Kararsız Er-5
Kararsız Er-5
arkadaşım er.5 tabiki gs 500.den ustun yanlız unutmaki er 5 parça sorunu yaşarsan sezonu bitirmek zorunda kalırsın gs 500 de öyle sorun yok .
parçalarını suzukı aş de bula bilirsin
Ne kadar zamanda geliyor????
motosiklet 180 kğ boş ..
ben 90 kğ ..................
art çım da en az 65 kğ ..
çantalar üst baş 10 kğ ..
benzin ............15 lt ,,
toplam 360 kğ (- + )
eee 160 km/saat hız gördüm ben çeşme otoban düzzlüğünde ...
artı bir de bir çevrim gaz da vardı elimin altın da ....
motosiklet im nedir ???
errrr-5....
varsın çok yaksın ...
abanırsan hangi motosiklet çok yakmaz ki ?
civ civ sıcakta su sogutması yeter ....
bir de dün kuşadasına gittim geldim ..
art çım ürktüğü için hız yapmadım ....
100-120 km/saat arası hızlar da 200 km yi 30 ytl ile kat ettim ....
benzin elimizin altında ne kadar çok hız o kaddar çok benzin ...
+++++++katılıyorum bana da ön fren disk i lazım olmuştu ..
istanbul u aradık z motor şiparişten itibaren 3 gün içerisinde elimizde olabileceğini söylemişti ...
parçaları pahalı ama var ....
daha olmadı ,,lucas markasının er-5 uygun yedek parçaları var yarı fiyatına hangisi işine gelirse....
NOT:
er5 in motoru, kle500, gpz500, ve daha başka modellerindede kullanıldı, kaya gibi makina.iyi araştırma yaparsanız sağlamlığına kanaat getirirsiniz.
ve bu kadar modelde kullanılmış makinanın parça zorluğu olacağı pekte düşünülemez sanırım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım...bugün 2001 Suzuki GS 500E için el sıkıştım...23.000 km de 5.500 ytl ye anlaştık....açıkçası forumda yapılan karşılaştırmaları bir süredir takib ediyorum(Suzuki-Kawasaki) sonuçta bence önemli olan kullanacal kişinin deneyimi-beklentileri ve en önemlisi bütçesi....
bu arada motoru aldıkta daha acemiyim...korkutmadı değilde...ama nasıl başlarsan öyle gider demişler değil mi? kullanımla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim....kazasız ve keyifli sürüşler..
ikisi de harika motor ama su soğutmasından dolayı er-5 tervih ederdim ben
ikisi de 99 model ve fiyat teklifleri arasında 250ytl var.
bu '99 32000km 4750 ytl
bu da '99 43000km 4500 ytl
digi_boy26
sen alıyormusunda fikir soruyorsun satıyormusun.
anlamadım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hava soğutmalı gs500'ümle antalya fetiye arası sahilden 60-170km/s arası hızlarda yol ve trafik elverdiğince gittim.(temmuz başında)
gayet istikrarlı, atak, torklu ve dengeli yani çok zevkliydi.
Benim gs500 tercih etmemin nedeni şasi (frame) görüntüsü,arka disk fren,arka tek amortisör ve görece ekonomik yakıtıdır ve bir de yoshiden gelen homurtusudur
ama tercih sebebiniz +beygirler ise daha düşük yıllı nerdeyse aynı fiyatlara 600-750 lik canavarlara bakmanızı öneririm.
selam bende uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum. daha güzel görüntüsü olduğunu düşündüğüm için kararımı gs500 den yana verdim.
bu arada 99 yada üstü temiz bir makina varsa yakınlarınızda haber ederseniz çok sevinirim, sadece sarı yada siyah düşünüyorum. saygılar sevgiler
kawasakinin parçası deli pahalı tavsiye etmiyorum artı devirdaim keçesinden su kaçırıp cacık yapan ve keçe değiştiği halde bu arızası devamlı tekrarlayan bir er 5 mevcut bir de benim eski er 5 in şasesi kırılmıştı fethiyeden biri almış en son durumunu merak ediyorum doğrusu
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
hmmmmmm.
eski konular gerçekten işe yarıyor
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)