Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 ehliyet uygun tavsiye?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki an 125 hk suzuki gsr600
    Merhaba arkadaşlar,
    Forumu yıllardır takip ediyorum üye olmak yeni kısmet oldu. Kısaca kendimden bahsedeyim, İstanbul da yaşıyorum 3d modelleme işiyle uğraşıyorum.Bazı arkadaşların dalga geçeceğini ongorrerek yaşım da söylüyorum 16 yaşımdayım (2000 liyim).

Neyse saadete geliyorum. Arkadaşlar 1.5 yıl sonra a2 ehliyet alacağım ve sizlerden a2 ye uygun motosiklet tavsiyesi istiyorum üstad'larım olarak.

NOT; LÜTFEN CBR 250-R25 TİPİ MOTOSİKLETLERİ SOYLEMEZSENİZ SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ 11 YAŞIM DAN BERİ BU TARZ MOTOSİKLETLER KULLANIYORUM VE CBF 500 GİBİ MOTOSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. (12.000 TL CİVARINDA) a2 ehliyet 35 kw (47 hp)
    HERKESE ŞİMDİ DEN TESEKKURLER.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Şimdi git 1.5 yıl sonra gel

Bi gülesim geldi ama 2006 2008 CBF600 lere bak derim 4 silindir eski makina seviyosan,ben şahsen hastasıyım seneye almayı düşünüyorum

Motosikleti
    Ben şimdiden kararımı verip 1.5 yıl sonra alacağım. Ve alacağım motosiklete göre ekonimimi oluşturacağım. Ve siz git 1.5 yıl sonra gel diyorsunuz.size sormak istiyorum SA-NA-NE? cevap vermezsin olup biter.

Alıntı Oncuerkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şimdiden kararımı verip 1.5 yıl sonra alacağım. Ve alacağım motosiklete göre ekonimimi oluşturacağım. Ve siz git 1.5 yıl sonra gel diyorsunuz.size sormak istiyorum SA-NA-NE? cevap vermezsin olup biter.
    Sakin ol ve o elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ergenus

Motosikleti
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakin ol ve o elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ergenus
    Bak dostum geçtiğimiz günlerde bu forumda senin gibiler hakkında bir abimiz bayağı bir şeyler yazmıştı birazdan o konunun linkini atacağım ve o abimizin yazdığı tipik insan tipinin en iyi örneği olduğunu farkedeceksin lütfen konumu kirletme ve git.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Alıntı ducati55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi gülesim geldi ama 2006 2008 CBF600 lere bak derim 4 silindir eski makina seviyosan,ben şahsen hastasıyım seneye almayı düşünüyorum
    Aynen abi öyle bir şey ama cbf 600 a2 nin sınırını aşıyor a2 de max 35kw 47 hp ye izin veriliyor. Cevabın için teşekkürler.

cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sikletler.html

Bir incele bakalım genç kardeşim

Listede olmayan ve bildiğim kadarıyla A2 ye uygun olarak Suzuki Inazuma,Benelli TNT25, TNT250 modelleri de var.

Senin gibi aklı başında "ergen" ler aklı başında olmayan"erişkinlere" tercih edilir bu dönemde

Motosikleti
    Alıntı cagiran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sikletler.html

Bir incele bakalım genç kardeşim

Listede olmayan ve bildiğim kadarıyla A2 ye uygun olarak Suzuki Inazuma,Benelli TNT25, TNT250 modelleri de var.

Senin gibi aklı başında "ergen" ler aklı başında olmayan"erişkinlere" tercih edilir bu dönemde
    Öncelikle çok teşekkürler, yardımcı olduğunuz için. Linki inceledim ve yamaha modellerinde bazı modeller listemde idi ancak a2 ye uymadığı için listemden çıkarmıştım. LİMİTLİ GÜÇ versiyonu bilmediğim için sayenizde bunu öğrendim. Limitli güç versiyonu nasıl oluyor açıklarsanız sevinirim.
    Teşekkürler.

cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    Bu konuyı Yamaha'ya sordum
    Gelen cevap aşağıdaki gibi..

-Merhaba;

Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Limitli güç versiyonu iki farklı aşamadan oluşmaktadır;

1- Fabrikadan çıkan standart limitli güç versiyonu ( ürün planlamamız arasında yer almamaktadır)

2- Sonradan entegre edilen güç versiyonu, Bu ürün üretimi Yamaha tarafından yapılmamaktadır ve ülkemizde TSE ve TÜVTÜRK kurumları tarafından onaylanmamaktadır.

İyi günler-

Mesajı düzenleyemediğim için öyle kaldı

Motosikleti
    Alıntı cagiran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyı Yamaha'ya sordum
    Gelen cevap aşağıdaki gibi..

-Merhaba;

Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Limitli güç versiyonu iki farklı aşamadan oluşmaktadır;

1- Fabrikadan çıkan standart limitli güç versiyonu ( ürün planlamamız arasında yer almamaktadır)

2- Sonradan entegre edilen güç versiyonu, Bu ürün üretimi Yamaha tarafından yapılmamaktadır ve ülkemizde TSE ve TÜVTÜRK kurumları tarafından onaylanmamaktadır.

İyi günler-

Mesajı düzenleyemediğim için öyle kaldı
    Anladım abi tekrar Teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)