Uzun aradan sonra tekrar motor...
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
En son motorumu 2008 senesinde sattıktan sonra uzun aradan sonra motosiklet aşkım tekrar depreşti. Çok eskiden beri motosiklet tecrübem olsa da son 3 motorum 2004 Kawasaki Z750, 2006 Suzuki GSXR600 ve 2006 Kawasaki ZX-6R idi. Amacım hız değil, aksine günlük kullanım ve rahat sürüş. 20-25 bin TL arası bütçe belirledim. Bu fiyat aralığında Honda NC700X ve Yamaha XJ6 Diversion F dikkatimi çekiyor. İkisi arasında belirgin özellik biri 4 biri de 2 silindir olması. Bu iki motordan hangisini önerirsiniz? Ya da başka önerebileceğiniz bir model var mı?
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Iki motor arasında xj6derim
Başka tavsiye 2011/13 arası cbr600fa olabilir
-
birinde iki, diğerinde dört çocuğun olucak. beslemesi daha zor
-
Nc der geçerim. Sebebi 2 silindir, yakıt az, bakım sıkıntısı yok.
-
çift silindir günlük kullanımda düşük devirlerdeki torkuyla ve az yakmasıyla daha rahat bi sürüş imkanı sağlar kendi fikrimce.
-
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Önce mutlaka 4 silindir olmalı diye düşündüm (eski racingciyizya). Honda NC700X videolarını izledim. Herkes her ortam için çok uygun bir motor olduğunu söylüyor ki ben de bu motorla işe gitmeyi düşünüyorum. Yamaha XJ6 Diversion F'i Bolu Gölcük'te bir bayanda gördüm. Ufak bir muhabbetimiz oldu. Türkiye'yi gezdiğini söyledi. Ayrıca tasarımı çok hoşuma gitti. Her ikisini de yakından inceleyip bir karara varırım inşallah.
-
12 Ağustos 2016, 20:37
Tekrar merhaba,
Uzun bir aradan sonra tercihimi Yamaha MT-07 ABS olarak yaptım. Bugün akşam biraz kullandım. Şehir içinde gerçekten rahat ve kıvrak bir motor. Düşük devirlerdeki tork hissediliyor. Gaz tepkisi çok hırçın, 2 viteste gazı açmaya kalktım nerdeyse teker yapıyordu. 8 sene aradan sonra beni korkuttu. Başlangıç motoru olarak alınmamalı.
İyi akşamlar.
-
12 Ağustos 2016, 21:24
hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin
-
12 Ağustos 2016, 22:58
Merhaba bumbala...
Bende aman dikkat edin diyecektim... hayirli olsun kazasız belasız kullaninn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)