Arkadaşlar Merhaba,
500 KM'lik YBR 125 kullanıcısıydım, uygun fiyata Z250 SL ABS (5.000 KM) buldum diye apar topar motoru sattım.
İstanbul dışındaki memleketimde, motoru, motor Ustası bir arkadaşım gördü, lastiklerinin ve zincir ile ön arka dişlilerinin değişmesi gerekli onun dışında tertemiz motor dedi. Toplam Masraf lastik hariç 500 TL civarı çıkacaktı vs...
Derken abim bu motoru gördü denedi (kendisi 20 yıllık motorcu) bu motor alınmaz dedi, frenajı beğenmedi, çok fazla vibrasyon var dedi, oturuş pozisyonu sağlıklı değil vs vs derken olay aile çapında kriz oldu ve bu motor alınmadı.
Neyse günün sonunda ben kendimle baş başa kaldım
yaş 33 bu arada
Toplamak gerekirse bana aşağıdaki konular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
-Sürat meraklısı değilim, güvenlik benim için herşeyden önce geliyor dolayısı ile illaki ABS'li bir motor bakıyorum.
-Ara sırada olsa eşim arkaya binebilsin istiyorum.
-Düşüp kalkacağım muhakkak Kawasaki'nin yedek parça fiyatları beni korkutmuyor değil.
-Motor ile bir defa da yapacağım en uzun yol 100 120 km olur sonra mola verip belki bir kere daha ve max 250 KM yol giderim.
-Motoru çoğunlukla Ev iş AVM bazen Cadde arasında kullanacağım yazun belki şehirlerarası yol yaparım.
-Bütçem 12.000 TL
-Duke 200 konusunda kararsızım ama nedense ısınamadım bilmiyorum...
Arkadaşlar bu maddeleri göz önüne alarak sizce, Kawasaki konusunda ısrarcı mı davranmalıyım, Mayıs ayını bekleyip Sıfır Pulsar mı almalıyım? Gerçekten çok kararsız ve bilgisizim.
Fikir verebilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.