Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

cf moto 150nk mı bajaj pulsar 150ns mi?

Motovento
    REKLAM ALANI

merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. konu başlıklarınız ve tartışmalar oldukça seviyeli ve düzgün. scooter kullanıcısıyım ve motoru satmak üzereyim. vitesli motor almayı düşünüyorum. iki motor arasında kararsız kaldım. çok falza hız tutkunu değilim ve ilk vitesli motorum olacak. bajaj ile cfmoto arasında kaldım. cf moto çok yakışıklı duruyor su soğutmalı enjeksiyonlu falan vs. siz biliyorsunuz zaten özelliklerini. fakat bajajda da ciddi performans farkı var. ikisi arasında ikilemdeyim. cfmoto alıp daha sonra hantallığından şikayetçi olurmuyum acaba diye endişelerim var. bana karar verme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kazasız belasız günler diliyorum. saygılar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

17 hp 150ns derim scooterdan sonra 150nk seni sıkabilir. Şehir içinde 150 cc kullanıcısı olan birisi su soğutmayı aramaz aksine sana fazladan parça olarak dönüş yapar arıza çıkaran daha fazla parçası olur.
    kazım kazım bunu beğendi.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Cf sağlam ve yakışıklı, pulsar güçlü . Ben cf alırdım. Bir takım da lastik.
    sdemircan bunu beğendi.

Bence de cf moto 150 nk daha iyi bende almayı düşünüyorum.

Motosikleti
    Derbi ETX
    Pulsar 17 hp de o kadar da gitmiyor'muş diye okudum. Net bilgim yok. kullanıcısı değilim.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Cf moto tam oturmamış bi marka. 5 10 yıl sonra ne olacağı belli olmayan markalara para vermeyin derim.
    oialdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM Joymax 250i, Bajaj Pulsal 150NS
    Scooter ne? Performanslı bir şeyse hiç geçme.

oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    cf moto çok çekici

Motosikleti
    Alıntı Romedon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cf moto tam oturmamış bi marka. 5 10 yıl sonra ne olacağı belli olmayan markalara para vermeyin derim.
    CF dünyanın en büyük ATV üreticilerinden birisi olup Amerikada çok yaygındır. Cf 150 nin muadili Yamaha mt 125 olup 13.900 TL lik saçma sapan bir rakam ile satılmaktadır.

Ön yargılı olmayın. Yamaha'nın Beldesan bisikletçilere servis verdiği zamanları eskiler çok iyi bilir.

İyi günler.
    Hayati01 ve fearlesboyy bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CF dünyanın en büyük ATV üreticilerinden birisi olup Amerikada çok yaygındır. Cf 150 nin muadili Yamaha mt 125 olup 13.900 TL lik saçma sapan bir rakam ile satılmaktadır.

Ön yargılı olmayın. Yamaha'nın Beldesan bisikletçilere servis verdiği zamanları eskiler çok iyi bilir.

İyi günler.
    Türkiyede oturdu mu hayır.
    SAZMAN ve wing41 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    Pulsar al kardeşim arıza çıkarsa falan halledebiliyorsun nispeten bir jaaaaapon olmasada Cf motoda alınabilir ama biraz yavaş sank.

Motosikleti
    Türkiyede oturdu mu hayır.
    Türkiye de oturmaması kaliteyi etkilemez. En çok satan araç fiat kaliteli mi?
    Quad87 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye de oturmaması kaliteyi etkilemez. En çok satan araç fiat kaliteli mi?
    Kaliteli olması 3-4 sene sonra türkiyede markaya ne olacağını cevaplamaz. Bi bakmışsın bir günde uçmuş.

Motosikleti
    Kaliteli olması 3-4 sene sonra türkiyede markaya ne olacağını cevaplamaz. Bi bakmışsın bir günde uçmuş.
    Sevgili Romedon kardeşim, Cf yıllardır var NET. Ve olmaya devam edecek. En azından ATV satışında. Ben artık marka uzmanı kılıklı tartışmayı bitiriyorum. Arkadaşın ne alacağı da kendine kalmış.

Sevgiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Ayrıca üzerine bir kere oturmadığınız ve sürmediğiniz, dokunup hissetmediğiniz ürünler ile ilgili yorum yapmayın, insanlar yanılabilir. Burada kullanıcı yorumları etkili olur. Size göre yavaş olan başkasına göre yeterli olabilir. Herkesin beklentisi farklıdır. Bana göre motosiklette özellikle İstanbul içerisinde 120 km üzeri yolculuk yapıyorsanız, intihara meyillisinizdir. (BANA GÖRE !!!)
    Hayati01 ve fearlesboyy bunu beğendiler.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    150 nk tasarım olarak daha hoş Ancak bajaj artık kendini kanıtladı servis kalitsi olsun, yedek parçası bilmemnesi yaygın. CF moto ya mondial bakıyor fakat mondialin servisleri ve yedek parça tedariği nasıl acaba. biliyosunuz adamlar getiriyo bi model. sattığını satıyor ondan sonra parça ara dur :D

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    CF kesinlikle daha yakışıklı ve teknolojisi ileri

Pulsar ise daha güçlü ve marka Türkiye'ye kısa bir sürede kendine sağlam yer edindi gerek kalite gerek servis memnuniyeti ile

Ben Honda Fizy scooterden Pulsar 200 Ns ye geçtim bende senin gibi hız tutkunu değilim fakat vitesli bir motorun üzerine oturunca insan güç istiyormuş

Bence Pulsar

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Sezermj23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. konu başlıklarınız ve tartışmalar oldukça seviyeli ve düzgün. scooter kullanıcısıyım ve motoru satmak üzereyim. vitesli motor almayı düşünüyorum. iki motor arasında kararsız kaldım. çok falza hız tutkunu değilim ve ilk vitesli motorum olacak. bajaj ile cfmoto arasında kaldım. cf moto çok yakışıklı duruyor su soğutmalı enjeksiyonlu falan vs. siz biliyorsunuz zaten özelliklerini. fakat bajajda da ciddi performans farkı var. ikisi arasında ikilemdeyim. cfmoto alıp daha sonra hantallığından şikayetçi olurmuyum acaba diye endişelerim var. bana karar verme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kazasız belasız günler diliyorum. saygılar...
    Az daha ekle YBR 125 al...
    The Power of The Dreams.

Hayati01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf moto 150nk.simdi spada anton 200cc.2017 model.
    Ben aldım memnunum.bence cfmoto 150 nk
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Cfmoto 150 nk
    aldım biniyorum, atan çok, parasına eder makina. kesinlikle üstünde cbf 150 vs yazanklardan daha iyi

Motosikleti
    -
    Bence ıkısıde degıl Hero hunk bakın ozellıkle bayıde ustune oturun ınceleyın,hem 5 yıl garantılı hem sele ve tıtresım acısından sızın adaylardan daha konforlu,hintlilerin en sağlamı sonuçta.

http://heromotor.com.tr/ürünler/motosikletler/2/hunk/
    acemi60 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)