dostum 2.eli varda çok pahalı onu alıcana üstüne 500-1000 koyup sıfır alırsın yaniTassadar adlı üyeden alıntı
dostum 2.eli varda çok pahalı onu alıcana üstüne 500-1000 koyup sıfır alırsın yaniTassadar adlı üyeden alıntı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
yorumlar icin tsk ederim bende cbf 500 e karar verdim bu motosikletin fiyati 9500 ytl civariydi simdi 1200 olmus acaba pesin ne kadara alabilirim 11000 e falan verirlermi
Hmmm, Honda İtalyan malı, hmmm... Zaten Ferrari de Japon markası.kassam adlı üyeden alıntı
cbf 500'e karar vermissin. hic pisman olmayacaksin.
özellikleri aynı değil sınıfları aynı. cbf500 daha güçlü öncelikle.
cbf500 ün arka frenleri de disk, er5 de arka fren kampana. cbf 57 beygir, daha güçlü. ayrıca honda ve kawasaki arasında ciddi bir servis yedek parça farkı var. honda daha iyi servis ağı konusunda.
tam olarak bilgi veremesem de er5 in yakıt sistemi motorun çok yakmasını sağlıyor. honda nasıl bilmiyorum.
fakat er5 de dayanıklı bir motor kanıtlanmıştır artık.
suzuki gs500 mü er5 mi diye başlık vardı. her iki motorun da iyi özellikleri cbf500 de toplanmış. bu sınıfın en iyi motoru cbf500 bence.
Sorulur mu bu diyecektim ama iyi bari kararını doğru yönde vermişsin. Bence Er-5 ile CBF500'ü kıyaslamak bile yanlış..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
fiyatlar zaten peşin fiyatlar. genel de peşin liste fiyatı vade olunca artıyor. umarım uygun bi fiyata alırsın. bayiler arasında da bazen fiyat farkı oluyor. dolaşmanı tavsiye ederim.adem003 adlı üyeden alıntı
en fazla ruhsat ve mtv dahil yaparlar,başka da sanmıyorum indirim,iyi şanslar
herkes söylenecekeleri söylemiş zaten
ne alırsan al şimdiden hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız içine sinerek kullanman dileğiyle
cok tesekkur ederim umarim kazasiz belasiz kullanirim saolvlad1462 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar peki bu iki motorun 100km'de şehir içi ve şehir dışı yakıt sarfiyatı nedir?
cbf 500 bende alıcam honda hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hondayı tercih et derim
arkadaşlar konu biraz eski gibi ama yinede yazim dedim.er5 igneden iplige japon bindigin zaman konforu hissediyorsun.motor resmen yolda akıyor.parça olayına gelince henüz gerekmedi ama bu sınıf motorlarda ucuz parça arama...
...SIKIYSA YAKALA...
arkadaşlar bu cbf500'ün son hızı nedir?
ya da şöyle sorayım en son çıkabildiğiniz hız?
ben en son 190çıktım ama 200çıkanlarda olmuş bu arada bugün motoru sattım
8300km deydi 9000ytl gitti inşallah yenisi gelir ilerde
abi yapma bee ben alacaktım o motoru yaa...
neyse abi hayırlısı olsun bakalım..
umarım daha bi güzelini alırsın necdet abim
maşşallah 190km'de az değilmiş haa:D:D
necdet abi hayırlısı olsun cbr1100xx blackbird une en kısa zamanda kavuşursun işallah
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)