XJ6 mı? Diversion mu? Bi el atın...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Bu motorların 2016 yılı zamlı fiyatları mantıksız değilmi? 32 falan
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Parası olana mantıklı, olmayan da ikinci elden memnun.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Tabi o fiyata o kadar alınacak motosiklet dururken mantıksız, ilkten iyiydi fiyatları sonradan sapıttılar. Satışlar bıçak gibi kesildi tabi. MT-07 doyuruyor yeterince herhalde. 32 edecek motosiklet kesinlikle değil 650F vs. dururken.
-
ikiside aynı makina, sadece f versiyonu kafa grenajlı. rüzgarı kesmeye etkisi varsa f alın yoksa xj6 daha güzel görünüyo
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Genel kanı ve veriler 225-228 arası iken, 240'i nasıl cok rahat gördüğünü merak ediyorum, ne alakası var ispat ile, benim de beğendiğim ama yetmeyeceğini düşünndüğüm bir motor.
Bizde 20 seneyi aşkın motosiklet üzerindeyiz, söylemlerin biraz abartı çok rahat 240 görüyordum, göremeyenin pilotajında problem vardır gibi bir yaklaşım ister istemez merak uyandırıyor.
Fizik matematik hesabından pek anlamam açıkçası, yukarıdaki arkadaş dişli oranları ve devir dakikayı hesaplamış, gaz vererek çıkabilme ihtimali olmadığını yazmış, genel kanıyı destekler şekilde.
Uçaktan atlayan bir insanın bilmem kaç km süratle aşağıya düşmesi gibi birşey. Yanılıyor muyum ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Bir şey rica edeceğim, Versys 1000 'in dişli oranı ile matematik hesabı kaç km sürat'i ifade ediyor? Aynı zamanda anladığım kadarı ile bu gerçek hızı ifade ediyor, yani GPS hızına eşit olduğunu düşünüyorum, Km 100 gösterirken Gps 95 gösteriyor, yani gerçek sürat.
Levent bey ,
Sizin motorun özeliklerini paylaşmısınız devir göre olabilecegi süratleri yazdım.
İkinci mailde yorumda yazdım..
-
Moderatör
serkany adlı üyeden alıntı
Levent bey ,
Sizin motorun özeliklerini paylaşmısınız devir göre olabilecegi süratleri yazdım.
İkinci mailde yorumda yazdım..
Tamam teşekkür ederim.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Tamam teşekkür ederim.
Rica ederim umarım yardımcı olmuştur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)