cf moto 150nk mı bajaj pulsar 150ns mi?
-
merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. konu başlıklarınız ve tartışmalar oldukça seviyeli ve düzgün. scooter kullanıcısıyım ve motoru satmak üzereyim. vitesli motor almayı düşünüyorum. iki motor arasında kararsız kaldım. çok falza hız tutkunu değilim ve ilk vitesli motorum olacak. bajaj ile cfmoto arasında kaldım. cf moto çok yakışıklı duruyor su soğutmalı enjeksiyonlu falan vs. siz biliyorsunuz zaten özelliklerini. fakat bajajda da ciddi performans farkı var. ikisi arasında ikilemdeyim. cfmoto alıp daha sonra hantallığından şikayetçi olurmuyum acaba diye endişelerim var. bana karar verme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kazasız belasız günler diliyorum. saygılar...
Reklamlar
-
17 hp 150ns derim scooterdan sonra 150nk seni sıkabilir. Şehir içinde 150 cc kullanıcısı olan birisi su soğutmayı aramaz aksine sana fazladan parça olarak dönüş yapar arıza çıkaran daha fazla parçası olur.
-
Cf sağlam ve yakışıklı, pulsar güçlü . Ben cf alırdım. Bir takım da lastik.
-
Bence de cf moto 150 nk daha iyi bende almayı düşünüyorum.
-
Pulsar 17 hp de o kadar da gitmiyor'muş diye okudum. Net bilgim yok. kullanıcısı değilim.
-
Cf moto tam oturmamış bi marka. 5 10 yıl sonra ne olacağı belli olmayan markalara para vermeyin derim.
-
Scooter ne? Performanslı bir şeyse hiç geçme.
-
-
Romedon adlı üyeden alıntı
Cf moto tam oturmamış bi marka. 5 10 yıl sonra ne olacağı belli olmayan markalara para vermeyin derim.
CF dünyanın en büyük ATV üreticilerinden birisi olup Amerikada çok yaygındır. Cf 150 nin muadili Yamaha mt 125 olup 13.900 TL lik saçma sapan bir rakam ile satılmaktadır.
Ön yargılı olmayın. Yamaha'nın Beldesan bisikletçilere servis verdiği zamanları eskiler çok iyi bilir.
İyi günler.
-
SAZMAN adlı üyeden alıntı
CF dünyanın en büyük ATV üreticilerinden birisi olup Amerikada çok yaygındır. Cf 150 nin muadili Yamaha mt 125 olup 13.900 TL lik saçma sapan bir rakam ile satılmaktadır.
Ön yargılı olmayın. Yamaha'nın Beldesan bisikletçilere servis verdiği zamanları eskiler çok iyi bilir.
İyi günler.
Türkiyede oturdu mu hayır.
-
Pulsar al kardeşim arıza çıkarsa falan halledebiliyorsun nispeten bir jaaaaapon olmasada Cf motoda alınabilir ama biraz yavaş sank.
-
Türkiyede oturdu mu hayır.
Türkiye de oturmaması kaliteyi etkilemez. En çok satan araç fiat kaliteli mi?
-
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Türkiye de oturmaması kaliteyi etkilemez. En çok satan araç fiat kaliteli mi?
Kaliteli olması 3-4 sene sonra türkiyede markaya ne olacağını cevaplamaz. Bi bakmışsın bir günde uçmuş.
-
Kaliteli olması 3-4 sene sonra türkiyede markaya ne olacağını cevaplamaz. Bi bakmışsın bir günde uçmuş.
Sevgili Romedon kardeşim, Cf yıllardır var NET. Ve olmaya devam edecek. En azından ATV satışında. Ben artık marka uzmanı kılıklı tartışmayı bitiriyorum. Arkadaşın ne alacağı da kendine kalmış.
Sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Ayrıca üzerine bir kere oturmadığınız ve sürmediğiniz, dokunup hissetmediğiniz ürünler ile ilgili yorum yapmayın, insanlar yanılabilir. Burada kullanıcı yorumları etkili olur. Size göre yavaş olan başkasına göre yeterli olabilir. Herkesin beklentisi farklıdır. Bana göre motosiklette özellikle İstanbul içerisinde 120 km üzeri yolculuk yapıyorsanız, intihara meyillisinizdir. (BANA GÖRE !!!)
-
150 nk tasarım olarak daha hoş Ancak bajaj artık kendini kanıtladı servis kalitsi olsun, yedek parçası bilmemnesi yaygın. CF moto ya mondial bakıyor fakat mondialin servisleri ve yedek parça tedariği nasıl acaba. biliyosunuz adamlar getiriyo bi model. sattığını satıyor ondan sonra parça ara dur :D
-
CF kesinlikle daha yakışıklı ve teknolojisi ileri
Pulsar ise daha güçlü ve marka Türkiye'ye kısa bir sürede kendine sağlam yer edindi gerek kalite gerek servis memnuniyeti ile
Ben Honda Fizy scooterden Pulsar 200 Ns ye geçtim bende senin gibi hız tutkunu değilim fakat vitesli bir motorun üzerine oturunca insan güç istiyormuş
Bence Pulsar
-
Sezermj23 adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. konu başlıklarınız ve tartışmalar oldukça seviyeli ve düzgün. scooter kullanıcısıyım ve motoru satmak üzereyim. vitesli motor almayı düşünüyorum. iki motor arasında kararsız kaldım. çok falza hız tutkunu değilim ve ilk vitesli motorum olacak. bajaj ile cfmoto arasında kaldım. cf moto çok yakışıklı duruyor su soğutmalı enjeksiyonlu falan vs. siz biliyorsunuz zaten özelliklerini. fakat bajajda da ciddi performans farkı var. ikisi arasında ikilemdeyim. cfmoto alıp daha sonra hantallığından şikayetçi olurmuyum acaba diye endişelerim var. bana karar verme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kazasız belasız günler diliyorum. saygılar...
Az daha ekle YBR 125 al...
-
Ben aldım memnunum.bence cfmoto 150 nk
-
aldım biniyorum, atan çok, parasına eder makina. kesinlikle üstünde cbf 150 vs yazanklardan daha iyi
-
Bence ıkısıde degıl Hero hunk bakın ozellıkle bayıde ustune oturun ınceleyın,hem 5 yıl garantılı hem sele ve tıtresım acısından sızın adaylardan daha konforlu,hintlilerin en sağlamı sonuçta.
http://heromotor.com.tr/ürünler/motosikletler/2/hunk/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)