Ninja 300 mü cbr 500 R mı ?
Reklamlar
-
Öncelikle sizleri selamlıyorum sayın üyeler ,eski motorumu sattım , yeni motor alacağım bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ,şehir içi kullanıcam en çok trafikte sizce hangisini almalıyım fakat ninja 300 için bütçem tam ama öbürü için beklemem yada kredi çekmem gerekebilir sizce para farkına değer mi ? birde abs olduğu için bunları seçtim, sizin öneriniz varsa yazabilirsiniz.
birde ninja 300 touring diye gözüküyo racing değil mi bu farkı nedir ?
Birde ninja 300 rengi çok mu absürt ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...62001631/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1132959/detay/
Reklamlar
-
şu an cb500f kullanmaktayım. bundan önce z250sl kullanmıştım. cb500'e geçince titreşim, konfor ve yumuşak gaz tepkisi inanılmaz güzel geldi. z250sl'deki agresif halden eser yok. o motoru da çok seviyordum fakat daha yumuşak bi motor kullanmak bana daha uygunmuş onu anladım. konfora dönük olsun dersen cbr500r'a bak derim ama biraz zıpır olsun konfor şart değil dersen kawasaki'den şaşma. akrapovic egzoz'da var çok gaza gelme sakın
-
mimarafi adlı üyeden alıntı
şu an cb500f kullanmaktayım. bundan önce z250sl kullanmıştım. cb500'e geçince titreşim, konfor ve yumuşak gaz tepkisi inanılmaz güzel geldi. z250sl'deki agresif halden eser yok. o motoru da çok seviyordum fakat daha yumuşak bi motor kullanmak bana daha uygunmuş onu anladım. konfora dönük olsun dersen cbr500r'a bak derim ama biraz zıpır olsun konfor şart değil dersen kawasaki'den şaşma. akrapovic egzoz'da var çok gaza gelme sakın
Yok abi gaza gelmem fikrin için sağol fakat konforsuz mu ninja 300 trafikte felan ,
-
Metos adlı üyeden alıntı
Yok abi gaza gelmem fikrin için sağol fakat konforsuz mu ninja 300 trafikte felan ,
Bende uzun zamandır ninja 300 düşünüyorum. Yeşil sevdiğim icin kawasakiye yakinim onun disinda da yani diğer japonlardan bi adim onde bence. Yorum yazanlari bende merak ediyorum ne diyecekler beklemedeyim. r25 ile ninja 300 arasindayim bende
-
z300 de hayabusa gıbı sportourıng cınsınden demek kı fark yok sınıf oyle neden se . eger boyun uzunsa kawa lar bıraz ufak makınadır onuda hesaba kat bence bırde kawayı alırsan gordugum kadarıyla ırc lastık var ben kullanmadım ama kotu dıyenler cogunlukta onu da hesaba katman gerekebılır kawasakı parcası honda'ya gore bıraz daha tuzludur . zor secım bence ama ben olsam kawa derdım nınja 300 hoslastıgım bı makına ondan da olabılır tabı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
kuesier adlı üyeden alıntı
Bende uzun zamandır ninja 300 düşünüyorum. Yeşil sevdiğim icin kawasakiye yakinim onun disinda da yani diğer japonlardan bi adim onde bence. Yorum yazanlari bende merak ediyorum ne diyecekler beklemedeyim. r25 ile ninja 300 arasindayim bende
kardesım senın secım gayet basıt nınja hatta NINJA
-
sport touring ile racing farkı ne olur , birde bende aynı senin gibi düşünüyorum ama kimisi kawasaki alma felan diyor aklım kaldı o laflarda
-
kimse de tork nedir ne işe yarar demiyor.arada tork farkı var.honda daha çok rahat ettirir ki,çok daha iyi bir motor bence ninja 300den.tip mevzusu kişisel.ninja 300 bence daha güzel.ama performans farkı ve yedek parça,servis olayları herşeyi kapatır.son hız demezseniz sevinirim ayrıca.benim tercihim honda olurdu.
-
Arkadaşim 3 sene kullandı satti. Gayet memnundu 250r kullandi bide o. ABi barkin abinin youtube da videosu var(altin elbiseli adam ) ninja 300 ile ilgili izle bi onu. cbr ne bilim yaa. abi ninja ya isme tipe sekle baksana
-
Butun parani yatircaksin ninja nin yedek parcasi cok pahali bide bunu dusun
-
Düşmediğim sürece parçaya gerek olur mu sizce ?
-
2 sinden birini seçecek olsam sırf şu hondanın saçma sapan egzozundan dolayı ninjayı seçerdim. iğrençlik abidesi resmen HONDA duy bizleri....
-
Aynen yaa ufak yapsalar neyse cirkinligini kapatir. Essek kadar exhaust yapıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Abi sanki touring gibi ya 500r. tekrar baktim ettim amaa ninja yani
-
Metos adlı üyeden alıntı
garantı olmadıgına gore dusmene gerek yok kı her turlu o servıse gıdeceksın, parca denılınce aklınıza hemen dusurme granaj cızme gelmesın
-
gogozh adlı üyeden alıntı
garantı olmadıgına gore dusmene gerek yok kı her turlu o servıse gıdeceksın, parca denılınce aklınıza hemen dusurme granaj cızme gelmesın
bilmediğimden soruıyorum , durduk yere çok masraf çıkarır mı
-
Metos adlı üyeden alıntı
düşerim diye motor seçimi yapmak bana hep mantıksız gelmiştir. bakımlı bi motorda arıza çıkma ihtimali ne kadar yüksek olur ki? lastik mevzusu önemli ama. cbr500 de hem daha kalın tabanlı lastikler var, hemde senin bulduğun ilanda mt60rs corsa var. 1200tl civarında bi lastik. bir de ağırlık mevzusu var. kawasakiden sonra honda, bana biraz ağır geldi ve o kalın lastiklerle dar alanda manevra yapmak alışana kadar yorucu geldi. ama viraj ve frenlemede daha iyi hissettim ben.
-
mimarafi adlı üyeden alıntı
düşerim diye motor seçimi yapmak bana hep mantıksız gelmiştir. bakımlı bi motorda arıza çıkma ihtimali ne kadar yüksek olur ki? lastik mevzusu önemli ama. cbr500 de hem daha kalın tabanlı lastikler var, hemde senin bulduğun ilanda mt60rs corsa var. 1200tl civarında bi lastik. bir de ağırlık mevzusu var. kawasakiden sonra honda, bana biraz ağır geldi ve o kalın lastiklerle dar alanda manevra yapmak alışana kadar yorucu geldi. ama viraj ve frenlemede daha iyi hissettim ben.
Bi ornek vereyim xmax 250 motorum bakimli olmasina ragmen termostat arizasi verdi 3-4 ay once
Termostat sorunu xmax da gorulmemis biseymis..
Yani olabiliyor istedigin kadar bak
Simdi bu adam kawasaki alicak belki grenaji degilde denge sensoru bozulacak bide tum parasini yatirmis
Nerden para bulup halledicek..
Motor seciminde yedek parcayida dusunmek gerekir..
Honda alsin nispeten daha ucuza halleder moralide bozulmaZ
-
kuesier adlı üyeden alıntı
Aynen yaa ufak yapsalar neyse cirkinligini kapatir. Essek kadar exhaust yapıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Abi sanki touring gibi ya 500r. tekrar baktim ettim amaa ninja yani
500r touring gibi ise, soruyorum 125r nedir?...Bisiklet mi?...
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
500r touring gibi ise, soruyorum 125r nedir?...Bisiklet mi?...
Sorunuza cevap bile yok efenim. HAklisiniz saygilar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...cbr-500-a.html
Geçen sene de benzer bir konu açılmış yorumlar faydalı olabilir bir göz atardım ben olsam
Bu arada ben alacak olsam parasal kıstası çıkarırsak cbr varken ninjaya dönüp bakmazdım bile sanırım. Çünkü hem torku çok daha güzel hem de görüntüsü.
-
o paraya güzel bi crf alınıp supermoto yapılabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)