Suzuki GS500 mü? Kawasaki ER 5 mi?
Reklamlar
-
Tabiki ER5 , güç & sürat & ses istiyorsan ER5 yakıt yönünden gs500 daha avantajlı ama ER5in gücüne değişmem.
Reklamlar
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Konuyu canlandıralım: )
Cidden bende kararsız kaldım ama şimdilik GS500 düşünüyorum
Tabiki ER5 , güç & sürat & ses istiyorsan ER5 yakıt yönünden gs500 daha avantajlı ama ER5in gücüne değişmem.
Birden bire nereden geldi bu değişiklik
İkisinide kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var bana göre er-5 arkası kampana diyolar onu diyolar bunu diyolar gs 500 de güç dağılımı er-5 e göre daha önde kalıyor bunun sonucu da frenlemelerde arka yanınıza geliyor aynı şekilde gazı açtığınızda da kıçı başı dağılıyor çok şahit oldum...
Er-5 kampana ile bile daha üstün bana göre...
-
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
Birden bire nereden geldi bu değişiklik
İkisinide kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var bana göre er-5 arkası kampana diyolar onu diyolar bunu diyolar gs 500 de güç dağılımı er-5 e göre daha önde kalıyor bunun sonucu da frenlemelerde arka yanınıza geliyor aynı şekilde gazı açtığınızda da kıçı başı dağılıyor çok şahit oldum...
Er-5 kampana ile bile daha üstün bana göre...
Aynen ER-5 kampana ile bile daha üstün
Hocam ilk GS500ü araştırdım sonra ER5'i iyice araştırdım ve GS500e binmiştim , ER5'e bindiğim zaman ise kesin ER5 alıcam dedim ve aldım
Bunun yanında su soğutmalı olması , benzin göstergesinin olması , km saatinin hoşuma gitmesi ve sesinin daha güzel olmasından dolayı ER5 tercihim oldu.
-
Hocam ilk GS500ü araştırdım sonra ER5'i iyice araştırdım ve GS500e binmiştim , ER5'e bindiğim zaman ise kesin ER5 alıcam dedim ve aldım
Bunun yanında su soğutmalı olması , benzin göstergesinin olması , km saatinin hoşuma gitmesi ve sesinin daha güzel olmasından dolayı ER5 tercihim oldu.
GS 500 bana çok cılız geliyor.. deposu-kendisi bana göre er5 daha heybetli duruyor yanında..
-
nasıl er5 yakıtın
bende 1 ay önce aldım yakıtından şikayetim var..daha öncede kullandığım 500 lük makina yok o yüzden kendi katagorisindeki gs500**cbf500 ile yakıt farkından haberim yok...sende yakıt durumları nasıl
-
berse01 adlı üyeden alıntı
bende 1 ay önce aldım yakıtından şikayetim var..daha öncede kullandığım 500 lük makina yok o yüzden kendi katagorisindeki gs500**cbf500 ile yakıt farkından haberim yok...sende yakıt durumları nasıl
100lük motora binmiyorsun
-
gs 500 sahibi olarak binmeyen bilmez o yuzden pek birşey yazmak istemiyorum
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ben ikisine de uzun süre binmiş biri olarak diyorum ki Er-5..
Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu
Eeeee.. Daha ne kaldı k?...
teknik olarak er-5 bir iki adım önde bence de ama spor bi görüntü yok hocam er-5 te yahu. bildiğin hormonlu ybr hele o arka amortisörleri yok mu bitiyorum bitiyorum
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
-
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
bence cbf 500 ü de degerlendirmek lazım
-
Ben ikisine de uzun süre binmiş biri olarak diyorum ki Er-5..
Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu
Eeeee.. Daha ne kaldı k?...
yazmim diyorum dayanamıyorum er-5 in görünümü gs 500 den güzel olduğunu düşünüyosan git bir gözlük al er-5 ybr görünümlü bir motor ikincisi yakıt konusunda gs 500 er-5 den çok daha az yakar üç tamburlamı hakimiyet sağlıyorsun ? uzun yol konforu her ikisindede var o yuzden düşünerek yazalım
-
Mersin İl Temsilcisi
HercuL adlı üyeden alıntı
yazmim diyorum dayanamıyorum er-5 in görünümü gs 500 den güzel olduğunu düşünüyosan git bir gözlük al er-5 ybr görünümlü bir motor ikincisi yakıt konusunda gs 500 er-5 den çok daha az yakar üç tamburlamı hakimiyet sağlıyorsun ? uzun yol konforu her ikisindede var o yuzden düşünerek yazalım
yürü be özcanım kim tutar seni, suzuki para verse böyle savunma yaptıramzdı kendine. ama bizim eleman yapıyor, neden? çünkü o bir GS500 kullanıyor, benim gibi
-
-
Mersin İl Temsilcisi
-
-
Mersin İl Temsilcisi
yahu ne gazı...
göz dsen tamam, nizam desen tamam bunlar göreceli.. ama akıl dedin mi ben de arada kaynıyorum yahu.. ben 8 ayda 40.000km yaptım o makineyle..
ben gs 500 derim abi... bir üstü için ise cbf 500
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler