 var 2003ve ust modelleri

vioref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesinlikle cbf500.. er-5 cbf in yanında o kdr celimsiz ve eski naked havası cok agır kalıyor cbf500..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı vioref adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle cbf500.. er-5 cbf in yanında o kdr celimsiz ve eski naked havası cok agır kalıyor cbf500..
    vallahi dogru söylemişsin
    sen böyle dedikten sonra ben bu motora binmem,gel sana ucuz yollu satalım bu cılızı.senden kaç para çalışır
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    alp tunay nerdesin abi yardıma gel bu er5 ten ne istiyor lar 2 senedir link açılmış ve daha tartışılıyor bende er5 kulandım ve çok memnun dum neden çamur atıyonuz anlamadım kütü yorum yapanı kınıyorum iki markanında kendine güre güzel yünleri var güzel makinalar kütülemiyelim saygılar.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alp tunay nerdesin abi yardıma gel bu er5 ten ne istiyor lar 2 senedir link açılmış ve daha tartışılıyor bende er5 kulandım ve çok memnun dum neden çamur atıyonuz anlamadım kütü yorum yapanı kınıyorum iki markanında kendine güre güzel yünleri var güzel makinalar kütülemiyelim saygılar.
    Motorculuğa yeni başlamış daha motoru henüz olmayanlarla başlangıç olarak 125 lik alan şahısların çoğu honda diyecektir eminim.....

Ama şöyle yaşı başı oturmuş artık motorculuğun herşeyini öğrenmiş olanlar daha doğrusu makinadan anlayanlar er5 diyecektir.....

Siz hangisinde karar kılardınız diye soralım arkadaşlara....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşım bitirdin beni daha yeni gidip alp_tunay abiyle test edip aldığım er5imden buz gibi soğuttun,

bende satayım er - 5 , alp abi sende sat paralarımızı birleştirelim, er5in yanında o kadar çelimli ve yeni neykıd havasıda çok hafif kalan bi sibief500 alalım, sırayla bineriz
    May The Force Be With You

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Nedense bendede cbf uyduruk kalıyor... Bana Zabıta motorunu andırıyor....

(İzmir de zabıtalar cbf500 kullanıyıorlar.)

Şöööle daha müsteşar motoru olan er5 favorim....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    cbf 500 biraz daha yol tutuş ve güvenilirlik açısından tavsiye ederim..
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı tuğper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 500 biraz daha yol tutuş ve güvenilirlik açısından tavsiye ederim..
    İki motoru da denedin mi?.....

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler