Ben,dün düz yolda 171 gördüm bassam belki iraz daha giderdi ama kıyamadım doğrusu.
Eğer performans ekzoz takılırsa birazda karbüratör ayarıyla 180 i rahat görür sanki
Ben,dün düz yolda 171 gördüm bassam belki iraz daha giderdi ama kıyamadım doğrusu.
Eğer performans ekzoz takılırsa birazda karbüratör ayarıyla 180 i rahat görür sanki
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Gtr 250 testte 165 max olabilir ama rodajdaki makine ile açılmış makinenin farkı olacaktır unutmamak lazım hatta açan kişide önemli
tabı acan kısı cok onemlı
Yeni yine yeniden
Bir tartışma listesinde (Yahoogroups, inglizce Hyosung listesi) Gt250R'nin dişli oranlarını değiştirip 180'in üstüne çıkmak mümkün diyordu. -t
Arkadaşlar Hysoung GT 250 R ile 165 in üstüne çok rahat çıkılır. Bir arkadaşımızın da dediği gibi burada yayımlanan test sonuçları henüz motorun açılmamış hali ile yaptığı hızdı. !80 de zorlanmaz o motor rodaj bittikten sonra.
Everything goes the way it should...
Hyosung Gt250R ile kawasaki arasında kararsız kal ama CBR yi tavsiye etmem ilk başta güsel gelir zamanla hız kesmez 250 cc lik o makinalar arasında bi seçim yap derim ve oyumu Hyosung Gt250R üzerine kullanırım...
hysoung çuların tecrübelerini dinlemek güzel 165 güzel bir hız olmakla beraber daha hızlı gitmesi dahada güzel
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
peki gt250r ın hızlanması nasıl, biliyorsunuz ki ani hızlanma son hızdan daha önemli yoğun trafikte...
yada soyle diyelim
cbr 125R'ın ivmelenmesi nasıl?
gt250r'ın ivmelenmesi nasıl?
zzr250'nin ivmelenmesi nasıl?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Benim tek bildiğim cbr 125 te arabaları kalkışta tokatlamak çok kolay test ettim .kendim.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Selam,
Ben de yeni bir CBR 125 Repsol kullanıcısıyım.
Şiddetle tavsiye ederim başlangıç seviyesi için.
Zaten yeni bir kullanıcının 1 sene kadar 100 ün üstüne çıkmaması gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca motorlu taşıt alırken ikinci eli de düşünmek lazım.
Sattığınız zaman fazla zarar etmezsiniz...
Hyosung kışın gerçi binermisin bilmiyorum ama çalışma problemi var diye duydum buda yağ soğutmalı olduğu içinmiş benim bir arkadaşımda var kışın ilk 10 dk sorun hep diyor yine sen bilirsin kawasakiye gelince o eski bir makine yedek parça sıkıntısı çekebilirsin ben CBR 125 r derim parçası pahalı ama honda sonuçta karra senin....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
ben yamaha dragstar derim sizede yakışır bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)