Motosiklet kaskı tavsiyeleriniz
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Aklımda iki kask var ama size sormak istiyorum
MT nin yeni çıkardiği bir kask malzemesi fiberglass kompozit olara yazılmış ne kadar doğru bilemiyorum çünkü AGV k5 modeli aynı malzemeyle daha pahalı ben malzemesi iyi olanı almak istiyorum MT bu malzemeyle bu ürüne daha ucuza veriyorsa tercih etmek doğrumu olur sizce Yani sadece isme para vermiyelim Tecrübelerinizi ve yadımlarınızı bekliyorum.
MT kask TIKLA
AGV kask TIKLA
konuyu doğru yerdemi açtım bilemiyorum yanlış yerdeyse yetkililer taşıyabilirmi?
Reklamlar
-
Ben de epeydir araştırıyordum. Bence MT tam bir Fiyat/Performans ürünü... Dün (Mt Blade Boss Gloss White Black Güneş Vizörlü) satın aldım. Akşam epey kurcaladım, oldukça kaliteli geldi bana. Ses ve buğu konusunda henüz yorum yapamayacağım.
Şahsi fikrim; gönderdiğin iki kask arasında 500 TL lik bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.
-
Agv k5 için karbon diyebilir mıyız pek emin değilim. Çünkü sharp sitesinde mt'nin materyali gibi kompozit fiber denmiş. Karbon olupta 1400-1500 gram ağırlıklarda gezinmesi şüpheli bir durum
-
ryangt adlı üyeden alıntı
Agv k5 için karbon diyebilir mıyız pek emin değilim. Çünkü sharp sitesinde mt'nin materyali gibi kompozit fiber denmiş. Karbon olupta 1400-1500 gram ağırlıklarda gezinmesi şüpheli bir durum
Karbon olarak geçen kaskların sadece en üst katmanı karbonfiber oluyor. Tamamen karbon benim bildiğim: AGV pista GP arai Rx7 RC Xlite x802rr ultra carbon var.
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Karbon olarak geçen kaskların sadece en üst katmanı karbonfiber oluyor. Tamamen karbon benim bildiğim: AGV pista GP arai Rx7 RC Xlite x802rr ultra carbon var.
Üst katmandan ziyade araya ufak tefek ince şeritler çekiliyor diye biliyorum, üst katmanın deseni vernikli olsa dahi materyal gözle görülür şeklinde düşünüyorum.
Dediğiniz gibi agv pista tam karbon , otekileri bilemiyorum ,sharkin carbon skin modelleride tam karbon değil ancak full karbon modelide mevcut.
-
Cihan53 adlı üyeden alıntı
Ben de epeydir araştırıyordum. Bence MT tam bir Fiyat/Performans ürünü... Dün (Mt Blade Boss Gloss White Black Güneş Vizörlü) satın aldım. Akşam epey kurcaladım, oldukça kaliteli geldi bana. Ses ve buğu konusunda henüz yorum yapamayacağım.
Şahsi fikrim; gönderdiğin iki kask arasında 500 TL lik bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.
Yorumlarını bekliyorum bizi bilgilendirirsin
BAzı Agv modellerinde malzemeleri yanlışmı yazılmış bilemedim tam demek istediğim bu galiba
AGV------> Fiber compozit dış kabuk (glass-carbon)
MT-----> FİBERGLAS VE TRİCOMPOSİTE GÖVDE (Karbon - Kevlar - Fiberglas)
-
Ben de aynı ikilemde sayılırım mt revenge agv k3 ya da k5 (arada fiyat farkı olsada) ama f/p olarak ve kafama oturursa açık renk bi mt gibi duruyo
-
Ben şu an mt kaskı kullanıyorum çok memnunum ancak buğu camı bulunmuyor türkiyeye henüz gelmemiş
-
Biraz geç oldu ama konuya cevap yazmak lazım malum Euronun artışı kasklarıda etkiledi AGV K5 kaskını eledim artık bütçeme göre sürekli araştırma yapıyorum bunun sonucunda BELL Qualifier MT Kre momentum ve Nolan 64 bunların arasında seçim yapıcam hepsinin malzemesi aynı bir tık önde olan BELL çünkü Double D ring bağlantısı var onu alcam gibi yinede yorumlarınızı eksik etmeyin hayırlısı
-
Kardesim 4 aydir agv k5 hurricane kullanıyorum. Daha oncesinde shoei nxr kullandım. Şimdi k5 hakkinda yorum yapmak gerekirse güvenli bir kask. Konforlu bir kask. Rahat bir kask. Kafa yapina göre alman lazim onceligin bu olmali bu arada. Biraz tuzlu orasi oyle ama yani kisiye gore değişir. Mesela gidip kotondaki kazakla polo daki kazak ayni maddeden yapilsada muhendislik farki konfor farki olacaktir. Ls2 fiber glass taktim. Poset gibi. Al agv kullan senelerce rahat. Buğu yapmıyor ama ben siyah vizor kullandığım icin hafif yapiyor o. Ben yuzde 100 memnun kalacagini oneriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
-
AdBlue4you adlı üyeden alıntı
Biraz geç oldu ama konuya cevap yazmak lazım malum Euronun artışı kasklarıda etkiledi AGV K5 kaskını eledim artık bütçeme göre sürekli araştırma yapıyorum bunun sonucunda BELL Qualifier MT Kre momentum ve Nolan 64 bunların arasında seçim yapıcam hepsinin malzemesi aynı bir tık önde olan BELL çünkü Double D ring bağlantısı var onu alcam gibi yinede yorumlarınızı eksik etmeyin hayırlısı
Uzun süre Bell Voretx aldım. Qualifier'in bir modeli. Motosikletinin modelini bilmiyorum ama kesinlikle konforlu bir kask değil.
-
Güzel başlık olmuş bende AGV K5 almayı planlıyorum fuarda. Eğer kafamda rahat olmazsa daha fazla paraya kıyıp shoei veya arai giriş seviyesi kasklara yöneleceğim.
-
hudsonderi de agv k5 kask şuanda 550-600 tl civarında satılıyor
-
Dün n11den bir kask aldım ls2 modelini bilemedim içime sinmedi bakar mısınız? http://i.hizliresim.com/4PZWpQ.jpg
-
Nolan N86 kullanıyorum, 70-80 km sonrasında artan ses dışında memnunum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)