Tercihiniz mt-25 veya suzuki inazuma veya inazuma f olmalı
Tercihiniz mt-25 veya suzuki inazuma veya inazuma f olmalı
Benelli BN251 ABS, 2018; listeye eklemiş olalım.
piyasada en iyi 250 -300 lik uzun yol motorları touring ve enduro motorları olur bu hacimdeki.. aklıma inazuma f geliyor touring de endurodada rx3 versys 300 ,vstorm 250 geliyor.
"Uzun yol için" kriterini esas alıyorum ve sadece yazdığın motorlar için cevap veriyorum XMAX. Dediğim gibi. Sadece uzun yol motosikleti ve yazdığın modelleri esas aldım. Bu işin motoru xmax dır. Başka bakma, git al. Buralarda crf250 almaya bile ikna ederler seni çok kurcalarsan.
scooter varsa listende xmax de olur tabiki rahat motordur ben vitesli ler içinde yaptım tercihi..
Baya eski konu olmasına rağmen Suzuki İnazuma derim. Belki demişimdir. Belkide dememişimdir. İnazuma fıtı fıtı gidecek bir alettir.
Paran çoksa v strom 250 al, paran biraz az ise inazuma çıplak olanını al,çünkü giydirilmiş olanını alırsan f olanını, Allah muhafaza düşersen,bir kazaya karışırsan grenajları çok pahalı,kullanan dan dinle, hepsinin motoru aynı ,beygiri aynı,250cc ayarında alınabilecek en iyi motor bunlar, en iyi kullanan bilir(HAYAT GEZİNCE GÜZEL)
çoğu motorun touring ile naked versiyonları birebir aynıdır.. motoru gücü yürüyeni her şeyi.. inazumada öyledir eminim ama firmalarda boşuna grenajlı versiyonunu üretmiyor aynı motorun.. bir faydası amacı varki adamlar üretiyor bunu boşuna satış yapmak için yapmazlar.. illaki grenajın aerodiniğe rüzgar akışına bir etkisi var bilhassa uzun yolda..
Öncelıkle racinglerı oturus pozısyonundan dolayı elemelısın. Scooterda vırajlarda tehlıke arz edebılıyor dengesız bır motor her ne kadar xmax pcx gibi modeller yarı scooter tarzı olsa da bana guvensız gelıyor vırajda anı hareketlerde dusme rıskı var ve uzun yolda hızlı gıderken buyuk rısk tasıyor. Kalan ıkı model uygun geldı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)