Suzuki GS500 mü? Kawasaki ER 5 mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bence gs500. görüntü olarak kawasaki er5'ten daha iyi. ve ben racingte suzukiyi kawasakiye tercih ederim. tabi herkesin görüsü ve zevki farklı
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
-
bu motorlar racing değil bu arada sitelerde sport turing ya da naked olarak geçiyolar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
GS500
1-frame şaşe
2-prolink amotisör
3-arka fren disk
4-pratik
aradaki üç-beş HP şaşırtmasın ER5 ve GS500 parasının motorları
honda getirirse CBF500 (çift silindir) ile her ikisinin korkulu rüyası olur gibime geliyor.
-
fb li olmama rağmen .. kesinlikle gs500 diyorum ... kesinlikle daha oturaklı daha şık görünüyor ve daha bir motor gibi duruyor . . er 5 biraz daha oyuncak gibi ... er 5 çiler kızmasın... bu arada '' prometheus '' sizi görmesin gene topic hortlatmışsınız diye yersiniz fırcayı ... pro ben masumum bu kez ben yapmadım ... onlar yaptı
-
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
fb li olmama rağmen .. kesinlikle gs500 diyorum ... kesinlikle daha oturaklı daha şık görünüyor ve daha bir motor gibi duruyor . . er 5 biraz daha oyuncak gibi ... er 5 çiler kızmasın... bu arada '' prometheus '' sizi görmesin gene topic hortlatmışsınız diye yersiniz fırcayı ... pro ben masumum bu kez ben yapmadım ... onlar yaptı
yav nasıl oyuncak gibi yapmayın. boyutları aynı hemen hemen. bana göre de er5 çık duruyor hadi bakalım.
barisB77 de pratik demiş nasıl pratik oluyor kocaman motor anlamadım. oturaklı olarak fark yok bence. kampanasına amartisörüne yorum yapın ama. er5 e de oyuncak gibi demeyin. o boyuttaki motora ayıp walla. er5 i gs500 ü görmeyenler bile yorum yazmış. kawa jawa... sen de gs500 var ama oyuncak gibi olmasının nedenini yazsana bi
-
ylmzzzz.. kardeş ben fikrimi söyledim.. benim düşüncem böyle.. hem gs500 kullandım ( kendi motorum ) .. hem er5 kullandım... oyuncak gibi demek istemedim er5 e ... gs500 ün yanında biraz daha oyuncak gibi kalıyor dedim..
benim fikrim bu ve söylediğimin arkasında duruyorum.. (neden 1.5 milyar lira daha ucuz sence eğer daha iyiyse ?? )
-
Bende Er-5 düşünüyorum çok yogun hemde rüyaaa
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
ylmzzzz.. kardeş ben fikrimi söyledim.. benim düşüncem böyle.. hem gs500 kullandım ( kendi motorum ) .. hem er5 kullandım... oyuncak gibi demek istemedim er5 e ... gs500 ün yanında biraz daha oyuncak gibi kalıyor dedim..
benim fikrim bu ve söylediğimin arkasında duruyorum.. (neden 1.5 milyar lira daha ucuz sence eğer daha iyiyse ?? )
arkadaşım bi kere internet sitelerinde de bakarsan
er5 8400 ytl
gs500 9435 ytl arada fiyat farkı var ama 1500 ytl değil
hondanın fiyatları bu aralar düşük. aynı motorlar daha ucuza. fiyatı motoru değiştirmiyor yani. suzukinin fiyatları gereksiz pahalı bence. hondanın servisi de daha iyi TR de. ama fiyatları düşük diğerlerinden. ne yani fiyat pahalı olduğunda iyi mi oluyor? fikrini bence de kullanarak söylersen daha iyi olur bence. kesinlikle demişsin de. fikrine saygı duyuyorum yine de
-
İnadınaaaaa ER-5
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
ikiisde fena değil doğrusu.
-
just_life adlı üyeden alıntı
İnadınaaaaa ER-5
bir disk frene su soğutmayı satanlar utansın.
yaşasın ER5
ayrıca 1000 ytl fazla verdikten sonra gider honda cbf500 alırım bayilere gelmeye başlamış heralde. ben ER5 alırım 1000ytl yi de korumalarıma harcarım olur biter.
-
ylmzzz Bak Honda fikrine bende katılıyorum 1000 ytl daha koy yada biraz borca gir Honda Cbf 500 al
Ama ben Er-5 diyorum bak yinee
-
just_life adlı üyeden alıntı
ylmzzz Bak Honda fikrine bende katılıyorum 1000 ytl daha koy yada biraz borca gir Honda Cbf 500 al
Ama ben Er-5 diyorum bak yinee
zaten ben de seneye inşallah ER5 alacam. istemem honda filan suzuki zaten yalan
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Alacaksan Suzuki GS 500 Alacaksın.Ben ER 5 te kullandın gpz 500 de kullandım.Suzukinin dayanıklılığı kesinlikle Kawasakide yok.Her yönüyle Suzuki 1 adım öndedir...
-
er 5 te, o capta bir motora gore arka frenin guclu olmadigi yaziyordu bircok yerde. dogru mudur?
-
kucukprens, doğru değildir
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
ozaktasi adlı üyeden alıntı
Alacaksan Suzuki GS 500 Alacaksın.Ben ER 5 te kullandın gpz 500 de kullandım.Suzukinin dayanıklılığı kesinlikle Kawasakide yok.Her yönüyle Suzuki 1 adım öndedir...
doğru söze ne denir
-
Doğru söze Er-5 diyoruz biz
-
er5 de arka fren disk değil anladık. ama gs500 de hava soğutma
250cc cruiser lerde bile su soğutma olduğu için regal raptor diyor herkes. er5 e gelince arka fren disk değil filan.
500cc 50hp motor su soğutmasız olmaz diyorum ben.
ben er5 diyorum kampanayla da dururum ben
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler