Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aprilla RS 125 / Yamaha MT-125 / KTM RC 125 ABS

REKLAM ALANI

Öncelikle herkese selam..

Arkadaşlar tavsiye lazım, bir türlü karar veremiyorum.R25 almaya karar vermiştim ama 2016 yasası engel oldu, 125'lik almak zorundayım.R25'i alsam bile ehliyetimde 125lik yazacağı için büyük sıkıntı yaşarım..Kurallara uyucaz artık.

Aprilla RS 125'in bazı proplemleri olduğunu duydum, 2 zamanlı halindeyken varmış bu proplemler.Güncel 4 zamanlı da bu proplem varmı? Aprilla RS 125'i önerebiliyormusunuz?
    - Servis sıkıntısı varmış, her yerde servisi yokmuş.
    - Çok yaktığı söyleniyor
    - Ve nedense forum sayfalarinda aprilla "pek" önerilmiyor.. Dünya devi değilmiydi bu marka?

MT-125 hakkında çok araştırma yapmadım ama, görünüş olarak çok güzel. naked classmanında en iyi ktm duke diyorlar..

Listenin en sonunda RC 125 ABS var, abs olduğu için ilk kararım bundan yanaydı.Araştırmalarım arttıkça kararlarım değişmeye başladı bu yüzden bu konuyu açmak zorunda kaldım..

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Karşıyaka'Lı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam,
    Benim tercihim Yamahadan yana olurdu. Zira RC125'te inanılmaz titreşim olduğunu duymuştum yani 125lik diğer modellere kıyasla. Aprilla ise hayalleri süsleyen ama sadece hayal olarak kalması gereken bir marka
    Ayrıca yamaha candır gerisi heyecandır...

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İçlerinde en hırçın Aprilla var, fakat marka ülkemizde bir çok soru işareti ile dolu, bu üçünün içinden MT125 derim. Ondaki malzeme ve işçilik kalitesinin r25 te yarısı yok maalesef. Orjinal lastikleri bile kalite.

;) Bakıcaz artık, RC 125 de öyle bir şikayet okumadım titreme diye.. KTM gibi bir markanın sorun çıkaracağını zannetmiyorum.. ama "Aprilia" bu arada..yanlış yazmışım bu markada bazı sıkıntılar duydum, yenisinde yoksa yenisini alacağım. MT-125 bir supersport değil, naked.. ama listeme koydum görüşleri alabilmek adına..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)